- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Naptın gittin mi hastaneye3 yapma 5 yap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın gittin mi hastaneye3 yapma 5 yap![]()
Üçün beşin lafı olmaz yeeeaaa3 yapma 5 yap![]()
Hee geldim sira bekliyorum gelirseNaptın gittin mi hastaneye
hehe ben trakyalıyım göbek işi toprağımda yatar benim. yapalım ama ben haftaya ne kadar aktif olurum bilmiyorum. 4 temmuz tekerlek dönmeye başlayacak tatil için. cumaya kadar halletmeliyim ki cumartesi dinlenip pazar dinlenmiş halde araba sürebileyim.Yok kız seni hafife aldığımdan değil, ben bi iki kere denedim de yapamadımtabi sen ben değilsin
Haftaya zuğaa challenge öi yapsak Aysun duymasın ama şeyini çıkarıyoruz o zaman![]()
Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahHee geldim sira bekliyorum gelirse![]()
Ohıoo challenge duyan kaçıyor bu be yeeaaaahehe ben trakyalıyım göbek işi toprağımda yatar benim. yapalım ama ben haftaya ne kadar aktif olurum bilmiyorum. 4 temmuz tekerlek dönmeye başlayacak tatil için. cumaya kadar halletmeliyim ki cumartesi dinlenip pazar dinlenmiş halde araba sürebileyim.
yok canım yağ oranım %30 larda 25-28 yeter sana demişti diyetisyenim daha yolum var
ramazan ve taşınma derken ara vermiştim spor derslerine
daha bir kaç haftadır başladım sayılır
kilo verme sürecinde sporun etkisi daha az diyet daha önemli denir
ama sporla daha kalıcı ve incelerek kilo veriyorsun
ve kesinlikle daha dinç oluyorsun
Geçmiş olsun umarım hastalanmadan atlatır kuzular
Hakket senin yeşil yolun turuncu olmuş kızAhchshxjdj 90 derecede yıkanınca 100 e cektim, sağolsun ceydosum kendine has yöntemlerle bi dıkı uzattı![]()
Ohıoo challenge duyan kaçıyor bu be yeeaaaa
Gidiom işte hıh![]()
Erikte detoks etkisi yarattı bağırsaklarım bomboşSen eriğini ye annem neeedecen detoksu![]()
yahaha bende 60 olunca yeşile dönecek sonra boyumu normal hale getireceğim böylece bmi değerimin en altında olacağım.Şu an yeşile girmem için 52 olmam lazım tam başta yazdığım hedef kilom
Manyak gibi deneye deneye buldum kaç yazarsam 52 ile yeşil olurum diye
Çünkü neden manyaklık kolay deeel![]()
hehe ben trakyalıyım göbek işi toprağımda yatar benim. yapalım ama ben haftaya ne kadar aktif olurum bilmiyorum. 4 temmuz tekerlek dönmeye başlayacak tatil için. cumaya kadar halletmeliyim ki cumartesi dinlenip pazar dinlenmiş halde araba sürebileyim.
şimdi sen yukarıdaki mesajdan bunu mu anladın. yürü git yağmurlar yağsın tepene de dolmuş bulama inşallah.Ohıoo challenge duyan kaçıyor bu be yeeaaaa
Gidiom işte hıh![]()
Kayınvalidemi ve görümcemi ne tarafa koysam acepbahane değil zaman yarat dicemmm bende
ablam biri 10 diğeri 5 yaşında çocukları var oda zaman yok diyo
ay hakkaten zordur ama instadan takip ettiğim bir kadın var
ufacık çocuklarla neler yaptı
al ufaklığı omzuna ağırlıklı sguat yap
aç müziği çocuklarla dans edip adım/zumba yap
birini dizlerine oturt mekik çek
yüzüstü yat küçüğü kalçana oturt kalçanı indir kaldır
onlara da etkinlik oyun olsun bak nasıl eğleniyorlar
hem çocuklar seni görüp spora alışırlar
TİLİFONNNN ...ben gittim kızlar arada gelirim. gitmeden bilmecemi de sorup gidiyorum.
ben giderim, o gider, elimde ağırlık eder bilin bakalım bu ne?
hımm bak onlarla da kol çalışabilirsin... boks meselaKayınvalidemi ve görümcemi ne tarafa koysam acepgaptanım
Üstlerine çıkKayınvalidemi ve görümcemi ne tarafa koysam acepgaptanım
Ahahaha manyaklık parayla mıyahaha bende 60 olunca yeşile dönecek sonra boyumu normal hale getireceğim böylece bmi değerimin en altında olacağım.
Markete girdim tavuk alacam gel yiyekşimdi sen yukarıdaki mesajdan bunu mu anladın. yürü git yağmurlar yağsın tepene de dolmuş bulama inşallah