Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şimdi bende satıcısına soru sordum. 3 lü bir takımı var ama erkek. bence o daha makul. şapkalı üst, atlet ve kısa tayttan oluşuyor. eğer kadın kullanımına da uygun derse onu almayı planlıyorum.
Güzel paket sen bi dene bakalım bel bölgesinde işe yararsa bende alırım
Kızlar şimdi size bir sorum olacak akşam yemekte kahvaltı var. Benimde kafamdaki menü şöyle 4 yk menemen 1 dilim peynir yeşillik zeytin. 4 yk çok mu olur?
Gayet güzel menü ekmek yok ama dimi

Kac adim attin spor yaptin mi ceylan
Birak simdi baklavayi

Ya azcik uyumusum
Lahmacun icine bol bol yesillik sarip orucu bozuyor musun
Bir yerim de acikda kalmadi. Yorgana iyice sarilmistim
Ayy sesli kahkaha attım valla kaptanım nasıl içinde kaldıysatğyalarda oruç bozduran cinsten Ama ne güzel olurdu lahmacun olsa

Kızlar şimdi size bir sorum olacak akşam yemekte kahvaltı var. Benimde kafamdaki menü şöyle 4 yk menemen 1 dilim peynir yeşillik zeytin. 4 yk çok mu olur?
Guzel bence gayet. Peynır 2 dılım ye bence ıftar menun demı bu. 1-2 hurma da ye
Diyetisyen bana şöyle dedi ayy inanmıyorum çok fazla 3 yk kaşığı ye peynir zeytin yeme sahurda da 1 kase yoğurt ye ahahah valla bu gidişle 3 günde bir oruç açacam
Senın dıyetısyen vucut kıtlıga gırer dıyenlerden degıl sanırım aclıktan oldurecek senı

CEYDOS ben kullanıyorum termal atlet ve tayt çok iyi bence gerçekten şahane terletiyor ve de inceltiyor. Ben ilk aldığımda içine girememiştim diyete başladım zayıflayınca giydim dar geldi ama giydim 1 hafta sonra baktım tam olmaya başladı hergün giymiyorum havalar soğuk çok terletiyor hasta olurum diye. Benim kullandığım tubitak onaylı tek takım ve düzenli giyildiğinde 1 ayda 3 4 cm incelme garantili

Güzel paket sen bi dene bakalım bel bölgesinde işe yararsa bende alırım

Gayet güzel menü ekmek yok ama dimi
Guzel bence gayet. Peynır 2 dılım ye bence ıftar menun demı bu. 1-2 hurma da ye

Senın dıyetısyen vucut kıtlıga gırer dıyenlerden degıl sanırım aclıktan oldurecek senı
sedulu ekmek yooık tövbeeee
esmeriiim az önce tartıldım haftalık tartı sonucum. Korka korka çıktım geçen hafta yeniden 66.4 görmüştüm şimdi 65.8 üstelik bacaktan 2 cm incelme var. Düzenli leslie sayesinde bence. Bel 72de kaldı benim napsam gitmedi eğer bölgesel pilates zor geliyor dersen leslieyi şiddetle tavsiye ederim

Kiz yarin ketojenik lahmacun yapacagim
Hala nasil istiyor canim. Icine de bol yesillik
Ayy şahaneymiş kaptanım yap valla benim yerime de yee yavrular ve eşimin damak zevkleri çok farklı kesinlikle yemiyorlar farklı şeyleri. Bir tek benim içinde uğraşamıyorum öylece aklımda kalıyor sadece

Kullanıcı Adı : merkela
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: iş insanı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 68,70
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : 3 senede 17 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Zayıfken daha güzel göründüğümü düşünüyorum ç.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Hosgeldin M merkela

Nasil beslenmeyi dusunuyorsun bu surecde?
Spor yapiyor musun gun icinde?

Hoşgeldin

tek öğün beslenmeyi planlıyorum. Daha önce bu şekilde 10 kilo vermişliğim var. Spor yapmak konusunda hiç ama hiç istekli değilim.
Hoşgeldiniz takıma spor yaparak gerçekten çok daha iyi sonuçlar alırsınız sadece diyetle evet zayıflarsınız ama sarkmamak ve sıkılaşmak için spor şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…