senin diyetisyen benden betermiş sevdim kendisini .Diyetisyen bana şöyle dedi ayy inanmıyorum çok fazla 3 yk kaşığı ye peynir zeytin yeme sahurda da 1 kase yoğurt ye ahahah valla bu gidişle 3 günde bir oruç açacam
Güzel paket sen bi dene bakalım bel bölgesinde işe yararsa bende alırımşimdi bende satıcısına soru sordum. 3 lü bir takımı var ama erkek. bence o daha makul. şapkalı üst, atlet ve kısa tayttan oluşuyor. eğer kadın kullanımına da uygun derse onu almayı planlıyorum.
Gayet güzel menü ekmek yok ama dimiKızlar şimdi size bir sorum olacak akşam yemekte kahvaltı var. Benimde kafamdaki menü şöyle 4 yk menemen 1 dilim peynir yeşillik zeytin. 4 yk çok mu olur?
Ayy sesli kahkaha attım valla kaptanım nasıl içinde kaldıysatğyalarda oruç bozduran cinstenKac adim attin spor yaptin mi ceylan
Birak simdi baklavayi
Ya azcik uyumusum
Lahmacun icine bol bol yesillik sarip orucu bozuyor musun
Bir yerim de acikda kalmadi. Yorgana iyice sarilmistim
Guzel bence gayet. Peynır 2 dılım ye bence ıftar menun demı bu. 1-2 hurma da yeKızlar şimdi size bir sorum olacak akşam yemekte kahvaltı var. Benimde kafamdaki menü şöyle 4 yk menemen 1 dilim peynir yeşillik zeytin. 4 yk çok mu olur?
Senın dıyetısyen vucut kıtlıga gırer dıyenlerden degıl sanırım aclıktan oldurecek senıDiyetisyen bana şöyle dedi ayy inanmıyorum çok fazla 3 yk kaşığı ye peynir zeytin yeme sahurda da 1 kase yoğurt ye ahahah valla bu gidişle 3 günde bir oruç açacam
Kiz yarin ketojenik lahmacun yapacagimAyy sesli kahkaha attım valla kaptanım nasıl içinde kaldıysatğyalarda oruç bozduran cinstenAma ne güzel olurdu lahmacun olsa
ya şu termal korselerden mi alıp giysek. benimde belim kalın bakıyorum hep onlara kullananlarda memnun görünüyor. t ile başlayan sitede bir markanın ki çok beğenilmiş.sporla desteklenirse güzel sonuç vermez mi?
tatlıları görünce aklıma geldi. geçen yıl ben kemalpaşa tatlısını stevia ile yapmıştım gayette güzel olmuştu.
Güzel paket sen bi dene bakalım bel bölgesinde işe yararsa bende alırım
Gayet güzel menü ekmek yok ama dimi
Guzel bence gayet. Peynır 2 dılım ye bence ıftar menun demı bu. 1-2 hurma da ye
Senın dıyetısyen vucut kıtlıga gırer dıyenlerden degıl sanırım aclıktan oldurecek senı
Ayy şahaneymiş kaptanım yap valla benim yerime de yeeKiz yarin ketojenik lahmacun yapacagim
Hala nasil istiyor canim. Icine de bol yesillik
Bence de takımatletli takımı varmış onu alayım bende malum asıl derdim bel ona etki etmesi şart. sadece tayt yeterli olmayabiir.
Bence çok değilKızlar şimdi size bir sorum olacak akşam yemekte kahvaltı var. Benimde kafamdaki menü şöyle 4 yk menemen 1 dilim peynir yeşillik zeytin. 4 yk çok mu olur?
Takıma yeni gireceğim. Ancak yeni üyeyim açıklamayı okuduğum halde ne yapacağımı tam anlamadım. Formu nereye göndereceğim doldurup mesela onu anlayamadımKiz yarin ketojenik lahmacun yapacagim
Hala nasil istiyor canim. Icine de bol yesillik
Formu doldurup burada paylasacaksinizTakıma yeni gireceğim. Ancak yeni üyeyim açıklamayı okuduğum halde ne yapacağımı tam anlamadım. Formu nereye göndereceğim doldurup mesela onu anlayamadım
Hosgeldin M merkelaKullanıcı Adı : merkela
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: iş insanı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 68,70
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : 3 senede 17 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Zayıfken daha güzel göründüğümü düşünüyorum ç.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Hesabina tiklayipprofilime viki nasıl oluşturacağım?
tek öğün beslenmeyi planlıyorum. Daha önce bu şekilde 10 kilo vermişliğim var. Spor yapmak konusunda hiç ama hiç istekli değilim.
HoşgeldinKullanıcı Adı : merkela
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: iş insanı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 68,70
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : 3 senede 17 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Zayıfken daha güzel göründüğümü düşünüyorum ç.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Hoşgeldiniz takımatek öğün beslenmeyi planlıyorum. Daha önce bu şekilde 10 kilo vermişliğim var. Spor yapmak konusunda hiç ama hiç istekli değilim.
Beni sıkmayacak bi program olsa olabilir. Cloe gibi 10-15 dklık deneyeceğim gibi duruyor.Hoşgeldiniz takımaspor yaparak gerçekten çok daha iyi sonuçlar alırsınız sadece diyetle evet zayıflarsınız ama sarkmamak ve sıkılaşmak için spor şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?