Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Esas listedemisin bebis
Evetse ve arti cikarsan ve benim
Rekor yuzdemi indirirsen ustune otururum ha

Kiz sus diyenmi oldu sanki. Sen konus yeterki ben varim. Bende pause dugmesi yok
Ula 72 kiloya tup midemi dusunuyon?
sor sor da yapma
O zaman iyiki varsın.
1. Ağrılı bir operasyonmu?
2. Ameliyat sonrası şikayetlerin oldu mu ve ne gibi şikayetler?
3. Eskiye oranla daha çabuk doyuyorsun yani ise yarıyormu?

O zaman iyiki varsın.
1. Ağrılı bir operasyonmu?
2. Ameliyat sonrası şikayetlerin oldu mu ve ne gibi şikayetler?
3. Eskiye oranla daha çabuk doyuyorsun yani ise yarıyormu?
1. Sifir agri
2. Sifir sikayet
3. Simdiki menulerime bak. Eski menulerim nasildi diye sorsan soyle diyim.
butun grubun bir gunde yediklerini ben tek basima yerdim
4. Haftaya 4 ay olacak ameliyat olali. 140+ le ameliyat oldum

Bu ne kizzz sendemi tup midelisin? Yarina hazirlik yapiyon cakall
Ya bişey diyim mi hakikaten yarın tartı günü diye nasıl tutuyorum kendimi misafirim var bir yemekler döktürüyorum dışarı çıkıyoruz filan yemedim yemedim yemedim az tadına bak diyorlar yarın tartı günü takımım kaybeder ben artı gelirsem onca insanın emeğine giremem diyip yemedim yarını bekliyorum ödül yapcam rahatca diye sporum çok olmadı seni yenemem büyük ihtimalle ama elimden geleni yaptım en azından

Wauwww harikasin be bebisim misafirlerin yolladiktan sonra benimle ilgilen. Herkes beni ihmal ediyor

Evet ben de farkındayım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama işte kızımın dişleri çok zorluyor. Normalde 2 uyku yaparken tek uykuya düştü. Bu da dolayısıyla etkiliyor beni. Bugün aldım onu da çıktım mesela 9 bin adımda dönmek zorunda kaldım eve durmayınca. İnşallah haftaya daha aktif olacağım. Bir de bu sürpriz regl yüzünden çok şiş hissediyorum kendimi, bu yüzden de hiç motive olamıyorum açıkcası. Bitmedi gitti o da lanet aha böyle bekliyorum bitmesini
takima yeni katilan beybiler cok aktif degilsiniz, takip edemiyorum sizleri,
modunuz ne durumda, motivasyonunuz ne durumda?

azicik karalayin bir seyler,
bakin yaz geldi, alisverise gidicez hep beraber, daha tarziniz nedir ogrenemedik, olmuyor boyle.
Valla yukarda yazdım sıkıntılarımı canım hadi beni alışverişe çıkar motive olayım

Allahiiim daha ne var diyiver Bn bu hafta kesin klan yarışlarına katılmam lazım senede yarışmam laziiim ki yüzdeler düşmesin demiii
Hehh soylee. Oyle herkes tek takilcaksa niye bu takimlar var kiz. Hepimiz birbirimiz icin savasiyoz. Motive oluyoz klana katil seni bidaha yenem la. Cok guzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…