Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yuz yogasi son yillarda cok moda oldu haliyle gua sha taslari, enerjiyfi falan derken 500 liraya cikti.
Ben trendyoldan 30 liraya aldim yeşil renk.
Ben işlevine onem veriyorum

Ben de 4 ünü aldım. 6 sı çıktı. Eşime de alasım var.
Youtube da bir video izledim 5ine kurban olayım gibi bi şeyler söyledi çocuk 2 katı fiyatı varmış bide bende şimdilik bununla idare ederim diye düşündüm:)

ay tesekkur ederim, ben de pek begenir oldum,

curly girl metodu sagolsun yoksa benim de saclar kotu durumdaydi, son 4-5 aydir curly girl yapiyorum (ya da yapmaya calisiyorum diyeyim)
ben de bakiyim hemen su mothoda, bayildim saclarina, masallah
nereden bakiyorsun bu curly girl'e?
Gecmis olsun, biran once iyilesir insallah anneniz
Ay tam tersiyim ben de,
Cok uzun sure baya kisa kullandım, bu sene uzatmaya niyetlendim.

Ama kisa cok rahat ya, tam benim gibi tembellere gore
kisa nedense bende hep daha zor izlenimi olusturur. Uzunu topla cik, ama kisaya her sabah sekil vermek lazim
ne guzel, surdurulebilir hem de. tesekkurler paylasim icin, senin menulere bu hafta daha dikkatli bakalim
Canimmm? Sanki burn out’a benziyor
tatile ihtiyacim vaaaaar
Xiaomi band 5 aldım araştırdım da bütçeme göre şimdilik en iyisi bu gibi deneyimleyince yazarım
tamamdir, ben de suankini degistirirsem xiaomi hakkinda da bilgim olmus olur gule gule kullan
bana suan sicak bir deniz yeter, cesme olsa tadindan yenmez tabi
kesin benimde bi psikoloğa ihtiyacım var . Cok bunaldım. Evin içinde 3 çocuk topla temizle yikahergun ayni. Bazen sabahyataktan kalkmak istemiyorum kalkarken ağlayasım geliyor.
zaten kizimla bazen absa cikamayinca sizi dusunuyorum, hem 3 cocukla ilgilenip hem evle hem istikrarli diyet+spor, sahanesiniz walla. bunalinda aslinda ne cok is yapabildiginize donup bir bakmak gerekiyor. (bugun modum biraz daha iyi )
Allah şifa versin canım boyun da çok zor ya

Evet ben beş gündür takımdayım 50 bine tamamlayamadım haftaya bakacağız artık
evet, bugun daha iyi neyseki cok uzun surmedi bu kez. ama tam toparlamadi dikkat etmem gerekecek
haftaya ben es yarismasina katilmak istemedim bu hafta istedigim gibi aktif olamadim diye ama sana eslik ederim istersen free olarak?
Ya sorma ben böyle sabahın 6 sında uyanıp kendine filtre kahve yapan instamomlar var ya onlara çok özeniyorum. Sonra da ağırlık çalışıp yoga yapıyorlar. Ahdım var bir gün ben de yapacağım.
hahah evet ben de onlardan olmak istiyorum, ya cok rahat yasamlari var ya da fotolarda gorunmeyen yardimcilari hizmetcileri bir insan bu kadar nasil enerjik olabilir yoksa
Tutulma gerçekten çok fena inşeAllah çabucak iyileşir bidaha yaşamazsın
Sagol canim, bence gecici degil de boyun fitigina cevirmese bari
Ben de Malcolm Gladwell, Cizginin disindakiler’I okuyorum ve cok guzel ama her elime alisimda 3-4 sayfa ancak neyse sona yaklastim sanki. Sonra sirada 3 yas sendromlarina dair gentle discipline kitaplarina baslayacagim

Senin de haftan cok zor gecti gercekten, umarim su disi atlatinca digerleri de coculur, haftaya haftan super gecer
cok az olmus, bugunku tartina henuz bakmadim ama umarim guzel sonuc gelmistir
Kaptanim ozur dilerim, dun uyuyakalmisim menumu yazamadim, oysa 1 saat tenis oynamistim, guzel spor puanim vardi
is yerinde 2 kisiyi cover edicem haftaya, spor olsun diye de yuruyerek gidip gelmeyi dusunuyorum. cok yorgun olup telefonu elime alamayabilirim haftaya diye dedim, yoksa yine elimden geldigince buradayim, tam olarak izin degil istedigim. yoksa kendimi biliyorum hemen artilar gelmeye baslar birakirsam
100gram çok değil bence motivasyonunu düşürme
tesekkurler, artiya ragmen bugun modum biraz daha iyi

