Takıma bir sürü yeni kişi gelmiş hoş gelmiş değişmeyen tek şey benim 65 66 kilolarım. @esmeriiim hastayken bişi yenmiyor ama iyileşmeden sonra tat alma geri gelince mi bilmiyorum midem diyo gönder gelsin
sedulu söz verdiğim gibi yidim. Ah 2 dilim baklava ataydım ağzıma çerez niyetine ama yasakkk iradeli olucam
1 hurma
Yarım kase tarhana çorbası
Yağsız fırında pişmiş alabalık
Salata
İftar menüm oldu
merhaba hoşbuldummmHoşgeldin canım
Sabah p90 da Adamlar likir likir su icerken icim gitti :)Kabak çok olmaz bence kaptanım.
Ben spor yapmayacağım dedim ama gene yaptım. Şimdi 300 ip atladım, 5 dk wallsit durdum midem bulandı. Gün içinde de yaptım spor Ramazan’da zor oluyor cidden.
Yok zaten o şakaydı. Valla canım da hiç çekmiyor. Canım yazık crop giymek çekiyor hadi inş.Ne baklavasi kiz
Ayni diyetisyene devam mi?
Afiyet olsun kanki güzel olmuş menü boşver baklavayı filan at ağzına kuru kAyısı tamamTakıma bir sürü yeni kişi gelmiş hoş gelmiş değişmeyen tek şey benim 65 66 kilolarım. @esmeriiim hastayken bişi yenmiyor ama iyileşmeden sonra tat alma geri gelince mi bilmiyorum midem diyo gönder gelsin
sedulu söz verdiğim gibi yidim. Ah 2 dilim baklava ataydım ağzıma çerez niyetine ama yasakkk iradeli olucam
1 hurma
Salata
İftar menüm oldu
Allah allah ne tarifi veriyo ki meselaYok zaten o şakaydı. Valla canım da hiç çekmiyor. Canım yazık crop giymek çekiyor hadi inş.
Aynen ucuz diye devam ediyorum ama bence diyetisyen değil o bende anlamadım. Verdiği tarifler ile mide delinmesi garantili.
Hoşgeldinizmerhaba hoşbuldummm
Valla ben cok yakin Abla tavsiye etti diye deneyim dedim. 1 ay yettiYok zaten o şakaydı. Valla canım da hiç çekmiyor. Canım yazık crop giymek çekiyor hadi inş.
Aynen ucuz diye devam ediyorum ama bence diyetisyen değil o bende anlamadım. Verdiği tarifler ile mide delinmesi garantili.
merhaba ayşe hoşbuldumHoşgeldiniz
Bende ramazan bitimine yapacağım abla biraz yapmayım dedim ara verince daha çok etki ediyoUzun zaman olmuş not defterime baktım da dukan içeceği içmeyeli bugün yaptım
Hasretlik bitti
Literatüründeki tek baklava karında beliren kaslar olsunTakıma bir sürü yeni kişi gelmiş hoş gelmiş değişmeyen tek şey benim 65 66 kilolarım. @esmeriiim hastayken bişi yenmiyor ama iyileşmeden sonra tat alma geri gelince mi bilmiyorum midem diyo gönder gelsin
1 hurma
Salata
İftar menüm oldu
niyetliyken mi spor yaptınızSabah p90 da Adamlar likir likir su icerken icim gitti :)
O an zorladi evet ama suan bir posta daha yapasim var. Ama iftar sonrasi yapacagim.
Evet fazlalıkların çoğunu verdikten sonra biraz daha ağır sporlar yapmak istiyorum yoksa tabanda ki ağrı spordan soğutuyor beniMerhaba takıma hosgeldiniz diyet ve sporla destekleyince elbet halledilir. Yürüyüş tarzı sporlara yönelmek daha dogru galiba sizin için
Kesinlikle canımBende ramazan bitimine yapacağım abla biraz yapmayım dedim ara verince daha çok etki ediyo
Kaptanım bu konuyu kaçırmış olmalıyım. Ben asıl listede olmadığım için mi yarışta yokum?
Evetniyetliyken mi spor yaptınız
Teşekkürler kaptanH3RA_ kaptan gecen hafta Yaris da olmak icin haftalik 50bin adim limiti koydu.
50bin alti yapanlar Yaris a dahil degil.
Ama bu hafta 50bin ustu olursa haftaya dahil olsbiliyorsunuz.
Hala ayni kurallar gecerli. Adim fotosu ve gec paylasim olmamasi.
Tablo yok ama ayri Excel dosyasinda takip ediyorum, fotografli bildirim yapanlari
Umarim aciklayici olmustur
Fazla karbonhidrat evet. Ama emziriyor musun hatirliyamadim. Ona göre yorum yapacagimKahvaltı:2 yumurta ,4 zeytin,2 dilim peynir,domates,1 bardak çay , çok küçük parça pide
Öğle:5 kaşık ıspanak,2 kaşık yoğurt,yarım dilim ekmek
Ara:yarım muz,2tane tam buğday bisküvi
Akşam:2 kepçe kuru fasülye,5 kaşık ıspanak,4 tane turşu,1 dilim pide
Spor yok
3 litre su
Bugün kötü geçti
Arrietty_ sedulu H3RA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?