Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaa ben de üçüncü olmuşumu beklemiyordum
Teşekkürler kaptanım

Artı çıkan kimse yok
Artı çıkan var. Bildirimi kabul edilmeyen var.
Tüm bunları geçtim artı çıkan kimse olmasa normal olsa bile yine de bizi geçenler oluyor. İlk 3teki takımlar çoğunlukla aynı değişmiyor.
Bizim takımda gözlemlediğim en konuyu açıklayayım.
Hafta sonu yani Cuma, cumartesi ve pazar menü ve spor konusunda fiyaskoyuz.
Ödüllerin rehavetine kapılıp pazartesi günü işi sıkı tutmaya çalışıyoruz.

Yanlışım varsa Arrietty_ kaptanım düzeltsin.

Haklısın bu hafta asılalım kızlar hadiii bakimm

Ben evlenene kadar hiç diyet yapmadım.
Evlenince istahim açıldı. Dogumlardan sonra da iyice dağıldım.

Direnç bandı gerçekten çok etkili.
Ben akşamları kol egzersizi yapmaya başladım onunla
Ya kaptanim simdi ben 40 a yakın kilo verdim ya bacaklar neyse de kollarım cok fena oldu sorma sallaniyo resmen napcaz bunu sence

Ben evlenene kadar hiç diyet yapmadım.
Evlenince istahim açıldı. Dogumlardan sonra da iyice dağıldım.
Bende aynıyım hatta çocukken kollarım çok ince diye kısa kollu giymeye utanırdm
Ne zaman çocuk doğurdum başladı kilo problemlerim.Olsun veririm diye diye yedim anne kurban olsun onlara yine olsa yine yerim kız

Canim tebrik ediyorum. Troid hastalığı hiç iyi değil. Benimde gram gram gidiyor . 5 gram vermişim

Bende aynıyım hatta çocukken kollarım çok ince diye kısa kollu giymeye utanırdm
Ne zaman çocuk doğurdum başladı kilo problemlerim.Olsun veririm diye diye yedim anne kurban olsun onlara yine olsa yine yerim kız
Bende öyle kina gecesi kıyafetimde cok komik çıkmışım . Abiye elbisenin içinde yok gibiydim.

Ya kaptanim simdi ben 40 a yakın kilo verdim ya bacaklar neyse de kollarım cok fena oldu sorma sallaniyo resmen napcaz bunu sence
Evet canım sen çok kilo verdin. Normal sarkmaların oluşması.
Direnç bandı alıp kollar için evde sıkılaşma ezgersizleri yapabilirsin.
En güzeli bacak ve göbek için bol yürüyüş ama parkur gibi açık alanda. Şu yasaklar bitsin de önce. Evde leslie ya da adımlar bir yere kadar. Açık havada 1km lik parkurda 5/6 tur tempolu atsan mükemmel sonuç alırsın.
Evde de chloe ya da apri han ın sıkılaşma videolarıyla destek yapabilirsin.
Ağırlıklar da almak lazım. Ayak bileğine takılan ya da dumbell olabilir.

Onun için bi egzersiz var 1kg dambılı alıp kolunu yukarı kaldır başının arkasından dirsekten kırıp indir kaldır çok etkili.Anlatabilidim mi acaba

Agir yasamlar programında deri ameliyatı oluyorlar ya acaba turkiyede de yapan yerler varımdır

40 saatlik oruç zorlamadi mi. Benim coxuklar küçük dayabilir miyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…