Benmerkezcı ve reddedıcı olurlar o yasta. Hep hayır hep yokuşAh hem de ne zormuş her şeye hayır demesi beni mahvediyor. Oyun hamuru istiyor sonra bir şeye kızıyor hadi hamur alalım diyorum hayiiirrrr diye inliyor. Yahu isteyen sendin hayır diyen yine sen
Doğru dıyosun evet senın gıbı bende mezun olup ufak ufak hem verıp hem koruyup hemde sekıllenmelıyım galıbaEvet yavrum senin en büyük onceligin koruma ve sıkılaşma olmalı.
O zaman hafif sporlara başlamalısın spor olmadan sıkılaşma olmaz. Bu hafta bende boşladım ama sıkılaşma yaşadım çünkü adım sayımı artırdım. Adım yarışı bitsin yine pamelama döneceğim lower abs videosu çok işime yaradı geçen ayBenmerkezcı ve reddedıcı olurlar o yasta. Hep hayır hep yokuşolumlama yoookk
Doğru dıyosun evet senın gıbı bende mezun olup ufak ufak hem verıp hem koruyup hemde sekıllenmelıyım galıba
Ben senın dedıgın gıbı haftada 2-3 gun once 30 dk tanju ardından 40 dk pılates yapıyorum.O zaman hafif sporlara başlamalısın spor olmadan sıkılaşma olmaz. Bu hafta bende boşladım ama sıkılaşma yaşadım çünkü adım sayımı artırdım. Adım yarışı bitsin yine pamelama döneceğim lower abs videosu çok işime yaradı geçen ay
selamlar dünki menüm
sabah
1 simit
1 h yumurta
öğle
1 koçan mısır
akşam
1 p etli bamya
su:2250 lt
spor : 50 dk yürüyüş bandı
toplam adım (saatimde sıkıntı var galiba her gün 40 dk yürür 5000 leri bulurdum bu sefer 50 dk yürüdüm aynı tempodayım 5000 adımı bulamadım ) 4911
Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik
Eki Görüntüle 2876699
Sabahı iple çekiyorum çok merak ettim kilonuu yawBen sabah baktim. Sok oldum. Tartiyi odanin her kosesinde denedim ve dogruydu. Ucarak calistim bugun
Valla 87 olursan hic sasirmam. Cok iyi gidiyon sporunda oyle
Yarin olaydi yaaaa
Evet takıntı olmuşValla suzim ya herkeste farkında takıntılımısın dıyolar
Ben bir de bu bir haftadır spor sonrası jj yapıyorum nabzımı maksimuma çıkarıyor yani yağ yakimini artıyor. Buraya bir video atmıştım 10 dk 45 sn jj 15 sn mola şeklinde gidiyor. Çok iyi geldi banaBen senın dedıgın gıbı haftada 2-3 gun once 30 dk tanju ardından 40 dk pılates yapıyorum.
pılates farkettı bende onu yapmadan once hıc ıncelemıyordum. Ama pılatesle gerçekten ıncelme var
İştahın kapandı mı peki1. Sifir agri
2. Sifir sikayet
3. Simdiki menulerime bak. Eski menulerim nasildi diye sorsan soyle diyim.
butun grubun bir gunde yediklerini ben tek basima yerdim
4. Haftaya 4 ay olacak ameliyat olali. 140+ le ameliyat oldum
Emeklerin için teşekkür ederimDaha yürüyordum ne zaman saat 00.00 olmuş yaw
Hızını alamadın mi yavrum rekor üzerine rekor43 bin adim1290 puan
300 dk tempolu yürüyüş 750 puan
Toplam 2040 puan
@neutralArrietty_ sedulu @Fatma Girik @Tavsannesi
Eki Görüntüle 2877329
Eskisi gibi degil ama var tabikiİştahın kapandı mı peki
Ay bana noluyorsa bende merak ettim
Güncellemelere baktım şimdi o da yok , bilemedimMi de roblem olabilir mi diye düşünüyordum ki sen de sorun olduğunu düşünmüşsün. Genel bi sorun mu acaba ya ben de bir saat kadar yürüdüm 3800 adım gösterdiyani mantıksız
Ben hepiniz için yürürüm canimEmeklerin için teşekkür ederimkendi adıma
Ben de elimden geleni yapıyorum ama fazla yapamadım maalesef çok çabuk yoruluyorum belim ağrıyor nefesim tıkanıyorbahaneleri hiç sevmem ama sen böylw adımlar atınca açıklama yapma gereği duyuyorum
Yok daha yürüyorum inankiHızını alamadın mi yavrum rekor üzerine rekor
@neutral
Cumartesi adım : 20987
Pazar adım : 30357
Pazartesi : 25884
Salı : 35030
Çarşamba : 25394
Perşembe : 41132
toplam adım : 178784 kolay gelsin.
@Suzan AvciLusi
menü : öğlen 30 gr kaşarlı 2 dilim hindi jambonlu füme
su orucu 3500 ml devam
spor :
41132 adım : 1234 puan
270 dk tempolu yürüyüş kalanı evde duraklamalı oldu: 675 puan
Eki Görüntüle 2877321
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?