siz yazışınca bende bakayım dedim. sayaçlı yeni nesilleri falan çıkmış pek beğendim.
Bence sen inanma onlara bana da bacak yapın kalın incelmez diyolardı incelmedi de ahajaja şaka bi yana inceldi tabii her şey egzersiz beslenmeyle ve azimle oluyor inanma sen onlara he he de geç.İnşallah vera kuşu 61 de çakıldım sımdıde. Incecık bel hayal mi yaarkadasım bana dıyor ıstedıgın kdar ugras senın belın kalın ıncelmez yapın oyle. Ama ne ınsanların ıncelmıs dımı
Ne guzel gıyıyolar mom jean ve crop tşört bel ıncecık
Kaptanım ellerine, emeğine sağlık
Bu hafta iş yükünü artırdım
Yavas yavas yukseltirsin. Bir anda imkansiz zaten;
Evet kaptanım ip almıştım 3 hafta önce ama beni 200 den sonrası çok tıkıyor ya. Şimdi yine iyiyim başlarda 40 dan sonra yapamıyordum.
Olur mu ya öyle
Sen tasinma telasindasin
Hic is yukum artmadi
Hayirli geceler :)
Spor
30dk yuruyus 30 puan
30 dk deepti 90 puan
30 dk p90 300 puan
15 dk bölgesel 90 puan
1500 ip 1000 puan
300 jj 300 puan
17544 adim 526 puan
Toplam 2336 puan
sedulu H3RA_ @sadece_ben
Cevizli cikonasil yaptin nasil?
Reglime yakin ben de evde cikolata yapmaya niyetliyim.
çikolata kuvertür canım %75 galiba oranı. geçen gün grill yaparken üstünde unutmuşum bir baktım gidiyor acil duruma geçtim. erimeyen kısımları da dahil edip mikrodalgada erittim. bu arada kaplara yağlı kağıt serdim. içlerine badem ceviz yaban mersini kayısı kurusu ve çilek koydum. erimiş çikolataya şekersiz kream ekledim. 1,5 kg çikoya 200 ml kadar eklemiş oldum. her kaba bu karışımı döktüm,kaşık yardımıyla bastırdım iyice. şimdi dolap çikolata kaynıyor.CEYDOS senin liste ne zaman bitiyor, sonra da bir bayram sekeri listesi yapsana, kazanan baklavasini yesin kazanmayanlara da benden en bitterinden ev cikosu
bende çok mutlu oldum döndüğüme kuzucum.
Sahurda 2 havuç 1 minik domates 1 dilim kaşar dere otu yedim şimdi erkenden uyuyup şirinleri felan görürüm belki bilemiyorum. Karşı komşum sahura lokma döküyor 0 şaka. K9 gibi kokluyorum havayıama insan kesin kilo vermeye karar verince öyle canım çekti felan demiyor. Aynen şöyle bakıyorum artık yiyeceklere.
Eki Görüntüle 2828231
Ay ben bugün kimseyle konuşmadım hazır sizi buluşken konuşayım dedim. İyi geceler canım kızlar.
HoşgeldinizKullanıcı Adı : Ozgenurrrr
İsim (İsteğe Bağlı ):Özge
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları: ----
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :1.60
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : Pandemi döneminden dolayı çoğunlukla
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlığım ve istediklerimin üzerimde güzelce durmasını görmek için,daha evlilik ve çocuk yokken böyle salmak bana yakışmıyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet,katıldım.
Kuralları kabul ediyorum
Yaw böyle cezamı olur vicdansız kaptan dediğimizde ohoo ceydoş olsa sadece 10 günde 1 dilim ekmek ye derdi dediler hep çok acımasız çok zalım dediler ahahajçikolata kuvertür canım %75 galiba oranı. geçen gün grill yaparken üstünde unutmuşum bir baktım gidiyor acil duruma geçtim. erimeyen kısımları da dahil edip mikrodalgada erittim. bu arada kaplara yağlı kağıt serdim. içlerine badem ceviz yaban mersini kayısı kurusu ve çilek koydum. erimiş çikolataya şekersiz kream ekledim. 1,5 kg çikoya 200 ml kadar eklemiş oldum. her kaba bu karışımı döktüm,kaşık yardımıyla bastırdım iyice. şimdi dolap çikolata kaynıyor.
benim liste bitecek mi emin değilim, kararsız bir insan olmadım ama bu sefer çorbayım bitmez kuzum bu iş devam eder hep.
