Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu aksam agir bir menum vardi, yarin da oyle olacak

O yuzden tek ogun ya da oncesinde hafif bir ara ogunle yine de tek ogun yapayim diyorum.

Yarin su olacak:

Yanina cacik olur yine.

Size de iftar icin fikir versin diye erkenden paylasayim dedim haftasonu agir menuler oluyor bizde. Cok aktif oluyoruz gun icinde. Evdekiler icin yanina pilav da olur bunun. Yiter.

Mi band 4 değil mi
Öyleyse profile girip isaretledigim yere tıkla orada hassas var onu seç
Eki Görüntüle 2828162
Teşekkür ederim. Hayatımı kurtardın. Artık attığım her adımı inşallah sayacak. Yıkadığım bulaşıkta bile
Ben bu kısmı bileği kaldırınca saati görmek için yapılan ayar sanıyordum. Hassas normal ayarını görmemişim. O kadar da video izledim. Kimse bahsetmemiş

Merhaba kaptanlar, selamlar hanımlar. Ben 1 aylık izne ayrılabilir miyim?
Güncel kilom: 64.7
hem önümüzdeki hafta hem de 3 hafta sonra ciddi sınavlarım var ( ve kilo vermenin sihirli formülü üzerine çalışıyorum) . Bayramdan sonra katılırım aranıza. Hem belki sihirli formülü de bulmuş olurum, o zaman sizinle de paylaşırım ama aramızda kalmak şartıyla

Arrietty_ sedulu H3RA_

Son düzenleme:
Valla 1.65yada 1.63 gayet iyi boylar. Ben 1.53 um kiloda olunca adile nasit gibi oluyorum. Kisa ve yuvarlak

Gayet guzel olur ya. Kizartilqn patlican bi yag cekiyorki sunger gibi mübarek. Istedigin kadar pecetelere sar. Bu gayet guzelmis

çok minnakmışsın. çok şeker gözümde canlandırdım şimdi
Ah bide bana sor. Benim adam küçüğüm küçüğüm diye seve seve beni de alışırdı. Artik o kadar takmiyorum ama soyle bi 5 10 cm daha olaymis iyiymis

;
Evet kaptanım ip almıştım 3 hafta önce ama beni 200 den sonrası çok tıkıyor ya. Şimdi yine iyiyim başlarda 40 dan sonra yapamıyordum.

Ah bide bana sor. Benim adam küçüğüm küçüğüm diye seve seve beni de alışırdı. Artik o kadar takmiyorum ama soyle bi 5 10 cm daha olaymis iyiymis
inan bana daha minik boylu olmayı isterdim. 168 çok değil ama topuklu giyince kendimi tuhaf hissediyorum.

Ay herkese ayrı pişirmek çok zor, kolay gelsin

stitch bugunku planın neler menü ve spor olarak ?
Ben bunu şimdi gördüm eşim, yatmadan paylaşmıştım menümü ve sporumu, Chloe bir kere 10dk yaptım, akşam ikinci videoyu yapamadım çok yorgundum, sen 35dk yapmışsın süpersin. Bugün hiç spor yok, dinlenme günü oldu ama birazdan yoga yaparım diye düşünüyorum

Ooo harika Hem menü hem spor şahane eşim

17 Nisan 41. Gün Hollywood Diyeti 19. Gün
1000 ml detoks meyve suyu ve sebze suyu
19:35 = evdekilere yaptığım fajitanın etinden 2 parça + ev yapımı cevizli çikolata (sözde Detoks yaptım)
Su = 2250 ml

Cevizli ciko nasil yaptin nasil?

Reglime yakin ben de evde cikolata yapmaya niyetliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…