Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ladym is ve ev yogunlugu herhal
Yoksa Canimi skacak bir durum yok
Crossfit 1 ay önce bitti.
1 aydir kardio olarak gidiyorum. Sporum azaldi ama. Kas fln yok

Ödevimi yaptım kaptanım

Canım sen yarış bitince çok spor yapma. Herşeyin fazlası zarar. Yumurta gelişimi için incir ye. Sağlıklı beslen. Günlük 15.000 adımı geçme. İnşallah başarılı olur tedavin.
Canim cok teşekkür ederim yok artık yaris falan yapmam sıkı diyette yapmam..normal devam tedavi sürecinde almasam yeter bana...
Gecen tedavimde nerdeyse 7 8 kilo almıştım

Cikolata nerde yarismiyor mu artik..hasta falan değildir inşallah...bu arada azcik önünde olabilirim
Hiç bilmiyorum. O gün adım resmi atamadı bir daha gelmedi. İnşallah iyidir.
O gün de resim olmadığı için zaten geçersiz. Sağlık olsun. Çikolatam iyi olsun. Yeter bize.

Canim cok teşekkür ederim yok artık yaris falan yapmam sıkı diyette yapmam..normal devam tedavi sürecinde almasam yeter bana...
Gecen tedavimde nerdeyse 7 8 kilo almıştım
Sakın fazla yeme. Sağlıklı şeyler ye. Tedavide çok önemli bunlar. İğneler şişiriyor hormonlar iştah yapıyor dikkatli ol canım.

Size bişe anlatayım da gülün
Zamanında burada satış danışmanıydım ve yazın bazı pis kadınlar özel günlerinde bikini altını deneyip kabinde bırakıp kaçıyolardı.Bizim müdürde altları çöpe atıyor üstleri elemanlara dağıtıyordu
Balayına giderken valizim bikini üstüyle doluydu değiştirip değiştirip dalıyordum denize hey gidi gençlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…