Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 2838004
Geçen haftaki kilom: 60.7
Bugün: 60.2
Fark: 500 gram
Yüzde: %0.82
Hedef: 59’u görmek.
Arrietty_ sedulu esmeriiim
Bir daha son dakikaya kadar da tartılmam.
Oruc olunca gec tartılmak lazım zaten. Tebrık ederım cok guzel bır eksı. Bnde bıraz gec tartılsam ıyıydı aslında tuvalete cıkmadım cunku 200 gr daha eksı gorebılırdım neyse saglık olsun haftaya olur eksi artı cıkmadıktan sonra

Ben artidayim
S sadece_ben Arrietty_
gecen hafta 69.65
bu hafta 69.75
fark +100
yuzde 0.14%

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-04-30 at 13.28.43.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 23
bu hizla hedefe bugun ulasacak gibisin

hedefi guncelle sen guncelle.
Yok kız hala 60.2’yim ama iftara yakın 60 olur o su kaybediyor vücut çünkü. Tabii o kabul edilmiyor.
noram en son ki tartin kabul edilir canim
Çok sevindim kaptan. Bugün oğlumu annem aldı sabah ben de 12.30 gibi kalkıp tartıldım. 1 saat sonra tekrar tartılınca onun şişliği gitti sanırım.
Çok sabırsızım ondan oldu. Dediğim gibi 100 gr olsun bizim olsun. Öyle olsaydı da problem yoktu

Dünden bugüne fazla eksi geldiğimi düşünüyorum. Bende wc sonrası iç çamaşırı ile tartılıyorum öyle olunca 61.650çıktım.. kıyafetlermle ise 62.0 çıktım. 61 yazarsam gelecek hafta alacağım eksi daha az veya hiç olmazsa die acaba buhaftaki kiloma 62mi yazsam die şey yapmştım.

İyi günlerde kullan. Hangisinden aldın. Ben sanırım artık bunlar olmadan eksik hissedeceğim. Çok alıştım.
Sağol canım Xiamoi band 5 diye geçiyor araştırmalarım sonucu buna karar verdim yorumları çok iyiydi bakalım bende memnun kalcak mıyım

asena87 o kirisiklik ciksin diye baya cabaladim
megerse kaslari kaldirinca cikiyormus
sol goz tarafinda cikti sadece cok garip :)

ornek verdiklerine bakacagim

Gua sha almam lazim benimde. Tek sorun renk secimi. Dis fircasi alirkende cok zorlaniyorum
Faceroller hediye paketi geliyordu her ay,ondan cikti. Yoksa kesin ondada renk secemedigim icin alamamis olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…