Esas listedemisin bebisDoğru söze ne denir aslında piknik için gidilmedi ama komsu saolsun bunları yanina almış o da öğün saatine denk geldi ve yedim bunun bahanesi yok tartı öncesi olması da daha büyük hata bnm açımdan ama bunu için bunalima giremicem gerçektençünkü bu kilo konusunda psikolojik olarak en ufak şeyde bile problem haline getirmeye başladım
Daha nolsun kaptanim yaBenim pilim bitti kızlar en son akşam çıkmadan önce 10 bin adımdaydım. 20 bin hedefledim ama maalesef çok yoruldum tek yürüsem daha fazla dayanırdım ama çocuk gözetmek yordu beni
Arrietty_ @neutral @Fatma Girik
40 dk eva fitness 200 puan
500 jj 250 puan
2 saat tempolu yürüyüş 300 puan
17400 adım 522 puan
Toplam 1272 puan
Eki Görüntüle 2877275
O zaman iyiki varsın.Kiz sus diyenmi oldu sanki. Sen konus yeterki ben varim. Bende pause dugmesi yok
Ula 72 kiloya tup midemi dusunuyon?
sor sor da yapma
Yarıştayız yavrum daha fazla yapacak potansiyelim var ama bu sıra benim oğlanın 3 yaş sendromları başladı pek inat her şeye hayır cevabı veriyor yıpratıyor beni.Daha nolsun kaptanim ya
1. Sifir agriO zaman iyiki varsın.
1. Ağrılı bir operasyonmu?
2. Ameliyat sonrası şikayetlerin oldu mu ve ne gibi şikayetler?
3. Eskiye oranla daha çabuk doyuyorsun yani ise yarıyormu?
Evet kaptanim no problemoo. Kucuk bebesiz ben. Extra extra yuruyorum zaten no stressYarıştayız yavrum daha fazla yapacak potansiyelim var ama bu sıra benim oğlanın 3 yaş sendromları başladı pek inat her şeye hayır cevabı veriyor yıpratıyor beni.
Oy kaptanım yaa durum bıldırıp gıdıyor kıyamam kalamıyor bıle yogunluktan. 3 yas zOooorOy bacılar ne taraflara atsam kendimi çocuk peşinde koşmaktan yoruldum yahu
Hadi ya sizi de mi etkiliyoruuumEsas listedemisin bebis
Evetse ve arti cikarsan ve benim
Rekor yuzdemi indirirsen ustune otururum ha
Erkek cocugu bide. Enerji bitmezkiOy kaptanım yaa durum bıldırıp gıdıyor kıyamam kalamıyor bıle yogunluktan. 3 yas zOooor
Gunaydin askitommmHadi ya sizi de mi etkiliyoruuumvalla onu bilmiyodum inşallah öyle Bisey olmaz eksi çıkarım da sizide olumlu yönde etkileri umarım moralim çok bozuldu şuan
Ya bişey diyim mi hakikaten yarın tartı günü diye nasıl tutuyorum kendimiBu ne kizzzsendemi tup midelisin? Yarina hazirlik yapiyon cakall
Oha. Oha. Bence sen tatile cikmalisin?Yalnız kızlar bu kılo işi ciddi takıntı bende. Hep oyleydım ama ıyıce arttı. Ellerım süreklı gobegımde kuculmusöu buyumusmu dıye. Sureklı derken gercekten sureklı dakıka başı
Valla suzim ya herkeste farkında takıntılımısın dıyolarOha. Oha. Bence sen tatile cikmalisin?
Wauwww harikasin be bebisimYa bişey diyim mi hakikaten yarın tartı günü diye nasıl tutuyorum kendimimisafirim var bir yemekler döktürüyorum dışarı çıkıyoruz filan yemedim yemedim yemedim az tadına bak diyorlar yarın tartı günü takımım kaybeder ben artı gelirsem onca insanın emeğine giremem diyip yemedim yarını bekliyorum ödül yapcam rahatca diye sporum çok olmadı seni yenemem büyük ihtimalle ama elimden geleni yaptım en azından
Ozaman herkese hak vermek gerek demi. TakintilisinValla suzim ya herkeste farkında takıntılımısın dıyolar
Gunaydin askitommm
Kim ihmal edıyor kız senı kıyamam sana benWauwww harikasin be bebisimmisafirlerin yolladiktan sonra benimle ilgilen. Herkes beni ihmal ediyor
Valla öyleyim ğlates topunda oturuyorumOzaman herkese hak vermek gerek demi. Takintilisin
Evet ben de farkındayım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama işte kızımın dişleri çok zorluyor. Normalde 2 uyku yaparken tek uykuya düştü. Bu da dolayısıyla etkiliyor beni. Bugün aldım onu da çıktım mesela 9 bin adımda dönmek zorunda kaldım eve durmayınca. İnşallah haftaya daha aktif olacağım. Bir de bu sürpriz regl yüzünden çok şiş hissediyorum kendimi, bu yüzden de hiç motive olamıyorum açıkcası. Bitmedi gitti o da lanet aha böyle bekliyorum bitmesini732. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Menü tablosuyla ilgili açıklamalar
Menü ve spor sıkıntısız
Su miktarı yetersiz
Yeşillik yetersiz
Egzersiz yetersiz
Karbonhidrat fazla
Ödül : Ödül yapıldı
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları @KumraL_KrakeR 4300 P @pisi pisi kopatim Ödül 904 P Karpuzuncekirdegi 2061 P
@pisi pisi kopatim menü bildirim yok ?
Karpuzuncekirdegi bu sıra sanki sporda bir düşüş var. Klanda birinciyle aranda 2 katı geçen puan farkı var.
Su biraz daha içmeye çalışalım kızlar. Havalar da iyice ısındı. Vücudun suya daha çok ihtiyacı var.
Valla yukarda yazdım sıkıntılarımı canımtakima yeni katilan beybiler cok aktif degilsiniz, takip edemiyorum sizleri,
modunuz ne durumda, motivasyonunuz ne durumda?
azicik karalayin bir seyler,
bakin yaz geldi, alisverise gidicez hep beraber, daha tarziniz nedir ogrenemedik, olmuyor boyle.
Hehh soylee. Oyle herkes tek takilcaksa niye bu takimlar var kiz. Hepimiz birbirimiz icin savasiyoz. Motive oluyozAllahiiim daha ne var diyiver Bn bu hafta kesin klan yarışlarına katılmam lazım senede yarışmam laziiim ki yüzdeler düşmesin demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?