Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meeeezuuun menüsü böyle olmaz ki!
Mezun incelmek istiyor
Umarım işe yarar benim ayarım bu şekilde ve evde spor yapmazsam rutinim bile 5000 adım ediyor.
daha dur kız yeni başladın hele bir ye de güzelinden cezalar keseyim sana
Açılın rüya tabircisi geldi : Sen bu yoğunluktan bunalıp bir tatil yapmak istiyorsun. Doğayla iç içe şekilde. Ammaaa burada kaptanlık sorumluluğundan dolayı ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorsun ne de sporsuz günü kapatabiliyorsun
Sonra da suçu Arrietty_ ve bana atıyorsun

Mi band 4 değil mi
Öyleyse profile girip isaretledigim yere tıkla orada hassas var onu seç
Eki Görüntüle 2828162

Çok sağol canım ya, benimki başlarda iyiydi sonradan doğru saymadığını farkettim.. Hem dediğini yaptım :)

Kaçmadı kaçmadı :) ondan birşey olmaz da menü iyi zaten..

Afiyet olsun, güzel menü..

Güzel olmuş..

İyi olmuş, kaşar peyniri yiyebiliyormuyuz rahatlıkla? :))

Menü iyi, ayrıca sporlar da

Benim bi arkadaşım da güya diyette dün bana demiş ki ben baklava yemeden ramazandan bişe anlamıyorum yiycem bugün diye kaç defa anlatmaya çalıştım o yediğin 1 dilim baklavayı istesen de yakamazsın diye anlamıyo spor yapar yakarım diyo . bak bide bu güllaç yani en masumu güya . daha anlatmakla uğraşmayacam valla napim daha

Veracim çok geçmiş olsun

Aynen öyle sütlü tatlı diyoruz ama içine ne kadar fazla şeker atıyoruz sütün şekeri de cabası yani.
Yediklerinize bi bakın bir dilim güllaç 250 kcal diyor ortalama ama o 250 kcal yakmak için nasıl ağır bir spor yapmak gerektiğine bakmıyor kimse

Yandı bence. Ama sağlık olsun.
İşe yarıyor gerçekten. Bulaşık yıkarken bazen 1 saatin üstünde ayakta olurdum. Bana oturma diye mesaj gelirdi ya.
Bundan sonrakiler tam olsun napalım.

Çok güzel bilgi ama bu yürüyüşler ciddi tempo gerektiyor bir nevi koşmaya yakın
Tabiki de öyle canım
Öyle bir tempo gibi kan ter içinde kalacak kadar olmalı
Zaten belirtilmiş saatte 400 kalori yakacak şekilde bir tempodan
Bunu da herkes kolundaki saat ya da üzerinde taşıdığı cep telefonu ile ölçebilir

Spor da menü de şahane ama bence biraz yeşillik eklemelisin menüne. Salata tüketsen çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…