Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Heralde kızım bnde olcam bananeeğ

Cok faydalı oldu canım. Bır baklava yıyoruz 25 dk yuruyoruz ohh demekkı bayramda 2 baklava gömebılırım
Kac adim attin spor yaptin mi ceylan
Birak simdi baklavayi

Ya azcik uyumusum
Lahmacun icine bol bol yesillik sarip orucu bozuyor musun
Bir yerim de acikda kalmadi. Yorgana iyice sarilmistim

Son düzenleme:
Kac adim attin spor yaptin mi ceylan
Birak simdi baklavayi

Ya azcik uyumusum
Lahmacun icine bol bol yesillik sarip orucu bozuyor musun
Bir yerim de acikda kalmadi. Yorgana iyice sarilmistim
Şuan markete gıtme gıdıyorum yolu uzatarak az yuruyom bakalım eve gelınce karın ıcın hareketler yapcam.
Bugun acaıp halsızım ama olsun. Sahurda yemedım.
kız ılk 2 gun sahurdan sonra uyanıp su ıçtiğimi gordum anneme sordum ben gece uyandımmı dıye

MEnü güzel olmuş canım afiyet olsun
Menü su çok iyi afiyet olsun canım
MEnü krebe rağmen iyi bence sporlarda iyi
MENü iyi ama keşke ikinci tabağı yemeseydin canım afiyet olsun
Bana menüm çok fazla karbonhidrat geldi canım o da kilon az olduğu için biraz daha az oluşaymış iyi olurmuş. Her öğün mutlaka pide , ekmek var ara öğün kurabiye , akşam kuru fasülye su çok iyi keşke biraz spor olsaymış
Menü güzel keşke bisküvi olmasaymış sporlar çok iyi su da iyidir diye düşünüyorum
Sahur 1 dılım peynır, çay 1 kayısı
İftar: 5 parca tavuk kanat, kaşarlı domates corbası, salata, mantar sote 2 kasık

Arrietty_ sedulu H3RA_
Akşam menü güzel sahur hiç yapmamaktan iyidir. Su ve spor?
Menü güzel akşam ki protein 2-3 kaşık dahanızı yiyebilirdin bence
Menü su spor şahane afiyet olsun canım
11000 adım 330 puan
120 jj 120 puan
30 dk leslie 120 puan 570 puan toplam
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Asi Matmazel
Spor da çok iyi olmuş canım
Menü güzel ama keşke spor da yapabilsen
17 Nisan 41. Gün Hollywood Diyeti 19. Gün
1000 ml detoks meyve suyu ve sebze suyu
19:35 = evdekilere yaptığım fajitanın etinden 2 parça + ev yapımı cevizli çikolata (sözde Detoks yaptım)
Su = 2250 ml
Afiyet olsun ceydoş , çikolata vücudu şaşırtmak gibi olmuş bence bu hafta bitiyor mu hollywood diyeti
Menü Su spor çok iyi canım afiyet olsun
Şahane kaptanım

ya şu termal korselerden mi alıp giysek. benimde belim kalın bakıyorum hep onlara kullananlarda memnun görünüyor. t ile başlayan sitede bir markanın ki çok beğenilmiş.sporla desteklenirse güzel sonuç vermez mi?
Faydalı olması dileğiyle kızlar
tatlıları görünce aklıma geldi. geçen yıl ben kemalpaşa tatlısını stevia ile yapmıştım gayette güzel olmuştu.

Sporlar 432 puan
100 jj
10 dk hareket vıdyosu
10 dk zumba
50 yan bacak acma
9 bın adım

H3RA_ sedulu
Spor adım çok iyi
Güllaçı görmedim ben menü spor çok güzel
Çok iyi canım
Iyi geceler,
Menü iyi sabahki portakal fazla geldi bir tek gözüme afiyet olsun canım
Menü su spor çok iyi afiyet olsun
Hayirli geceler :)

Spor
30dk yuruyus 30 puan
30 dk deepti 90 puan
30 dk p90 300 puan
15 dk bölgesel 90 puan
1500 ip 1000 puan
300 jj 300 puan
17544 adim 526 puan

Toplam 2336 puan
sedulu H3RA_ @sadece_ben
Spor herzamanki gibi yıkılıyor şahane
Spor şahane canım
Menü güzle olmuş kaptanım
Çok iyi canım
Selam kizlar, çok yorgunum menümü yarın yazacağım kusura bakmayın, sporları ekleyeyim dedim hızlıca
7690 adım ve yarım saat yoga, toplam 290puan sedulu
Sporlar iyi canım
Menü iyi keşke spor da olabilseydi

cumartesi sapıtınca yediklerimde 3. haftayı geri çekime aldım. sil baştan başladım. 2 haftam var diyelim

Neymiş kız o t ile site bilemedim ki araştırmadım hiç onu

Spor hocası yağ yakan yürüyüş nefes borunu yakacak kadar tempolu olmalıdır demişti.
Aynen onu da açık havada her yerde yapamazsın. Ben bazen yürüyüş parkuruna gidiyorum anca nabzı yükseltip yürüyorum tempolu şekilde bazen koşarak falan nabızdan anlıyorum zaten

GElmiş geçmiş olsun Vera
Yeni evin hayırlı olsun canım sağlıklı mutlu günlerin olsun hep içinde Mutfağında hep sağlıklı yemekler pişsin salonunda kalorileri bol bol yaktığın sporların çok olsun inş
cumartesi sapıtınca yediklerimde 3. haftayı geri çekime aldım. sil baştan başladım. 2 haftam var diyelim
Yaa neyse çoğu bitti azı kaldı diyelim
Neymiş kız o t ile site bilemedim ki araştırmadım hiç onu
İnstada influcerların sürekli link verip durduğu site

Günün menüsü güzelmis. hareket cok az ama
Bakalim nasil bir menü gelecek,eger bugunden basliyorsan diyetisyen listesine
Dun basladim aslinda.
Bazi seyleri degistiriyorum misal 1 dilim ekmek yerine 1 kepce corba daha.
Aslinda her yerde yazan menuler iste.
Tek fark kayisi ile ara ogun yapacak olmam.
O anki caresizligimle kaydoldum yoksa ayni seyler.
Youtubeda ayse tugba sengel videolari var cok hosuma gitti dun hepsini izledim hizlandirip.
Tek cesit beslenmenin,normal hayatimizda devam ettiremeyecegimiz beslenmenin zararindan falan bahsediyor, sagliksiz zayiflasan da sarkmaya,goz altina zarari olduktan sonra vs hosuma gitti.

Egzersiz konusunda haklisin sizlerin yaninda yaptigim bir hic tabi ama dun evde adim attim ve 40 dk araliksiz terleyerek egzersiz yaptim aslinda benim icin normalimde olmayan seyler.
Sizin yaptiklariniza hayranim tabi
su an bana yarayacak sey kesinlikle yuruyus
artik nasil olacak bilmiyorum ama ramazanda-artiracagim.

hani yol ile bitende sweet sauna geçmekte ürünün adı. sitenin reklamını yapmayayım zira aylardır koydukları saçma kriterler yüzünden elite olamadım. deliricem.
Ay evet ya yığınla alışveriş yaptım yine elit değilim yazıklar olsun bi bakayım yorumlara hiç düşünmedim termal tayt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…