Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne baklavasi kiz
Ayni diyetisyene devam mi?

Kabak çok olmaz bence kaptanım.
Ben spor yapmayacağım dedim ama gene yaptım. Şimdi 300 ip atladım, 5 dk wallsit durdum midem bulandı. Gün içinde de yaptım spor Ramazan’da zor oluyor cidden.
Sabah p90 da Adamlar likir likir su icerken icim gitti :)
O an zorladi evet ama suan bir posta daha yapasim var. Ama iftar sonrasi yapacagim.

Ne baklavasi kiz
Ayni diyetisyene devam mi?
Yok zaten o şakaydı. Valla canım da hiç çekmiyor. Canım yazık crop giymek çekiyor hadi inş.
Aynen ucuz diye devam ediyorum ama bence diyetisyen değil o bende anlamadım. Verdiği tarifler ile mide delinmesi garantili.

Afiyet olsun kanki güzel olmuş menü boşver baklavayı filan at ağzına kuru kAyısı tamam

Allah allah ne tarifi veriyo ki mesela

Valla ben cok yakin Abla tavsiye etti diye deneyim dedim. 1 ay yetti
Begenmedim. Menüleri iyi ama mesela ben keto diyorum o baska bisey. Anlasamadik.
Son 2 haftalik listesi benlikdi ama. Detox gibiydi zaten

Literatüründeki tek baklava karında beliren kaslar olsun

Merhaba takıma hosgeldiniz diyet ve sporla destekleyince elbet halledilir. Yürüyüş tarzı sporlara yönelmek daha dogru galiba sizin için
Evet fazlalıkların çoğunu verdikten sonra biraz daha ağır sporlar yapmak istiyorum yoksa tabanda ki ağrı spordan soğutuyor beni

Bende ramazan bitimine yapacağım abla biraz yapmayım dedim ara verince daha çok etki ediyo
Kesinlikle canım

Dukan içeceği içmediğim zaman ise maydanoz limonsuyu ve su karışımını
Ya da kahve kakao ve tarçınlı süt
Kefir
Dönüşümlü metabolizmayı hızlandırıcı şeyleri içiyorum

Kaptanım bu konuyu kaçırmış olmalıyım. Ben asıl listede olmadığım için mi yarışta yokum?
H3RA_ kaptan gecen hafta Yaris da olmak icin haftalik 50bin adim limiti koydu.
50bin alti yapanlar Yaris a dahil degil.
Ama bu hafta 50bin ustu olursa haftaya dahil olsbiliyorsunuz.
Hala ayni kurallar gecerli. Adim fotosu ve gec paylasim olmamasi.
Tablo yok ama ayri Excel dosyasinda takip ediyorum, fotografli bildirim yapanlari

Umarim aciklayici olmustur

Teşekkürler kaptan

Fazla karbonhidrat evet. Ama emziriyor musun hatirliyamadim. Ona göre yorum yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…