Fark ettim diğerine alıntıladım mesajıHepsi güzel hoş emmeee yanlış konu
Teşekkür ederim. Hayatımı kurtardın. Artık attığım her adımı inşallah sayacak. Yıkadığım bulaşıkta bileMi band 4 değil mi
Öyleyse profile girip isaretledigim yere tıkla orada hassas var onu seç
Eki Görüntüle 2828162
Ödül o zaten canim ven yazmayi unutmusumO bisküvileri ödül sayayım mi yoksa ceza mi istersin
Onuda cift hesapladiydim sanki yanlis mibolmus
Valla 1.65yada 1.63 gayet iyi boylar. Ben 1.53 um kiloda olunca adile nasit gibi oluyorum. Kisa ve yuvarlakLastık var bnde plates. Kaldrdıgım yerden cıkarayım barı topumda var hamıleyken kolay dogum ıcın kullanmıstım.çbı kosu bandı olsa barı fena olmazdı ama neyseee
Benımde 1.65 bnde uzun degılım malesef şöyle 1.70 olsam fena olmazdı hanı
Ahaha bıleklık var bnde sadece alet onuda ıyıkı almısım. Ee ifşa edecek tabı adı üstünde akıllı bıleklık
Gayet guzel olur ya. Kizartilqn patlican bi yag cekiyorki sunger gibi mübarek. Istedigin kadar pecetelere sar. Bu gayet guzelmisBu aksam agir bir menum vardi, yarin da oyle olacak
O yuzden tek ogun ya da oncesinde hafif bir ara ogunle yine de tek ogun yapayim diyorum.
Yarin su olacak:
Fırında Karnıyarık (Kızartmadan) - Diyetisyen Seda Avcı
Karnıyarığın en hafif ve en leziz hali bence fırında kızartılmış hali. Karnıyarık için kullanacağınız patlıcanı halen yağda kızartıyorsanız kesinlikle vazgeçmelisiniz.diyetisyensedaavci.com
Yanina cacik olur yine.
Size de iftar icin fikir versin diye erkenden paylasayim dedimhaftasonu agir menuler oluyor bizde. Cok aktif oluyoruz gun icinde. Evdekiler icin yanina pilav da olur bunun. Yiter.
çok minnakmışsın. çok şeker gözümde canlandırdım şimdiValla 1.65yada 1.63 gayet iyi boylar. Ben 1.53 um kiloda olunca adile nasit gibi oluyorum. Kisa ve yuvarlak
Ah bide bana sor. Benim adam küçüğüm küçüğüm diye seve seve beni de alışırdı. Artik o kadar takmiyorum ama soyle bi 5 10 cm daha olaymis iyiymisçok minnakmışsın. çok şeker gözümde canlandırdım şimdi
Evet kaptanım ip almıştım 3 hafta önce ama beni 200 den sonrası çok tıkıyor ya. Şimdi yine iyiyim başlarda 40 dan sonra yapamıyordum.Yani kotu degil
Spor biraz daha ekleye bilirsin
Bende ise gidince cok yorgunum. Inan sadece Yemek molasinda otururum en fazla 10 dk.
Kesinlikle Sporsuz ve su miktari ad olunca duruyor benimde kilo vermem. Yesillik de bol olsun menülerinde. Extra olarak onu ekle bakalim. Fark olacak mi
Masallah yabulursun. Ipin var mi? Yarin Challenge günü. Iftara dogru ip veya jumping jack yapmaya basla. Yarinin sporu ve 10bin atmaya hedeflen mesela
Siz ogretmenlerin isi gercekten cok zor. Hakkiniz odenmez, cogu Anne baba bunu anlamis olmali evde online egitim doneminde
inan bana daha minik boylu olmayı isterdim. 168 çok değil ama topuklu giyince kendimi tuhaf hissediyorum.Ah bide bana sor. Benim adam küçüğüm küçüğüm diye seve seve beni de alışırdı. Artik o kadar takmiyorum ama soyle bi 5 10 cm daha olaymis iyiymis
siz yazışınca bende bakayım dedim. sayaçlı yeni nesilleri falan çıkmış pek beğendim.Ayy ne zamande aklımda bılıuomusun alcam onu
Anaa herseyın sayaçlısı cıkmıssiz yazışınca bende bakayım dedim. sayaçlı yeni nesilleri falan çıkmış pek beğendim.
Ay herkese ayrı pişirmek çok zor, kolay gelsinCanım geçen yıl hafta da 1.kilo veriyordum bu yıl ilaçtan midir nedir gram gram
Inşallah biraz kendimi sıkmam lazım
Çocuklara kahvaltı yaptırdım evlerimi toparlayim. Iftara ne pişirilecek kafam karışık kızıma ayrı eşime ayrı pisiriyorum.
Ben bunu şimdi gördüm eşim, yatmadan paylaşmıştım menümü ve sporumu, Chloe bir kere 10dk yaptım, akşam ikinci videoyu yapamadım çok yorgundum, sen 35dk yapmışsın süpersin. Bugün hiç spor yok, dinlenme günü oldu ama birazdan yoga yaparım diye düşünüyorumstitch bugunku planın neler menü ve spor olarak ?
Ooo harikaBugünkü menğm
Sahur
1 yumurta
25 gr peynir
9 zeytin
Bol yeşillik
2 ceviz
1 dilim ekmek
1 kupa tek şekerli çay
1-1.5 litre su
İftar
3 yaprak tavuk kanat
1 çorba kaşığı bulgur pilavı
2 çorba kaşığı zerdeçallı mantar
Bol yeşil salata
600 ml su
Yatana kadar suyu 3-3.5 yapacağım.
Spor
40 dk bölgesel 240 puan
300 ip atlama 200 puan
5 dk wallsit 100 puan
5000 adım 150 puan
20 dk zumba 80 puan
TOPLam 770 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ E Emeeelll
Eki Görüntüle 2828108
17 Nisan 41. Gün Hollywood Diyeti 19. Gün
1000 ml detoks meyve suyu ve sebze suyu
19:35 = evdekilere yaptığım fajitanın etinden 2 parça + ev yapımı cevizli çikolata (sözde Detoks yaptım)
Su = 2250 ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?