Geçen hafta 63.200
Bu hafta 61.650
Yüzde 2,45
Fark 1.550 eksi
Hedef 61.0
Tebrikler canım
Eki Görüntüle 2837975

Gecen hafta 60.3
Bu hafta 60.0
Fark 0.3
Yuzde 0.49

Hedef 59.5

Malesef gramlar arasinda bi ileri bi geri gidip geliyorum... Ramazanda sanirim boyle devam edicek.
Yavaş olsun sağlam olsun halacıııım
Geçen hafta - 72.3
Bu hafta - 71.5
Fark - 0.8
Ortalama - 1.106

Arrietty_
sedulu
Tebrik ederim güzel eksi
Bende tartıldim dayanamadım daha
Geçen hafta 86.3
Bugun 85.9
Fark 400 gr biraz az oldu bu hafta sonradan başladım oruca ama gider ins diye düşünüyorum
Yüzde 0.464
Arrietty_ sedulu H3RA_
Tebrikler
Ivır zıvır eşyalar kaldı yerleşecek onları halledip birde silip süpürür dinlenirim biraz. Aslında eksi bekliyordum taytım bile belimden düşmeye başladı çünkü.
Sıkılaşmışsın demek ki, bi de zemin değişikliğinde gramlara çok takılmamak lazım illa ki değişiyor.
Eki Görüntüle 2838047
hu huuu kızlar geldiartık bende eklerim adımlarımı evde yürümeye başladım
Vaaaaaayyy çok iyi güle güle kullan canım

Kilo bildirimim
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 62,8
Bu hafta: 62,4
F: -400
Yüzde: % 0,636
Arrietty_ sedulu H3RA_
Şahane
Ben artidayim
@sadece_ben Arrietty_
gecen hafta 69.65
bu hafta 69.75
fark +100
yuzde 0.14%
Moral bozmak yok bu hafta telafi edersin canım 100 gram çok değil

Geçen Cuma 51.8
Bugün 52.1
Fark +0.03
Yüzde 0.579

Arrietty_ sedulu

Eki Görüntüle 2838067

Arrietty_ bu hafta çok önemli işlerim var. Çok aktif olamayacağım.
Aktif olamasan da bildirim yapmaya çalış canım ipin ucunu kaçırmamak için

dun basladim geri d vitaminine, daha simdiden modum iyi, kesinlikle psikolojik

vet, bugun daha iyi neyseki cok uzun surmedi bu kez. ama tam toparlamadi dikkat etmem gerekecek
haftaya ben es yarismasina katilmak istemedim bu hafta istedigim gibi aktif olamadim diye ama sana eslik ederim istersen free olarak?
İyi bari inşallah bi an önce tamamen iyi olursun canım
Eş olalım tabii Memnuniyet duyarım

Gecen hafta:122
Bu hafta: 119,8
Yuzde: 1,8
Hedef: 119
Harika Tebrikler
Tebrikler Şahane bi sonuç
Gunaydinnnnnnnn....
Gecen hafta 81
Bu hafta 78.9
Fark 2.1
%2.5

Hedefim ama 78 idi ama ucundan gördüm

Eki Görüntüle 2837682
Çok iyi . Tebrik ederim
Çok güzel bir eksi Tebrik ederim
30 Nisan 2021
Eki Görüntüle 2837712

Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75.3
Fark:-600
Yüzde:%0.79
Gelecek hafta hedef kilo:74.3

Arrietty_ H3RA_ sedulu
Tebrikler
Gunaydın herkese
Gecen hafta 60.5
Bu hafta. 60.4
Fark -100
Yuzde 0.16

az oldu ama üzülmedim. Regl ve kabızlıga artı cıkmadıgıma sevındım hatta
Arrietty_ sedulu noram
Tebrik ederim olsun az olsa da eksi iyidir Benim de aynı.
Eki Görüntüle 2837795
Gecen hafta:65,3
Bu hafta:64,8
Fark:0,5
Yuzde::0,75
Hedef:63,8
Çok güzel Tebrikler
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08

Geçen hafta: 74
Bu hafta: 73.50
Fark 500 gram
Yuzde: 0.676

Haftaya hedef: 73

Eki Görüntüle 2837814
Emin adımlarla çok güzel ilerliyorsun canım
Bende atayım bari şanım yürüsün Arrietty_
61.6/60.5/1.1/%1.785
Eki Görüntüle 2837820
Waaoow tebrikler kaptanim
Tebrik ederim canım Ramazan wc etkiliyor hep. 100 g da olsa eksi eksidir

Kızlar eksiler çok güzel geliyor. Artı gelenler lütfen bir haftalık menülerinizi toplayıp buraya analiz yapar misiniz ? Neden artı geldiğinizi menülerinizi göz önüne getirirseniz görebilirsiniz. Bir öz eleştiri olsun. Bu akşam ya da yarına bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…