Anladım canım. Tek oğün yaptıgımızda gun ıcınde 1 fındık bıke yemıyce dımı. Benım ıf anlayısımda var cunku o atstrmalar
Gaddar reis calisiyor biz napiyoruz?Calisinca zor be kaptanim..Ona rağmen guzel adimlar attin seni ayrica tebrik ederim diğerleri duymasinGene de duramazsın biliyorum ben..
AAA örtmenim nasıl yanlış şidiyorsunuz
Ama oyleyken bile dun 40 onceki gun 29 yapti...siz naptinizGaddar reis calisiyor biz napiyoruz?
Ben evde ki aksam yemegi saatine veya is yerinde Ögle molasina denk getiriyorum.if yapıcam yanı haftada 2 oğün omad
Tek oğün hangı saatte tercıh edılır. 1.200 kalorı ne yenır mesela
Valla öyle didim guzuuummDondurma en masum kacamak bence ama sen tartı oncesı gunu uyma onlara annnneeemm yaladım varsayın de
Kim o baski yapanlarŞuan çok büyük baskı var üzerimdedondurma yemiyorum diye linç yiyorum şişkinlik yaptı sanki
Sen calismiyon mu?Gaddar reis calisiyor biz napiyoruz?
Onların dertleri yok tabi ben gibiBu saatte dondurma mi olurmus, ben yarin gunes tepedeyken yerim de
Yanlis yorum ne kizz? Cok konusuyon biz niye gormuyokSanırım daha yeniyim diye
Yanlış yorum yapmaktan korkuyorum sanirim.
Ama daha aktif olmaya çalışırım.
Aslında çok konuşan biriyim genel olarak ama zamanla alışırım her halde.
2.5 litrede fazla içemiyorum nasil içe biliyorsunuz 3-4 litre banada ogretsenize.
Sen calismiyon mu?
Cucuklerimi yatirdim. Uyusunlar yurucem
Açken guzel yürünüyoAçım aç
Loo tam nankor ha buAma bugun guzel yaptıysan seni de tebrik edecem söz @Suzan Avci
If ge yenıyor evet. Benım nefıs zayıf bıraz atıstrmak agzımı oyalamak ıcın fındık falan atıyorum. Ama tutucam pzartesı omad la baslıyayım ben.Yok ben yemiyorum eger omad yapiyorsam.
Ama normalde 2 ogun yaparken yiyorum aralarda.
Ayy harıka oğün. Şuncacık şey 1000 kalorı esıyor heBen evde ki aksam yemegi saatine veya is yerinde Ögle molasina denk getiriyorum.
Ben ne yedim mesela
70 gr macademia findigi
531 kalori
61 gr yag
86 gr protein
3 gr karb
1 kucuk havuc
4 kalori
1 gr karb
Ceyrek sari biber
8 kalori
2 Gr karb
2 yk ev yapimi Ton salatasi
58 kalori
1Gr karb
5 gr yag
3 gr protein
2 dilim ekmek
2 dilim kasar
Bu kacamak oldu is yerinde. Hesap yapmadim ama 1000 kalori oldu bence
Nerelısınız kız sızValla öyle didim guzuuummyarın yirim dedim en son söyleniyolaaadı bu garibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?