şimdi anlamaya başladım tartıda arti çıkınca kasın şismiştir spordan dolayı diyorlar ya napcami şaşırdım birde yeniyim hemen cikayim ben o dongudenYanlışsam düzeltsinler ama kas öyle kolay oluşmaz, hele ki kadınlarda... erkek sporcular kaç kiloluk ağırlıklarla haftalarca çalışıyorlar da anca kas oluşuyor. Ki erkekler kaslanmaya daha meyilli kadınlara göre. Tartıdan bir gün önce ağır spor yapmazsan bence sıkıntı olmaz, kısır bi döngüye girmişsin çık ordan hemen
ya bi ev alma muhabbeti kredi çıkar çıkmaz derken biraz bunaldim o biraz etkiledi sanırım en ufak stres yemeğe itiyor can sikintisindano daha yarısı bile değil kaptanım
Tolkien candır
Göbeğim var ya tayt biraz daha toparlıyor sadece pijamayla atsam daha net anlaşılır
Ya kızlar ne güzel mesajlar yazmışsınız öyle utandım
Belim ince olduğu için çok kilolu görünmüyorum ama basen ve göbekte yağlanmam çok.Düzgün beslenme ve spor şart yani
lalegul52 kendini toparla canım böyle bir ortamı bulmuşken bu fırsatı kaçırma.Ben de çok ağır sporlar yapamıyorum ama kendimi şuna şartladım 10bin adım atmadan yatmak yok .En azından yakmam gerekn kaloriyi yakıp huzurlu uyuyorum
Yaşım 44 canım 1977 modelim
Kafana göre takıl canım
aaaa ben bilmiyordum şeker dusuklugumu belki sağlıklı bir şekilde atarim demistimÇok erken kapatmışsın günü ama çok sağlam yemişsin. Yok tutar muhtemelen onlar seni. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Menü ben spor güzel.
Ben herkesten farklı bir şey diyeyim. Pekmezle yoğurt yenmez canım.pekmezin Demiri, yoğurdun kalsiyumu çöp oluyor. Aklında bulunsun.
Bittere niye yüz kapadın yahu? Afiyet olsun. Patates de olsa akşam yemeği de güzel. Ben o kadar katı değilim açıkçası.
Cok sukur bittiLiseye başladığımda 43 kilo idim yatılı okulda 1 yılda 10 kilo almıştım gece yemeleri sayesinde
Evlenirken yaş 24 idi kilo 52 idi
Yaş 30 olduğunda 2 çocuk vardı kilo vermeye karar verdim 15 kilo verip 68 kilodan 53 kiloya düştüm
Epey yıllar böyle devam etti sonra bir rahatsızlık sebebiyle kilo almam gerekti ilaçlar kullanarak kilo aldım
Şimdi rahatsızlığım bitti kiloları vermeye karar verdim hayırlısı
Bende yarın anneme gideceğim
ordan da kv geçeceğiz
İki gündür varolan tek öğünlerimi yarınki öğünlerden düşersiniz artık
Eki Görüntüle 2851673
Alys kıskandım seni demişmiydim
Bende şu bacak aramdaki boşluğu görmek istiyorum artık.Yazın sürtüyor pişik oluyor
Basenlerim incelse bide başka bişe istemicem söz
deme öyle benim totomdan yukarı çekemediğim pijamam üstümde sallanıyor şimdiBende anlamadim. Hatta yapacagim isleri de yapamadim
Guya dip temizlik yapacaktim. Koltuk, hali, perde yikacaktim.
Gerci alti ustu 2 hali var evde. Biri sehbanin altinda biri cocuk odasinda
Yarin de kosturmacali olacak.
Sabah cocuklari birakip test olacagiz. Kutuphaneye gitmem lazim onun icin. Ardindan temizlik ilaci aldim onlari almam gerek firmadan. Sonra esim ile disarida kahvalti yapacagiz. Derken cocuklarin saati gelir
17de spor var. Gitmeden yemegi hazirlamam lazim evdekilere
Oldumu yine aksam. Gün bitti
Geçicidir o, ben kızım 3 aylık bebeyken 51 kg dımBugün gelinimiz (kardeşimin eşi) bendeydi kendisi daha yeni çocuk doğurduğu halde 55 kilo
Bugün o ne yediyse bende onu yedim acıktım şimdiden
hatta löp löp yağ bağlayasıcalarKilo alasıcalar
10.30: 2 yumurta, 50 gr dil peyniri,
minicik dilim avokado, bol yesillik,
1 dilim normal - 1 dilim eksi maya ekmek
Ara:1 kuru kayisi,1 ceviz,1 kare bitter
Ara:yogurtlu az haslanmis kabak
19.00:1,5 porsiyon kiymali patlican yemegi
2 lt su, 2 Turk kahvesi, 2 cay, 3 bitki cayi.
7000 adim:210 puan.
3,4 gundur vucudum yoruldu sporlardan ve 10 dk lik popo egzersizi o tatli agrilardan yapti o yuzden bugun dinlendim yarin devam inşallah.
Bugun aldigim kalori de her zamankinden yuksek oldu, carsamba- persembe kalori azaltip aksamlari detoks yapabilirim Alys
Eki Görüntüle 2852059
Ben size eski kv anlatsam gidersiniz kendi kv sarilir opersinizAnne ve kv emojilerine bayıldım
Ben size eski kv anlatsam gidersiniz kendi kv sarilir opersiniz
Son 2 gun sıkacagim.Menunu begendim.
Tek ekmekler sorun, onu da surekli yemiyorsun zaten.
Arada bir rutin disina cikmak her zaman iyidir.
Dinlenerek de iyi yapmissin.
Dans challenge icin de, ya ac muzigi dans et, ya da videolardan takip et. Bende dans geni olmadigi icin video acip takip etmeye çalışıyorum. Ama sen mezdeke falan mi yapiyordun aklimda oyle kalmis.
Benimki öldü de kurtuldum şerrindenBen size eski kv anlatsam gidersiniz kendi kv sarilir opersiniz
Hadi geçmiş olsun.. Ciddi birşey de yok çok şükür..
Bayağı fark var ama ya
MaşaAllah, aynen devammm..
Varyemez abla maşallahın var çıtır olmuşsun
AppLesma canım inşallah çabucak atlatırsın bezden de kurtulursun, regl uzun sürünce bile can sıkıcı seninki daha kötü Rabbim acil şifa versin
@KumraL_KrakeR bi çıtır da sen misin acaba
Alys başka bir çıtır da burada mıymıs
Teşekkür ederim canlarımMerhabalar kizlarrr öldüm bittim bugün yeni girdim eve baya yoruldum arkadaşla pikniğe gittik çocukların peşine koştur derken perişan oldum
AppLesma geçmiş olsun canım
@Ozzybal memleketime selam söyle yaa çok özledim
@KumraL_KrakeR esim valla çıtır kızsın senin gibi olsam daha ne
Varyemez abla harika görünüyorsun valla maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?