Haa bu arada torun da ya anasına, ya dayısına benziyordur. Anası kadar zeki ve dayısı kadar efendidir.Benim de eşimin içine kaynana kaçmış gibi.Ama asla gelinin veya damadın yanında veya çocuklarımızın yanında demez.
Fotoğraflarına bakar bakar, kesinlikle oğlum gelinden albenili. Damat da kizimin yanında sönük kalıyor der...
Ben de kirpi ve yavrusu der gülerim.
Ayy ne güldüm. Bu kural hıc degısmıyor ya. Benım oğlanları benden baska herkese benzetır kaynanam. Uzaktan bi koylusune bıle benzer ama bana benzemezHaa bu arada torun da ya anasına, ya dayısına benziyordur. Anası kadar zeki ve dayısı kadar efendidir.
Icim disin yimirta olacakhayır yarını say 1. gün gene beraber başlamış olalım.
listelere hemen geçirdim seni yavrum. tekrar hoşgeldin.
Ay cok komikHaa bu arada torun da ya anasına, ya dayısına benziyordur. Anası kadar zeki ve dayısı kadar efendidir.
Eşim de sadece benim yanımda der. Onların yanında da ikinize de benziyor der. Ben de ne üç kagitcisin sen derim.Ayy ne güldüm. Bu kural hıc degısmıyor ya. Benım oğlanları benden baska herkese benzetır kaynanam. Uzaktan bi koylusune bıle benzer ama bana benzemez
Allahım yahaha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana
sabah tıka basa doymuştum :)Çok az yemişsin ya
Ay ne fena senin kaynanahaha resmi görünce aklıma geldi
dün akşam kv oğluna kilo vermişsin dedi
bana hiç bir şey demedi
kızımda annemde 12 kg verdi bak nasıl inceldi, kemikleri çıktı dedi köprücüklerimi göstererek
he evet çökmüşsün dedi kadın bana
hemde ne fenaAy ne fena senin kaynana
Bunlar gerçekten gulunup geçilecek ve için için eglenilecek şeyler.hemde ne fena
eskiden yerdim kendimi niye böyle bana karşı diye
şimdi hiç takmıyorum
sevmiyor demek ki sevmek zorunda da değil
aynı şey benim içinde geçerli
Sen evlıydın demı ben nıye ayrılmıs olarak hatrlıyorum. Beynımmi sulandı acabahemde ne fena
eskiden yerdim kendimi niye böyle bana karşı diye
şimdi hiç takmıyorum
sevmiyor demek ki sevmek zorunda da değil
aynı şey benim içinde geçerli
Canimm hosgeldinaysunayy 60 ları görürüz inşallah coook güzel vermişsin ben kesin aldım sabah tartılıp tekrardan başlıcam inşallah
AminBunlar gerçekten gulunup geçilecek ve için için eglenilecek şeyler.
Eşimin annesi beni sever, hissederim. Ama oğlunu daha çok sevdiğini fırsat buldukça hatırlatır. Canları sağolsun, Allah elden ayaktan düşürmesin. Çok amin...
Çok az yav 10 tanesi bari 1 puan olsun zalım gadın
yok canım evliyimSen evlıydın demı ben nıye ayrılmıs olarak hatrlıyorum. Beynımmi sulandı acaba
Kaç gün bu şekilde yapacaksın ben 3 gün yapicam bakalım geçen ay 5 gün yapmıştımsabah tıka basa doymuştum :)
soda içiyorum şimdilik geçti açlık hisssim
bir sonrakinide atlatırsam maşallah bana
Inşallah canım benim yarın başlıyorum inşallah 2 ayim var transfere kadar insallah bende 60 ları görürsem coooook mutlu olurumCanimm hosgeldin
Iyi olmana çok sevindim..benim de 2 3 günüm kaldı adetime gidecegim inşallah 69 u ucundan göreydim.. verirsin senn cok guzel yuruyus ve spor yapiyorsun
Allah bozmasın beybi. Baskasıydı demek oyok canım evliyim
kocam iyidir ya boşayacak adam değil çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?