Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun
Bakla sisirmez umarim
Kambucha Cayi cok guzel

Ayrica adim fotografin var mi?
teşekkür ederim inşallah şişmem fotoğraf ekledim bakalım,komboçya çayı beni tok tutuyor deneme amaçlı almıştım acaba psikolojik mi diye mayasını alıp evde yapmaya başlayacağım artık kabızlığımı da engelledi rahatlattı beni

Sağol canım..
Yağsız taze fasulye yaptım, tadı fena olmadı :)

Hoşgeldin :)

Burda sehir ici o durumda malesef.
Istanbula gore yesil alanlar daha cok burda tabi. Ama yuksek binalar cogaldi malesef
Burada her yer beton, yeşil alan yok nerdeyse. Ben İsviçre’ye gittiğimde aşık olmuştum oraya. Orası bu konuda mükemmel.
İftara 1 dk kaldı öptüm hepinizi.

ay özelden adını yaz bana onuda araştırayım.plan şu dermapen ile selülit kremi nüfuz ettiricem üzerine termal tayt geçirip öyle yaşayacağım belim incelene kadar. camdaki kız korsesimi alsam acaba? üstünede onu geçiririm cidden sıyırıyorum galiba.

Afiyet olsun canim gayet guzel bir gun olmus ama desigin gibi su az hatta cok az. Bence yatana kadar 2.5 yaparsin sen onu

Ay ben o korselerden fantazi amaçlı düşünmüştüm bi yerde denedim veee nefesim içime kaçtı sanki vazgeçtim sonra

Antep fıstığı yesem su abartısız 3 lt yi geçiyor. Tuzsuzu bile susatıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…