Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

duyur yeni anladım konuyu hemen seçeyim ben eş olayını anlamamıştım
Arrietty_

E English_teacherrr Eşim cokkk guzel bir hafta gecirelim insallah
Yaa selam canım senle es olmak bir şeref haha deli gibi spor yapacaksın eminim insallah cok guzel bir hafta bizim olsun canim normalde günde 10000 adim hedefim bu hafta guncelliyorum hedefimi 12000 yaptım daha ustu olursa da super olur hadi bakalım

H3RA_ çok iyi vermişsin ilk başlarda kolay oluyor vermek ama sen bayadır diyettesin anladığım kadarıyla son kilolar kolay gitmez taşınman gerçekten işe yaramış

lalegul52 senide tebrik ederim devamının da böyle gelmesini dilerim

Arrietty_ Bişey diyim mi ben senden korktum sedulu kırbacını merak ettim seninde yinede yemek nasip olmasın

amin teşekkürler canim

İlk kez eşim oluyor cok heyecanlıyım napcaz simdi...cok spor yapacağız birbirimizi destekleyeceğiz.. rakipler cok fena napcaz.

İlk kez eşim oluyor cok heyecanlıyım napcaz simdi...cok spor yapacağız birbirimizi destekleyeceğiz.. rakipler cok fena napcaz.
Ayy kiz cok tatlısın birbirimizi Menülerde etiketleyecegiz yorum yapacağız spora teşvik edeceğiz rakipleri yeneceğiz en çok kilo yu biz vereceğiz haha

Tamam kaptanım çok teşekkür ederim evet 88mg ilaç kullanıyorum 10yıldır. Menümü elimden geldiğince yine paylaşacağım diyetisyenle devam ettiğim için kızlara da fikir olması açısından kaçamak çok yapacağımı sanmıyorum bayrama inş Ben yarışmalara ve eşleme şimdilik katılmayayım kaptanım kimseyi mağdur etmemek adına ama bende elimden geleni hala yapıyor olacağım yaptıklarımı gün sonunda bildiririm
Teşekkür ederim Kaptanım burada olmak ayrı bir motşvasyon iyi ki 4.takımdayım Aralık 2019dan beri buradayım kolay kolay ayrılacağımı sanmıyorum bağımlılık yapıyor inşallah bir süre daha buralardayım
Tebrik ederim canım çok kısa zamanda çok güzel kilolar verdin kalıcı olmasını diliyorum Eminim o 5 kiloyu istediğin zaman kolaylıkla vereceksin

Mezuniyetin kutlu olsun canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…