- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
Bende bilmiyorum kız sordumHani nerdee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bilmiyorum kız sordumHani nerdee
Yapacam kız sabah gıdecem evı supurup ınsallah caymam cok amınnSabah ben calisiyorum. Biri durtsun amanyarin yap bi 20 len
![]()
Aman ıyı sakla delılerden bırı eksıkmesınSaklayacam kiii ama söylemem yerini hıııı konuşturamazsın beni taaammm mı![]()
Bak beklıyorjm sabah mutlaka durt benııığğBen durterim![]()
Süpaneke dinimiz aminAllahım şu kıza bı koca verde kurtulalım
Vereyım kız baska turlu olmaz . Bugunku pıdeyı erıtmem lazım![]()
Tamam dürtmek benim isimBak beklıyorjm sabah mutlaka durt benııığğ![]()
Bunda az gobek olmasi lazim ondan. Deri kemikler yapamiyorAnaa buna aylardır guluyom yaa denedım yapamıyom![]()
Her gün artıyor sayımız çok şükürYapacam kız sabah gıdecem evı supurup ınsallah caymam cok amınn
Aman ıyı sakla delılerden bırı eksıkmesın![]()
Ahahahah . Ateşe baca sana bı koca lazım Allahım oda bu gece olsaaSüpaneke dinimiz amin![]()

Benım yapmam lazımdı o zmanBunda az gobek olmasi lazim ondan. Deri kemikler yapamiyor![]()
MuhahahahaSize doyum olmaz gidem de derin uyuyam
Atmam gereken üç kilo ödem var malum![]()
Aaayy hazır değilim dur kızAhahahah . Ateşe baca sana bı koca lazım Allahım oda bu gece olsaa![]()
Allah aratmasınHer gün artıyor sayımız çok şükür![]()
Evet malesef mecburıyet 1 taneyle kurtulduguma sevınıyom ama yatın ertcem ınsallah ölüm orucu düşünüyorum
20bin adim eritirrAllah aratmasın
Evet malesef mecburıyet 1 taneyle kurtulduguma sevınıyom ama yatın ertcem ınsallah ölüm orucu düşünüyorum![]()