- 8 Eylül 2011
- 209
- 530
- 103
teşekkür ederim inşallah şişmem fotoğraf ekledim bakalım,komboçya çayı beni tok tutuyor deneme amaçlı almıştım acaba psikolojik mi diye mayasını alıp evde yapmaya başlayacağım artık kabızlığımı da engelledi rahatlattı beniAfiyet olsun
Bakla sisirmez umarim
Kambucha Cayi cok guzel
Ayrica adim fotografin var mi?
Aynen sknti yok. Afiyet olsunDil yağlı biraz diye heraldemakrolarda benle dalga geçiyor valla bugün için yerim diye düşünüyorum yeşillik ve acıyla karbonhidrat düşük olduğu sürece sıkıntı yok
hava mis duruyor neresi burasıVakit gecmiyordu yine
Evdekilere yemegi ve sofrayi hazirladim disari attim kendimi
Eki Görüntüle 2828611
Danimarkahava mis duruyor neresi burası
ayy çok güzel ben de ankara da yaşıyorum hava bunaltıcıydı burada yürürken yapış yapış oldumDanimarkabugun hava cok guzel
Yurume bandi yerine disarida degerlendirmek daha mantikli geldi.
Ruzgarli ama soguk esmiyor
Ay ne güzel dışarısı öyle o. Ben İstanbul’da burnumu çıkarsam betona çarpıyorum. Yıldım valla.Vakit gecmiyordu yine
Evdekilere yemegi ve sofrayi hazirladim disari attim kendimi
Eki Görüntüle 2828611
Burda sehir ici o durumda malesef.Ay ne güzel dışarısı öyle o. Ben İstanbul’da burnumu çıkarsam betona çarpıyorum. Yıldım valla.
geçmiş olsun canım. 1 gün farklı bir şey yeme izni ver kendine
uzun kollu olanı mı aldın şapkalı olan hani yoksa kısa kollu mu? birde beden nasıl aldın tam üstüne göre mi? yoksa küçük mü? iade ile uğraşmak istemiyorum.
Kullanıcı Adı : merkela
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: iş insanı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 68,70
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : 3 senede 17 kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Zayıfken daha güzel göründüğümü düşünüyorum ç.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Burada her yer beton, yeşil alan yok nerdeyse. Ben İsviçre’ye gittiğimde aşık olmuştum oraya. Orası bu konuda mükemmel.Burda sehir ici o durumda malesef.
Istanbula gore yesil alanlar daha cok burda tabi. Ama yuksek binalar cogaldi malesef
ay özelden adını yaz bana onuda araştırayım.plan şu dermapen ile selülit kremi nüfuz ettiricem üzerine termal tayt geçirip öyle yaşayacağım belim incelene kadar. camdaki kız korsesimi alsam acaba? üstünede onu geçiririmCEYDOS ben kullanıyorum termal atlet ve tayt çok iyi bence gerçekten şahane terletiyor ve de inceltiyor. Ben ilk aldığımda içine girememiştim diyete başladım zayıflayınca giydim dar geldi ama giydim 1 hafta sonra baktım tam olmaya başladı hergün giymiyorum havalar soğuk çok terletiyor hasta olurum diye. Benim kullandığım tubitak onaylı tek takım ve düzenli giyildiğinde 1 ayda 3 4 cm incelme garantili
Bende su dan sanırımCok sistim sanki
Aynen öyle icim yanmış resmenBende su dan sanırım
Afiyet olsun canim gayet guzel bir gun olmus ama desigin gibi su az hatta cok az. Bence yatana kadar 2.5 yaparsin sen onuArrietty_ sedulu @neutral @Serina08
14.00
1 yesil elma
Yarim kase antep fistigi
16.30
1 hurma
1 buyuk kase cacik
2 yk haslama nohut
2 adet karniyarik
Su cok kotu, 1.5 lt ancak oldu. 1 lt daha icecegim umarım.
Spor.
30 dak tempolu yuruyus 75p
30 dak yuruyus 30p
40 dak bisiklet 160p
25 dak yoga 50p
2 dak wallsit 40p
13 bin adim 390p
Topla. 745 puan
Eki Görüntüle 2828651
Ay ben o korselerden fantazi amaçlı düşünmüştümay özelden adını yaz bana onuda araştırayım.plan şu dermapen ile selülit kremi nüfuz ettiricem üzerine termal tayt geçirip öyle yaşayacağım belim incelene kadar. camdaki kız korsesimi alsam acaba? üstünede onu geçiririmcidden sıyırıyorum galiba.
Antep fıstığı yesem su abartısız 3 lt yi geçiyor. Tuzsuzu bile susatıyor beniArrietty_ sedulu @neutral @Serina08
14.00
1 yesil elma
Yarim kase antep fistigi
16.30
1 hurma
1 buyuk kase cacik
2 yk haslama nohut
2 adet karniyarik
Su cok kotu, 1.5 lt ancak oldu. 1 lt daha icecegim umarım.
Spor.
30 dak tempolu yuruyus 75p
30 dak yuruyus 30p
40 dak bisiklet 160p
25 dak yoga 50p
2 dak wallsit 40p
13 bin adim 390p
Topla. 745 puan
Eki Görüntüle 2828651
çeşni olurdu alsaydın çok kalmazdı üstünde zatenAy ben o korselerden fantazi amaçlı düşünmüştümbi yerde denedim veee nefesim içime kaçtı sanki vazgeçtim sonra
Hahah çok kalmayacak kadar bile olmuyor kiçeşni olurdu alsaydın çok kalmazdı üstünde zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?