haaa eşim olunca başkalarına karşımı yarışmış olucaz yani onunla ekipmi olucamHeycan ilelalegul52 i bekliyoruz
Acaba kimi sececekHaftaya kiminle tekrar birinciligi paylasacak acaba? Veya paylasa bilecek mi ?
duyur yeni anladım konuyu hemen seçeyim ben eş olayını anlamamıştımlalegul52 artik beklemiyorum daha es listesini hazirliyorum
***4. TAKIM ES LISTESI***
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim es listesine;
Yaa selam canım senle es olmak bir şeref haha
amin teşekkürler canimH3RA_ çok iyi vermişsin ilk başlarda kolay oluyor vermek ama sen bayadır diyettesin anladığım kadarıyla son kilolar kolay gitmez taşınman gerçekten işe yaramış
lalegul52 senide tebrik ederim devamının da böyle gelmesini dilerim
Arrietty_ Bişey diyim mi ben senden korktum sedulu kırbacını merak ettim seninde yinede yemek nasip olmasın
İlk kez eşim oluyor cok heyecanlıyımYaa selam canım senle es olmak bir şeref hahadeli gibi spor yapacaksın eminim insallah cok guzel bir hafta bizim olsun canim normalde günde 10000 adim hedefim bu hafta guncelliyorum hedefimi 12000 yaptım daha ustu olursa da super olur hadi bakalım
Ayy kiz cok tatlısınİlk kez eşim oluyor cok heyecanlıyımnapcaz simdi...cok spor yapacağız birbirimizi destekleyeceğiz.. rakipler cok fena napcaz.
İlk kez eşim oluyor cok heyecanlıyımnapcaz simdi...cok spor yapacağız birbirimizi destekleyeceğiz.. rakipler cok fena napcaz.
Tamam kaptanım çok teşekkür ederimTebrik ederim Aysuncugum
Triod da kilo verdikce kaybolur umarim . Ilac kullaniyormuydun?
Yavas vermek en saglami. Asil hedef olan 5 li rakamlarada ulasacagina eminim
Lenochka gibi yapabilirsin
Menü yazma zorunlulugu yok. Adimlari paylasiyor- Veya yarisda olmak isterseniz spor puani paylasmaniz da yeterlidir.
Tartildiginiz surece bence onuda paylasin:))
Fotografli olmak zorunda degil
Teşekkür ederim Kaptanım burada olmak ayrı bir motşvasyon iyi ki 4.takımdayımMelegimkorusun tebrik ediyorum canım azimle inişlerle çıkışlarla tamamladın serüveni. En önemlisi de pes etmemek. Hedefine ulaşınca çok mutlu oluyor insan. Bende burada mezun verdikçe mutlu oluyorum. Demek ki takımda moral motivasyon iyi gidiyor diyorum.
Free de takil ama burayı bırakma ya gel yine menülerini yaz sporlarını yap kilo koruma gibi olsun.
Tebrik ederim canımArrietty_ sedulu H3RA_
Sevgili kaptanlarım ve takım arkadaşlarım çok teşekkür ederim ilginiz, desteğiniz, fedakârca yaptıklarınız için ❤
28 Aralıktan beri bu bu takımdayım. 4.5 ayda 13.5 kg verdim. 69u gördüm ve mezun oluyorum Hepsi bu takım sayesinde ❤
Bir sure uzaklasayim. 5 kg daha vermek istiyorum. Çok ara vermeden geleceğim tekrar
Her birinize çok teşekkür ederim ❤❤❤
Mezuniyetin kutlu olsun canımArrietty_ sedulu H3RA_
Sevgili kaptanlarım ve takım arkadaşlarım çok teşekkür ederim ilginiz, desteğiniz, fedakârca yaptıklarınız için ❤
28 Aralıktan beri bu bu takımdayım. 4.5 ayda 13.5 kg verdim. 69u gördüm ve mezun oluyorum Hepsi bu takım sayesinde ❤
Bir sure uzaklasayim. 5 kg daha vermek istiyorum. Çok ara vermeden geleceğim tekrar
Her birinize çok teşekkür ederim ❤❤❤
Artı çıkan kimse yokKızlar sondan ikinciyiz.
Sondan ikinciyiz.
Lütfen arada diğer takımlara bir göz atın. Menüleri nasıl ? sporları nasıl ?
Neden çoğunlukla aynı takım birinci oluyor ?
Analiz, analiz, analiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?