Siz naptiniz?Ama oyleyken bile dun 40 onceki gun 29 yapti...siz naptiniz
Yok kaptanım ben bütün baskılara karşı dimdik duruyorum merak etmeKim o baski yapanlar
Persembe günü her baskiya karsi cikiyorsunuz
Sonra cuma tartilip kahvalti da yersiniz dondurmanizi. Cok caniniz cekiyor madem
Yok kuzu bugün benden bişey beklemeAçken guzel yürünüyo
Saka kiz saka tamam bebeğem kusme darilmaSiz naptiniz?
Macademia findigi olmasa zorIf ge yenıyor evet. Benım nefıs zayıf bıraz atıstrmak agzımı oyalamak ıcın fındık falan atıyorum. Ama tutucam pzartesı omad la baslıyayım ben.
Ayy harıka oğün. Şuncacık şey 1000 kalorı esıyor hevay anasını ya. Dayanabıldıgım kadar dayanıp sabredemedıgım saatte yapayım öğünü sonrada kapatırım gunu
Nerelısınız kız sızbu kadar ısrar benım esımın aılesınde var yemesen dovuyolar
Malatya Malatya bulunmaz eşiiiinHakikaten nerde senin elti?Asi Matmazel
senin hesabın yanlış kuzum vakit saat geldiğinde biz sana mezun oluyorsun diyeceğiz.Nasıl yanlış?CEYDOS bi el at gı şu işe
Ben doğru hesapladgımı düşünüyom
Gaddar kaptan yanlış diiiiyy
Az kaldi 1 ay sonra ordayim. Dayan bebem. Ben cok kisi dovdum biliyon demi?Yok kuzu bugün benden bişey bekleme
Açlık koymaz da gergin bir gün geçirdim
En son elim ayağım titriyordu sinirden
Neyse ki gecti
Zeyno sende bı ara oncesı sonrası yap gari bize. Bu kadar azmin uğrasın sonucuna azıcık bakalımMacademia findigi olmasa zor
Bilerek aldim yanima sabah pek bisey hazirliyamadim diye. Karbonhıdratida dusuk 100 gr da 4, 6 gr. Harika secim. Ve doyurucu.
Yag miktarindan belli zaten.
Ilac ile ugrasacagim bir gün olacagini bildigim icinde en guzel enerji
Gel beni kurtar zalımın elinden bebetooommmAz kaldi 1 ay sonra ordayim. Dayan bebem. Ben cok kisi dovdum biliyon demi?
Ohoo kolaymis. Sen hic yorma kendini. Ben ustune otururum onun. Ici disa cikarGel beni kurtar zalımın elinden bebetooommm
Kız gara guru bişey, bi vursak yarısı boşa gider ha
Bana 2 porsiyonluk cikti Ceydosun ekledigindenBu tek porsiyon icin mi?
2 yk tereyag
Simdi yapayim yarin yiyeyim o zamam
Yani bunu yersen oha derim diyor kibarcaBana 2 porsiyonluk cikti Ceydosun eklediginden
Kahkaha attım deliOhoo kolaymis. Sen hic yorma kendini. Ben ustune otururum onun. Ici disa cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?