- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Ben yapamıyorum onu ya beceremedimBence de izlemek güzel de deneyenlerin videosunuda gördüm işe yarıyor gibi ama bilemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapamıyorum onu ya beceremedimBence de izlemek güzel de deneyenlerin videosunuda gördüm işe yarıyor gibi ama bilemedim![]()
Daha da bisey cikmaz insallahbenim kızım aynı durumda diyetle kafayı bozmuştun şimdi birde adım çıktı başımıza diyor.
Siz devam edin ama 1 saat 8 dk varYok daha çıkmıyor valla
Bacaklarım acıdı artık
Bi de acıktım çokyatacam ben menüyü adımı paylaşıp
![]()
Kaptanım inanır mısın hiç yapmam normalde ketojenik yüzünden 3 tür yapıyorum güzel oluyormus içine biraz tereyağ pul biber 2 ceviz misssHer zaman ki gibi çok dengeli bir menü
Menüyü okuyunca canım kıymalı yumurta çekti yarın sabah yapayımadımlar çok iyi, menü de gayet güzel
Canım benim çok az beslenmiyor musun?
Geldin gittin hemencik..ihmal ediyorsun bu ara çok bizi olmuyor boyleHellööö ben geldim
Bugün kayınvalide ziyaretindeydim özlemiş beni cağnım
Bol bol erik topladık ve yedik çocuklarla gaz yapmaz umarım
Neyse ben yürmeye geçeyim çocukları uyuttum anne saatimi adım atarak geçireceğim![]()
Bana 1 saat extraa ama. Beynim diyor 30 dedin 30 yap. Kalkk! Vucudum diyor gerizekali daha 3 gun calisacaksinSiz devam edin ama 1 saat 8 dk var![]()
Bence dinlen bugünün yarını var daha üç gün lazımsın bizeBana 1 saat extraa ama. Beynim diyor 30 dedin 30 yap. Kalkk! Vucudum diyor gerizekali daha 3 gun calisacaksinhangisini dinlim?
aysunayy cevap vermesin
![]()
Sen yarin hele ilk once ankaraya odaklan psychoYarinki planimi yaptim Kizimi sabah o uzakta oturan arkadaşa birakicaz...Ankara dönüşünde hemen birseyler atistirip yuruyuse gidicem..sonra da arkadaşa kizimi almaya yürüyerek gidicem...
Arkadasimin esi bırakır bizi arabayla kizla gece yuruyememsonra da evde yürürüm
Tam gırık yaSen yarin hele ilk once ankaraya odaklan psycho![]()
Ben de seni yerim papatyammmmCicegim 23 bin yapmis. Yerim len seni![]()
29 yap ozamanBana 1 saat extraa ama. Beynim diyor 30 dedin 30 yap. Kalkk! Vucudum diyor gerizekali daha 3 gun calisacaksinhangisini dinlim?
aysunayy cevap vermesin
![]()
Ne plocesi yeeeaaaa ben bilmiyor
Sen cvp verme ule29 yap ozaman![]()
Benden gizli is mi olur bu alemde kiz