Benimki öldü de kurtuldum şerrinden
Ben 2 gündür az yedim, perşembede 2 günlük kabak detoksuna başlıcam sırf anneme gidicem diyeBen de yarın anneme gideceğim.. Yemek saatlerimle biraz oynasam mı napsam bilemedimgüya anne yemeği yiyebiliyormuş gibi konuşuyorum işte eskilere gitmiş aklım, anneme xl beden gidip akşama xxl beden dönüyordum
Bugün dahil 4 gündür
sabaha kadar anlatsan yine öpmemBen size eski kv anlatsam gidersiniz kendi kv sarilir opersiniz
Ben 2 gündür az yedim, perşembede 2 günlük kabak detoksuna başlıcam sırf anneme gidicem diye
O neydi gız adam bi harika dostumSu adamin enerjisinden istiyorum Login • Instagram
Komşumun kizi 42 kilo oda oyle ozel mamalar yediki kilo aliyim diye yok olmuyor yayazık hamileyken aldı kilo simdi yine incecikVar böyle tipler
arada kilo almak isteyenler topiğine girip bakıyorum zavallılar süte bebe bisküvisi katıp yiyolar ya
Bugün dahil 4 gündür
Pasta ,tatlı yememişim adeta sigara tiryakilerinin sigara bırakma sürecinde gibiyim
Sen düşün halimi
Bir insanın öldüğüne hamd olsun diyeceğim hayatta aklıma gelmezdiVar işte böyleleri de, ölünce şükr edilir..
Cok buyuk olay. Yarin 5. I günBugün dahil 4 gündür
Pasta ,tatlı yememişim adeta sigara tiryakilerinin sigara bırakma sürecinde gibiyim
Sen düşün halimi
Hem spor hem dans ne guzel yaO neydi gız adam bi harika dostum
Bir insanın öldüğüne hamd olsun diyeceğim hayatta aklıma gelmezdi
Özetle yuvamı yıkılmasına sebep oldu sanırım yeterlidir ne şekilde sebebiyet verdiğine hiç girmiyorum bile
Benimki öldü de kurtuldum şerrinden
Söyleyene değil söyletene bakacaksın demişlerBir insanın öldüğüne hamd olsun diyeceğim hayatta aklıma gelmezdi
Özetle yuvamın yıkılmasına sebep oldu sanırım yeterlidir.
ne şekilde sebebiyet verdiğine hiç girmiyorum bile
Ben ilk harekette yattığım yerde kalırım panda gibi yuvarlanarak devamHem spor hem dans ne guzel ya
Söyleyene değil söyletene bakacaksın demişler
Bizim pammıkk kalbimizi ne hale getirdiler
Hem spor hem dans ne guzel ya
Sen de böyle diyorsan achshjxjBakarken yoruldum, gidem cay icem
Ben 2 gündür az yedim, perşembede 2 günlük kabak detoksuna başlıcam sırf anneme gidicem diye
Nasırlıdır o sen görememişsindir. Senin gibi gelinim olsa gönlünü edicem diye taklalar atarımBenim de kv nin pammik kalbi benden sonra nasirlasti
Bak simdi ben hangi taraf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?