Sondan ikinciAyyyy 6 takim var ve biz.sonuncuyuzBen mi yanlış gördüm
Haftaya adim limitini arttiracagimBeni de unutmayınBu gidişle 50 bini günde attiracaksiniz bana
Kişisel algılama bugün senin için alınan bir kuralı esnetirsek diğer üyelerde isteyecektir. Zamanla kural kalmaz o zamanda. Üzgünüm canım.
ölcülü yemeyi ogrensem bendeAkşam menüm
Mercimek çorbası
Tavuk taşlık
Ev usulü tavuk döner
Pirinç pilavı
Mantar sote
Cacık
Maden suyu
Magnolya ,tulumba tatlısı, şekerpare
Çok uygun ölçülerde birşeyler yiyeceğim
Sondan 2.lik te cok kotu benceO degilde. Bizim kaptanlar kirbaci almislar bekliyolar bizi. Sondan 2.yizsonuncu takimin kaptanlarini cok merak ediyom
Artir kaptanim 50 bin az vallaHaftaya adim limitini arttiracagim
Simdiden soyleyim
Öğrenirsin tatlımölcülü yemeyi ogrensem bende
Cok adimim yok benim 12 bin falantüm gün pc basinda olsamda 11bin adim atmisim
Sizler ne alemdesiniz
Senin adına çok sevindim tatlım istediğin kiloya ulaşana kadar durmak yokArrietty_ @sedulu H3RA_
Sevgili kaptanlarım ve takım arkadaşlarım çok teşekkür ederim ilginiz, desteğiniz, fedakârca yaptıklarınız için ❤
28 Aralıktan beri bu bu takımdayım. 4.5 ayda 13.5 kg verdim. 69u gördüm ve mezun oluyorum Hepsi bu takım sayesinde ❤
Bir sure uzaklasayim. 5 kg daha vermek istiyorum. Çok ara vermeden geleceğim tekrar
Her birinize çok teşekkür ederim ❤❤❤
Bulamadım yaaBulamazsan dert etme m bugun tasindin zsten
Otomatik listeye bakip etiketliyorum
bende 10.000 lerdeyim. Yorucu bir gündü az dinleneyim İftar sonrası yürüyüş planım var. Uyuyup kalmazsam tabi, yine hava aydınlanınca uyudum 8/9 gibide uyandım.tüm gün pc basinda olsamda 11bin adim atmisim
Sizler ne alemdesiniz
Şahane eksilerHaftanin BIRINCISI ===>lalegul52 %3.089 <=== Tebrik ederim 3 Günde harika eksi . Es yarisina katilmak da ödülün olsun
Haftanin IKINCISI ===>H3RA_ % 2.733 <===
Haftanin ÜCÜNCÜSÜ ===>aedenli %2.222 <===
Tebrik ederim kizlar. Yüzdeleriniz harika
Hadesin cukuruna düsen Ilk 3
@Ceydos -3.425
@Dilber Hala %-1.333
@Serina08 %-0.635
CUKURDA olanlar ödül hakkini kayip ettiniz
Ayrica @Dilber Hala , tum hafta menu paylasimini analiz etmeni istiyorum alinti yaparak. En gec yarin aksam
Artik 10 bini sıfır kabul ediyoruz canim üstüne sayiyoruzHeyt maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?