Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haha ben dün temizlik yapacaktım. acil çağrısı alınca herşeyi bıraktım bugünde temizlemek için fazla yorgunum.
1 haftadir elimi eve surmuyorum..çamaşır sepeti taştı gitti yerler gene oyle pis pis oturduk ..bugunnde burdayım yarina insallah...

1 haftadir elimi eve surmuyorum..çamaşır sepeti taştı gitti yerler gene oyle pis pis oturduk ..bugunnde burdayım yarina insallah...
çamaşırları hallettim ben aralarda ama nasıl ? kalkınca atıyordum adıma dalıp unutuyordum gece aklıma geliyor ve ikinci yıkama yapıp yatmadan seriyordum u hafta elektrik ve su da çoştu bu yüzden.

Tam bir Koç garısısınız hanımefendi
Tebrikler bebetom hep rekorlar bizde olsun

Supersin canim tebriklervalla tam koc kadinisin inatçı tuttugunu koparan 60 da yaparmissin

Geldim hastanedeyim sira bekliyorum bakalım benim yumoslar insallah iyidir

o kadar yürüyüşe yerinden oynamamislardir insallah
Güzel haber ver bak çocuk, takımca heder ettin hepimizi
Müjdeli haberi hak ettik
çamaşırları hallettim ben aralarda ama nasıl ? kalkınca atıyordum adıma dalıp unutuyordum gece aklıma geliyor ve ikinci yıkama yapıp yatmadan seriyordum u hafta elektrik ve su da çoştu bu yüzden.
Faturayı da gönderelim ödesin
Supersin canim tebriklervalla tam koc kadinisin inatçı tuttugunu koparan 60 da yaparmissin
Gız sus hala 60 diiiiyyt manyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…