4. takım ödül dağıtıyor diye basmasınlar takımı .
bende çok mutlu oldum döndüğüme kuzucum.
yiğit ölür namı kalır dedikleri bu olsa gerek... hadi çabuk anlat ben yokken iyi mi konuştular kötü mü? oklavalarımı anlattılar mı?
2 catal gullac a ceza vermem sporlar guzdl
Ayy nereyi secsem nereyidöneyim seni bir hafta tatile göndericem, yer beğen kendine
Haha hadi iyisin :)))Gecmisim seni.
Bak ben 2100 ip atlamisim sen sadece 1500
Ben 30 dak bolgesel yapmisim sen sadece 15 dak
Diger yaptiklarin belli degil ne olduklari zaten
Demek ki ben kazanmisim
Senin canın kısır çekmiş rüyadan anladığım buAy kızlar toplaşın dün gece sizleri gördüm rüyamda.
Biz takımcak böyle kamp gibi bir şeye gitmişiz. Hani böyle diyet kampları oluyor ya öyle bir şey. Ama yanımda eşimde var niyeyse, bir ben getirmişim kocamıBol yeşillikli çok güzel bir tatil köyündeyiz ama böyle otantik bir yer aynı zamanda.
Biz eşimle yerleşmek için odamıza çıkıyoruz. Bahçedensedulu nun sesini duyuyorum. Yanındaki bir kadına eşim için “yemek konusunda çok seçiciymiş, kalp hastalığı var adamın. Ona göre menü verin” tarzı bir şeyler söylüyor.
SonraAppLesma geliyor odaya söylenerek. Uzun boylu, zayıf ve sarışın bir kadın olarak gördüm applesma seni. Bazı arkadaşlar hala uyanamamış onlara söyleniyor “kampa geldik bu ne uykusu, evlerinde istedikleri kadar uyurlar. Kırk yılda bir toplanıyoruz vakit geçiremiyoruz” diye Bende onu sakinleştiriyorum
@Ayşe_M çocuğunuda getirmişArrietty_ de ona “çocuğu eşine bıraksaydın keşke spor saatlerine nasıl katılacaksın” diyordu.
Hadi yorumlayın bakalım benim saçma rüyamı
ay valla ne zamandır yemiyorum keşkeSenin canın kısır çekmiş rüyadan anladığım bu
Olmaz karnıbahardan yap yasak. Sen istiyor kilo vermek yiyecek 100 karnıbahar daha
AhahaAy kızlar toplaşın dün gece sizleri gördüm rüyamda.
Biz takımcak böyle kamp gibi bir şeye gitmişiz. Hani böyle diyet kampları oluyor ya öyle bir şey. Ama yanımda eşimde var niyeyse, bir ben getirmişim kocamıBol yeşillikli çok güzel bir tatil köyündeyiz ama böyle otantik bir yer aynı zamanda.
Biz eşimle yerleşmek için odamıza çıkıyoruz. Bahçedensedulu nun sesini duyuyorum. Yanındaki bir kadına eşim için “yemek konusunda çok seçiciymiş, kalp hastalığı var adamın. Ona göre menü verin” tarzı bir şeyler söylüyor.
SonraAppLesma geliyor odaya söylenerek. Uzun boylu, zayıf ve sarışın bir kadın olarak gördüm applesma seni. Bazı arkadaşlar hala uyanamamış onlara söyleniyor “kampa geldik bu ne uykusu, evlerinde istedikleri kadar uyurlar. Kırk yılda bir toplanıyoruz vakit geçiremiyoruz” diye Bende onu sakinleştiriyorum
@Ayşe_M çocuğunuda getirmişArrietty_ de ona “çocuğu eşine bıraksaydın keşke spor saatlerine nasıl katılacaksın” diyordu.
Hadi yorumlayın bakalım benim saçma rüyamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?