- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Şahane tebrikler
Bekliyordum tlım böyle güzel bir haberAy ben spor 1. Si olmuşum.
Teşekkür ederim canım Ramazan dolayısıylaŞahane tebrikler
Hedefin neden az
Maşallah canim. Tebrikler . Benim ki kaplumbağa yürüyüşüAy ben spor 1. Si olmuşum.
Şahane bir eksi
Evet canım valla girin riske sonuçta yarışıyoruz diğer takımlarla ve her gramın önemi büyükSanırım bana dedin canımyani sen şimdi böyle diyince riske giresim geldi. Ama Hafta boyunca daha ve daha dikkatli olmam gerekicek . Yazayımda yükümü binatayım üstümden
Anladım canım az olsun öz olsunTeşekkür ederim canım Ramazan dolayısıylabu ramazanda hep az hedefler koydum ilk hedefim kilo almamaktı malum geç yiyoruz ve ben geç yediğimde muhakkak kilo alıyorum o yüzden kısa hedeflerim var ramazan boyunca
Moral bozmak yok bu hafta olmadı haftaya daha güzel olur modunu düşürme lütfenBu moral bozukluğuyla iftar yemeği yapmaya gidiyorum. Hepinizin aksamlar .
Arti, sabit ve %0.3 alti olanlarda öz elestiri yapsinKızlar eksiler çok güzel geliyor. Artı gelenler lütfen bir haftalık menülerinizi toplayıp buraya analiz yapar misiniz ? Neden artı geldiğinizi menülerinizi göz önüne getirirseniz görebilirsiniz. Bir öz eleştiri olsun. Bu akşam ya da yarına bekliyorum.
Yoktur amaYaa bu hafta eşleşme yokmiiiibende kimle eşleşcem diyodum neyse olsun böyle devam ramazan da son haftaya cuma inşallah hedefime daha çok yaklaşırim haftaya
Arrietty_ sedulu @Dilber Hala
Gecen hafta 59
Bu hafta 58.4
Fark 0.6
Yuzde 1.017
Eki Görüntüle 2837707
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
Geçen hafta: 74
Bu hafta: 73.50
Fark 500 gram
Yuzde: 0.676
Haftaya hedef: 73
Eki Görüntüle 2837814
Geçen hafta 63.200
Bu hafta 61.650
Yüzde 2,45
Fark 1.550 eksi
Hedef 61.0
Eki Görüntüle 2837975
Gecen hafta 60.3
Bu hafta 60.0
Fark 0.3
Yuzde 0.49
Hedef 59.5
Malesef gramlar arasinda bi ileri bi geri gidip geliyorum... Ramazanda sanirim boyle devam edicek.
Eki Görüntüle 2838004
Geçen haftaki kilom: 60.7
Bugün: 60.2
Fark: 500 gram
Yüzde: %0.82
Hedef: 59’u görmek.
Arrietty_ sedulu @esmeriiim
Bir daha son dakikaya kadar da tartılmam.
Eki Görüntüle 2838014
Geçen hafta 61.85
Bugün 62.20
Fark +350 gr
% -0.565
Arrietty_ sedulu
Ben yine artı çıktım kızlar.Evet yediklerime çok dikkat edemedim taşınma sürecinde. Ama günde bir öğün falan yedim genelde. Zemin farkıda olabilir eski eve gidip yeniden mi tartılsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?