- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 108
- 36
Mezun olacam la çıkmayı ben de biliomCikabiliyon zaten, 6 ay geri donemiyon sadece. Bi zahmet alma 6 ayda kilo da yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezun olacam la çıkmayı ben de biliomCikabiliyon zaten, 6 ay geri donemiyon sadece. Bi zahmet alma 6 ayda kilo da yani![]()
Şöyle bebişOoo dunden berı acsın haa. Neden pekı
He kuzum heKaptan bu hesap yanlış ya
Valla beni salın bak![]()
Hala yanlis hesapYüzde 10 demişsin, 60.8 başlangıç, %10u 6.08 yapar
60.8-6.08=54.72 ben mezunum bence![]()
Heh bak dogruSu içmek zor geliyorsa pipetle içmeyi dene suyu. Ben su içmezdim bi arkadaşım tavsiye etti pipetle içmeye başladım bende güzel taktik bence işe yarıyor![]()
Tek ogun yap ama dolu dolu Yemen lazim. 1000-1200kalori.Benım bu hafta ıcın bı seyler yapmam lazım. Tek oğün yapsam ıyı olur haftanın 2 gunu en azından
Mezun olacam la çıkmayı ben de biliom
Bilion mu "gii"Mezun olacam la çıkmayı ben de biliom
Az önce bende yaptım limon salatalikli su 500 ml de öyle içtim 3 e tamamladım bu gun.Ulaa
2 dk cocuklari dis fircalamaya yolladim hemen cene
.
Kakaoun guzel ise ikisi ile dene derim
Tarif
Eki Görüntüle 2877208
Yanlis yorum diye birsey yok kuzum
Zaten hemen belli eder zararli olacak seyler
Suyu ben icine dilimlenmis salatalik, limon ve nane yapragi olunca 3 yapiyorum. Yoksa Bende cok zorlaniyorum. Sabahdan 500ml icmeyi hedefleyince de 3 e tamamliyorum
Pudding ziyafetimi
Yaw He heHer babayiğidin harci degildir o, zorlama cok kendini![]()
hem puding hem de lusinin salatasından yapacağım. daha bol etlisini. ama kaptanım yukarıdaki tarif daha az mascarpone kullandırıyor, farklı bir yerden mi?
Şöyle bebiş
Şu uyuz alys i ezici üstünlükle yeneyim diye geçen hafta açlık yatın iki güne yakın, yendim de
Pazartesi üç kiloya yakın fazlam çıkınca
Yarın en azından sabit gelebilmek için yaptım
Hep alys ten ötürü![]()
Nasıl yanlış?Hala yanlis hesapsalinmak istiyor isen Lady nin ve bizim de gecen hafta dedigimiz secenek var
Peki yazam bari100 grama yazdım ya ben kız![]()
Ayy Aminn AminnRabbim bana sabır vermesin onlara akıl fikir versin![]()
Yok ayni kisiden. Obur tarifini bulamadimhem puding hem de lusinin salatasından yapacağım. daha bol etlisini. ama kaptanım yukarıdaki tarif daha az mascarpone kullandırıyor, farklı bir yerden mi?
if yapıcam yanı haftada 2 oğün omadEvet ben cok memnunum.
Bir de bolca yuru, bu hafta sikayetlensem de bana cok iyi geldi.
Tek oğün hangı saatte tercıh edılır. 1.200 kalorı ne yenır meselaTek ogun yap ama dolu dolu Yemen lazim. 1000-1200kalori.
Oyle her zaman ki Yedigin gibi degil. Ne yiyecegini planla
He senden ötürü veriyom kendine pay çıkarmasan olmazdıNe kadar faydali bir takim üyesiyim ben
Benden oturu kilo veriliyor ama kendilerinden oturu geri alınıyor, o kisim beni bağlamaz![]()
if yapıcam yanı haftada 2 oğün omad
Tek oğün hangı saatte tercıh edılır. 1.200 kalorı ne yenır mesela
Dondurma en masum kacamak bence ama sen tartı oncesı gunu uyma onlara annnneeemm yaladım varsayın deŞuan çok büyük baskı var üzerimdedondurma yemiyorum diye linç yiyorum şişkinlik yaptı sanki
![]()
![]()
Şuan çok büyük baskı var üzerimdedondurma yemiyorum diye linç yiyorum şişkinlik yaptı sanki
![]()
![]()
Anladım canım. Tek oğün yaptıgımızda gun ıcınde 1 fındık bıle yemıycem dımı. Benım ıf anlayısımda var cunku o atstrmalarAksam yemegi olarak dusunursen benim favorim dev salata yanina buyuk porsiyon tavuk veya kofte.
Kahvalti dersen allah ne verdiyse(beyaz ekmek ve sekerli seyler haric tabiki)