B ile başlayan marketten aldıydım ahahaOoo oluyormuymuş öyle 0 karbonhidrat markası ne kuşum onun
Günaydın canım..Günaydin kizlar
Mezun incelmek istiyormeeeezuuun menüsü böyle olmaz ki!
Umarım işe yarar benim ayarım bu şekilde ve evde spor yapmazsam rutinim bile 5000 adım ediyor.Teşekkür ederim. Hayatımı kurtardın. Artık attığım her adımı inşallah sayacak. Yıkadığım bulaşıkta bile
Ben bu kısmı bileği kaldırınca saati görmek için yapılan ayar sanıyordum. Hassas normal ayarını görmemişim. O kadar da video izledim. Kimse bahsetmemiş
daha dur kız yeni başladın hele bir ye de güzelinden cezalar keseyim sanaBence sen inanma onlara bana da bacak yapın kalın incelmez diyolardı incelmedi de ahajaja şaka bi yana inceldi tabii her şey egzersiz beslenmeyle ve azimle oluyor inanma sen onlara he he de geç.
sedulu senin korkundan bişi yiyemiyorum 3 günde bir oruç açmaya karar verdim
Açılın rüya tabircisi geldi : Sen bu yoğunluktan bunalıp bir tatil yapmak istiyorsun. Doğayla iç içe şekilde. Ammaaa burada kaptanlık sorumluluğundan dolayı ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorsun ne de sporsuz günü kapatabiliyorsunAy kızlar toplaşın dün gece sizleri gördüm rüyamda.
Biz takımcak böyle kamp gibi bir şeye gitmişiz. Hani böyle diyet kampları oluyor ya öyle bir şey. Ama yanımda eşimde var niyeyse, bir ben getirmişim kocamıBol yeşillikli çok güzel bir tatil köyündeyiz ama böyle otantik bir yer aynı zamanda.
Biz eşimle yerleşmek için odamıza çıkıyoruz. Bahçedensedulu nun sesini duyuyorum. Yanındaki bir kadına eşim için “yemek konusunda çok seçiciymiş, kalp hastalığı var adamın. Ona göre menü verin” tarzı bir şeyler söylüyor.
Sonra @AppLesma geliyor odaya söylenerek. Uzun boylu, zayıf ve sarışın bir kadın olarak gördüm applesma seni. Bazı arkadaşlar hala uyanamamış onlara söyleniyor “kampa geldik bu ne uykusu, evlerinde istedikleri kadar uyurlar. Kırk yılda bir toplanıyoruz vakit geçiremiyoruz” diyeBende onu sakinleştiriyorum
@Ayşe_M çocuğunuda getirmişArrietty_ de ona “çocuğu eşine bıraksaydın keşke spor saatlerine nasıl katılacaksın” diyordu.
Hadi yorumlayın bakalım benim saçma rüyamı
Mi band 4 değil mi
Öyleyse profile girip isaretledigim yere tıkla orada hassas var onu seç
Eki Görüntüle 2828162
Sahur yulaf lapası 2 kaşık granola 1 muz
İftar yoğurt çorbası fırında patlıcan kebabı 3 köfte olacak şekilde. Salata 6 bardak su 2 çatal güllaç (bunu en son söyledim belki gözden kaçar diye)
Sporum 10553 adım 315 puan 240 ip 160 puan 15 dakika bölgesel 90 puan toplam 565 puan @arriettysedulu @neutral
Merhaba
Kahvalti
Omlet
Peynir
5 zeytin
Salatalik
2 galeta
Aksam
Et sote
2 kasik pilav
Salata cacik
30 dk leslie 90 p
200 jj 200 p
3 lt su
Artik oruca basliyorum bugun sahura kalkcam insallah bakalim ilk zamanlar nasil olacak kilo konusunda merak ediyorum
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
3/4 zeytin
1 dilim pide
İftar
Yarım kase tarhana çorbası
1 pors. yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran
Yeşillikli bol salata
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2828233
İyi geceler kızlar
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 30gr peynir, 2 ceviz, 2 gün kurusu, 1 dilim ekmek, domates, yeşillik
