Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sonra çok dersiniz yeter az konuş diye bana.
Bu arada ne ameliyatı gecmis olsun.

Benden onu duymazsin ama haci abiden duyarsin. Ben cok duydum
Tup mideliyim bebem
Benim ağzım kolay açılmaz ama açıldığı da kapanmak bilmez.
Bende istedim bir ara ameliyat olmak ama cesaret edemedim.
Hatta bu ara sürekli aklımda olan birseydi.
Gercekten doydugunu his ediyor musun artık?
Ay çok soru sormak istiyorum şu an.

aysunayy gor bak cocuklu kadin bile perisan. Ama biz bisey yapmiyomusuzzz
Kız perişan olunmaz mi hiç. Öğlen hastaneye gittik kv için. Bahçesinde oyalayayım dedim durmadı sıcakta gezilmiyor da. Hadi akşam üzeri oldu dedim çıkarayım scootera atladı oradan oraya bende peşinde koşuyorum en son baya bi yoruldu da eve gelebildik. Yıkadım yeni uyudu iste. Hava hala çok sıcak bütün cam kapı açık en olmadı klima acicam ferahlamazsam

Bu ne kizzz sendemi tup midelisin? Yarina hazirlik yapiyon cakall

Kiz sus diyenmi oldu sanki. Sen konus yeterki ben varim. Bende pause dugmesi yok
Ula 72 kiloya tup midemi dusunuyon?
sor sor da yapma

Doğru söze ne denir aslında piknik için gidilmedi ama komsu saolsun bunları yanina almış o da öğün saatine denk geldi ve yedim bunun bahanesi yok tartı öncesi olması da daha büyük hata bnm açımdan ama bunu için bunalima giremicem gerçekten çünkü bu kilo konusunda psikolojik olarak en ufak şeyde bile problem haline getirmeye başladım

Yok kaptanim. Aysun baci diyorki biz bisey yapmiyok. Cabalamiyozz. Sadece kendisi ve gaddar reis cabaliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…