Aaa ben de üçüncü olmuşumu beklemiyordumHaftanin BIRINCISI ===> @lalegul52%3.089 <=== Tebrik ederim 3 Günde harika eksi . Es yarisina katilmak da ödülün olsun
Haftanin IKINCISI ===> @neutral % 2.733<===
Haftanin ÜCÜNCÜSÜ ===>aedenli %2.222 <===
Tebrik ederim kizlar. Yüzdeleriniz harika
Hadesin cukuruna düsen Ilk 3
@Ceydos -3.425
@Dilber Hala %-1.333
@Serina08 %-0.635
CUKURDA olanlar ödül hakkini kayip ettiniz
Ayrica @Dilber Hala , tum hafta menu paylasimini analiz etmeni istiyorum alinti yaparak. En gec yarin aksam
Artı çıkan var. Bildirimi kabul edilmeyen var.Artı çıkan kimse yok
Aa senide tebrik ederim kaçırmışımAaa ben de üçüncü olmuşumu beklemiyordum
Teşekkürler kaptanım
Artı çıkan var. Bildirimi kabul edilmeyen var.
Tüm bunları geçtim artı çıkan kimse olmasa normal olsa bile yine de bizi geçenler oluyor. İlk 3teki takımlar çoğunlukla aynı değişmiyor.
Bizim takımda gözlemlediğim en konuyu açıklayayım.
Hafta sonu yani Cuma, cumartesi ve pazar menü ve spor konusunda fiyaskoyuz.
Ödüllerin rehavetine kapılıp pazartesi günü işi sıkı tutmaya çalışıyoruz.
Yanlışım varsaArrietty_ kaptanım düzeltsin.
Direnç bandı gerçekten çok etkili.Kendime ip siparişi ve direnç bandı sipariş ettim çünkü çok korktum
Ben evlenene kadar hiç diyet yapmadım.Düşündüm de ben de kendimi bildim bileli hep kilo vermeye çalışıyorum. Lisede 58 kiloydum yine vermeye çalışıyordum. Üniversitede 62-72 arasi gittim geldim, evlendiğimde 66 kiloydum. Bir tek mide rahatsızlığım sırasında 52 kiloya düştüm, ama o halimden hiç memnun değildim. Bence sağlıklı bir kilo civarında kalmak için sürekli diyet modunda kalmakta bir sakınca yok
O direnç bandından benimde almam lazım yawKendime ip siparişi ve direnç bandı sipariş ettim çünkü çok korktum
Ya kaptanim simdi ben 40 a yakın kilo verdim ya bacaklar neyse de kollarım cok fena oldu sorma sallaniyo resmen napcaz bunu senceDirenç bandı gerçekten çok etkili.
Ben akşamları kol egzersizi yapmaya başladım onunla
Bende aynıyım hatta çocukken kollarım çok ince diye kısa kollu giymeye utanırdmBen evlenene kadar hiç diyet yapmadım.
Evlenince istahim açıldı. Dogumlardan sonra da iyice dağıldım.
Canim tebrik ediyorum. Troid hastalığı hiç iyi değil. Benimde gram gram gidiyor . 5 gram vermişimTakım arkadaşlarım hedefimi tutturdumve sanırım bu kiloyu en son evlenmeden önce görmüştüm düğünümde bile 62lerdeydim Artık yavaş yavaş tiroid tanısı almadan önceki halime dönüyorum takımda Aralık 2019dan beri varım çok aralar verdim 63,5 düşüp Türkiye tatili ve pandemi sonrası tekrar 72lere çıkmıştım. Aralık’tan bu yana 10kilo verdim takımda.Çok Yavaş gidiyor kilom ama önemli değil ben devam edeceğim. Başta takım kaptanlarımız olmak üzere hepinize çok ama çok teşekkür ederim Ben devam edeceğim ama sadece her hafta yarışma stresi yaşamak istemediğim için esas liste dışı devam etmek istiyorum. Evet şimdiki hedef 5li rakamlar
Bende öyle kina gecesi kıyafetimde cok komik çıkmışım . Abiye elbisenin içinde yok gibiydim.Bende aynıyım hatta çocukken kollarım çok ince diye kısa kollu giymeye utanırdm
Ne zaman çocuk doğurdum başladı kilo problemlerim.Olsun veririm diye diye yedim anne kurban olsun onlara yine olsa yine yerim kız
Evet canım sen çok kilo verdin. Normal sarkmaların oluşması.Ya kaptanim simdi ben 40 a yakın kilo verdim ya bacaklar neyse de kollarım cok fena oldu sorma sallaniyo resmen napcaz bunu sence
Masallah canim. Ne güzel kilolar vermişsin.Ya kaptanim simdi ben 40 a yakın kilo verdim ya bacaklar neyse de kollarım cok fena oldu sorma sallaniyo resmen napcaz bunu sence
Onun için bi egzersiz var 1kg dambılı alıp kolunu yukarı kaldır başının arkasından dirsekten kırıp indir kaldır çok etkili.Anlatabilidim mi acabaYa kaptanim simdi ben 40 a yakın kilo verdim ya bacaklar neyse de kollarım cok fena oldu sorma sallaniyo resmen napcaz bunu sence
Agir yasamlar programında deri ameliyatı oluyorlar ya acaba turkiyede de yapan yerler varımdırEvet canım sen çok kilo verdin. Normal sarkmaların oluşması.
Direnç bandı alıp kollar için evde sıkılaşma ezgersizleri yapabilirsin.
En güzeli bacak ve göbek için bol yürüyüş ama parkur gibi açık alanda. Şu yasaklar bitsin de önce. Evde leslie ya da adımlar bir yere kadar. Açık havada 1km lik parkurda 5/6 tur tempolu atsan mükemmel sonuç alırsın.
Evde de chloe ya da apri han ın sıkılaşma videolarıyla destek yapabilirsin.
Ağırlıklar da almak lazım. Ayak bileğine takılan ya da dumbell olabilir.
Ay evet tlc de izliyorum ama burada bilmiyorum hiç. Tahminimce özel ama özelin özeli hastanelerde yapanlar vardır.Agir yasamlar programında deri ameliyatı oluyorlar ya acaba turkiyede de yapan yerler varımdır
40 saatlik oruç zorlamadi mi. Benim coxuklar küçük dayabilir miyim kiher hafta olmasa da arada bir yapmakta fayda var, miden tamamen bosaliyor.
ben simdi haftaya nasil yapmali onu dusunuyorum,
persembe bayramin ilk gunu malum, tum ahali evde olacak tatiliz.
o gun zor olur yapmam.
pazartesi sali tek ogun mu yapsam ne yapsam.
sizler ne yapacaksiniz???
Özel bi hastane var ya İstanbul da belki ora yapıyordur hatta tlc de yine program yapmışlardı.Ay evet tlc de izliyorum ama burada bilmiyorum hiç. Tahminimce özel ama özelin özeli hastanelerde yapanlar vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?