Size bişe anlatayım da gülün
Zamanında burada satış danışmanıydım ve yazın bazı pis kadınlar özel günlerinde bikini altını deneyip kabinde bırakıp kaçıyolardı.Bizim müdürde altları çöpe atıyor üstleri elemanlara dağıtıyordu
Balayına giderken valizim bikini üstüyle doluydudeğiştirip değiştirip dalıyordum denize hey gidi gençlik
Saatin 20:00 asagi inmesinNe bende
Ne zaman inmisSaatin 20:00 asagi inmesin
günün 10 saatini masa başı işte geçirdiğimi söylemişmiydim kuzu
bu fiyata çöptekileri toplar evde yıkardım benSize bişe anlatayım da gülün
Zamanında burada satış danışmanıydım ve yazın bazı pis kadınlar özel günlerinde bikini altını deneyip kabinde bırakıp kaçıyolardı.Bizim müdürde altları çöpe atıyor üstleri elemanlara dağıtıyordu
Balayına giderken valizim bikini üstüyle doluydudeğiştirip değiştirip dalıyordum denize hey gidi gençlik
Valla ya unutuyor bu calistigimizigünün 10 saatini masa başı işte geçirdiğimi söylemişmiydim kuzu
akşam 2 saatlik dinlenme süremide adımla geçirdiğimi
hatta biriken çamaşırlarımı ve ütülerimi
kendisine kafa atarmısın benim yerimeValla ya unutuyor bu calistigimizi
Tamam tamam ozaman 15 olsun daha da inemem kurtarmazkendisine kafa atarmısın benim yerime
ben aferin beklerken ettiğine bak
Hadi denedin iç çamaşırını ne diye çıkartırsın ipliscunku o gun denemesi lazim
piki anlaştık onu yaparımTamam tamam ozaman 15 olsun daha da inemem kurtarmaz
Tamam ya ne kiziyonuz
ben bu tarz şeyleri denemeyi sevmemHadi denedin iç çamaşırını ne diye çıkartırsın iplis
Amaninn naptın senbu fiyata çöptekileri toplar evde yıkardım ben
yada yıkayıp satacaksın, ek iş olarak
şaka tabikiAmaninn naptın sen
Bebişim valla 1 tane yidim gün boyu çay kahve ile geçiriyorum kiloya dönmesin diyeAsi Matmazel sen nerelerdesin,
bir caya bi kahveye bile cagirmaz oldun artik, borekleri tek basina yiyorsun hep, leydicigim de bir tadiversin demiyorsun.
Yok kuzum valla oy verip çıktım hemen kendimi kaybetmeyeyim diyeborek yarismasindan mi buldun tarifi
valla bana bile borek yaptiracaklar zalimlar
300 gr hikayemi mi yazam Ceydoşum@aedenli başarı hikayeni paylaşmalısın ki bu hafta 2800 nasıl oldu bu başarıdan sonra ona yazacaksın
Asi Matmazel KumraL_KrakeR @asena87 kızlar geçen haftadan kalan borçlarınız mevcut 4. takım başardım başamadım konusuna yazmanız gerekiyor.
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
3. KLAN SAVAŞLARI DEĞERLENDİRME RAPORU :sampiyon:1 . KLAN :sampiyon: ZOMBİ KLANI KLANLAR 1. si YARIŞMACI :sampiyon: @aedenli :sampiyon: KLAN İÇİ BİRİNCİLİKLER PERİ KLANI 1. @aysunayy :nazar: VAMPİR KLANI 1. @_Vera_ :nazar: ZOMBİ KLANI 1. @aedenli :nazar: KURT KADIN KLANI 1...www.kadinlarkulubu.com 4. TAKIM BAŞARDIM & BAŞARAMADIM GÜNLÜĞÜ
4. Takımda haftanın en çok kilo veren üyesinin bunu nasıl başardığını 4. Takımda haftanın en az kilo veren yarışmacısının neden başaramadığını 4. Takımda haftalık kilo verme yarışmalarında başarısız olan arkadaş veya arkadaşlarımızın paylaşacağı sağlıklı yemek tariflerini burada bulabilirsiniz.www.kadinlarkulubu.com
Sinir oluyorum bu tiplere Rabbim sana sabır versin kuzumYazalım baağaaalım
Bana da mı
Napan bebek eve geldim şimdi geçmiş yaptım
Okulda mobbing devam ediyor canımı sıkıyorlar
Sen napıyon
Ben vermem
100 grama yazdım ya ben kızBebişim valla 1 tane yidim gün boyu çay kahve ile geçiriyorum kiloya dönmesin diye
Yok kuzum valla oy verip çıktım hemen kendimi kaybetmeyeyim diyeeltican börek yapmıştı 1 tane yidim
300 gr hikayemi mi yazam Ceydoşumvalla ne diyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?