İftar
1 kuru kayısı
6yk kadar etli kuru fasülye, salata, 3yk yoğurt
Ara
2 kuru hurma
Su: 3lt
Spor:
45dk Leslie: 180p
1000 ipsiz atlama: 125p * 2: 250p
8000adım: 240p
Top: 670p
Arrietty_ sedulu @neutral @rockandroll
Günaydın kızlar gece erkenden uyumuşum ben dünkü sporlar epey yormuş beni
Benim bi arkadaşım da güya diyette dün bana demiş ki ben baklava yemeden ramazandan bişe anlamıyorum yiycem bugün diye kaç defa anlatmaya çalıştım o yediğin 1 dilim baklavayı istesen de yakamazsın diye anlamıyo spor yapar yakarım diyo . bak bide bu güllaç yani en masumu güya . daha anlatmakla uğraşmayacam valla napim dahaS sadece_ben Ödül olarak yazdım bugünkü kaçamağını ama şöyle diyeyim o yediğin 2 çatal güllaç için 7 dk aralıksız ip atlarsan yakıyorsun. Bir dilim güllaç ortalama 250 kcal. Masum gibi gözükse de tatlı tatlıdır ve anında depolanır vücutta
Veracim çok geçmiş olsunBenim çok çok daha ağır geçirdiğim griplerim oldu. Tat koku kaydı şöyle oldu yediğim içtiğim her şeyden metal tadı alıyordum. Sudan bile metal tadı vardı. Onun dışında ateşim max 38 oldu. Halsizliğim vardı. Ama mutant virüslerde burun akıntısı da olabiliyormuş nasıl burnum akıyor hapşırıyorum felan. Öyle geçti gitti çok şükür. Ama iştahım açık oruçtan mıdır nedir((
Aynen öyle sütlü tatlı diyoruz ama içine ne kadar fazla şeker atıyoruz sütün şekeri de cabası yani.Benim bi arkadaşım da güya diyette dün bana demiş ki ben baklava yemeden ramazandan bişe anlamıyorum yiycem bugün diye kaç defa anlatmaya çalıştım o yediğin 1 dilim baklavayı istesen de yakamazsın diye anlamıyo spor yapar yakarım diyo . bak bide bu güllaç yani en masumu güya . daha anlatmakla uğraşmayacam valla napim daha
Nasıl oldun biraz daha iyi misin yemek konusunda ?Günaydın canım..
Çok güzel bilgi ama bu yürüyüşler ciddi tempo gerektiyor bir nevi koşmaya yakınFaydalı olması dileğiyle kızlar
Yandı bence. Ama sağlık olsun.Günün menüsü güzelmis. hareket cok az ama
Bakalim nasil bir menü gelecek,eger bugunden basliyorsan diyetisyen listesine
Olur cumaya kadar dursaydin daha iyi olurduuu
@Melegimkorusun ile essin adim yarisinda
Cok iyi adimlar
sporlarda oyle
Afiyet olsun
Kiskandi
Acaba bir suru adiminiz yandimimii band dimi sendekide
deli etti beni o saat
İşe yarıyor gerçekten. Bulaşık yıkarken bazen 1 saatin üstünde ayakta olurdum. Bana oturma diye mesaj gelirdi ya.Mezun incelmek istiyor
Umarım işe yarar benim ayarım bu şekilde ve evde spor yapmazsam rutinim bile 5000 adım ediyor.
daha dur kız yeni başladın hele bir ye de güzelinden cezalar keseyim sana
Açılın rüya tabircisi geldi : Sen bu yoğunluktan bunalıp bir tatil yapmak istiyorsun. Doğayla iç içe şekilde. Ammaaa burada kaptanlık sorumluluğundan dolayı ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorsun ne de sporsuz günü kapatabiliyorsun
Sonra da suçuArrietty_ ve bana atıyorsun
merhaba emel hoşbuldumHoşgeldiniz
Tabiki de öyle canımÇok güzel bilgi ama bu yürüyüşler ciddi tempo gerektiyor bir nevi koşmaya yakın
Spor da menü de şahane ama bence biraz yeşillik eklemelisin menüne. Salata tüketsen çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?