haha ben dün temizlik yapacaktım. acil çağrısı alınca herşeyi bıraktım bugünde temizlemek için fazla yorgunum.Evigoturuyor resmen
Dun aksam bulasik makinasi bozuldu
Derdini bildigim icin sabaha biraktim. Adim daha onemliydi
Geldim hastanedeyim sira bekliyorum bakalım benim yumoslar insallah iyidir
o kadar yürüyüşe yerinden oynamamislardir insallah
1 haftadir elimi eve surmuyorum..çamaşır sepeti taştı gitti yerler gene oyle pis pis oturdukhaha ben dün temizlik yapacaktım. acil çağrısı alınca herşeyi bıraktım bugünde temizlemek için fazla yorgunum.
Bi dahaki yarış diyecen sandım valla terliği çıkarıyordum haBi dahaki liste hazirligi ne zaman
Son üç dk sınav bitecek inşallah gülerek çıkarlar@neutral Allah zihin acikligi versin. Sansi bol olsun kuzucugun
Ayyy amannn yok kiz dur hele..bebek doğurur da 80 kilo olursam ozaman yarisiriz gayriBi dahaki yarış diyecen sandım valla terliği çıkarıyordum ha
çamaşırları hallettim ben aralarda ama nasıl ? kalkınca atıyordum adıma dalıp unutuyordum gece aklıma geliyor ve ikinci yıkama yapıp yatmadan seriyordum u hafta elektrik ve su da çoştu bu yüzden.1 haftadir elimi eve surmuyorum..çamaşır sepeti taştı gitti yerler gene oyle pis pis oturduk..bugunnde burdayım yarina insallah...
Sen hayırlısıyla sağlıkla doğur da ben maraton da koşarım la o ayrı konuAyyy amannn yok kiz dur hele..bebek doğurur da 80 kilo olursam ozaman yarisiriz gayri
aynısı aklıma gelmediyse ne olayım. toplanıp gelsinler beraber temizlesinler işler güçler serildi diye dün geçirdim içimden.Bence kaptanlarım eve Aysun geldin temizliği yapsın gitsin, bu manyaaaan yüzünden bu hallara düştük
Tam bir Koç garısısınız hanımefendikızlar adım yarışında rekor bendeymiş aşk olsun hiç demiyorsunuz bunu bana. 6.takımdanWilma11 demese haberim olmayacak ha o kadar kaptırmışım kendimi. 56.876 en üst adım daha da yapabilirdim 30 dk tenefüse çıkmasaydım.
Supersin canim tebriklerkızlar adım yarışında rekor bendeymiş aşk olsun hiç demiyorsunuz bunu bana. 6.takımdanWilma11 demese haberim olmayacak ha o kadar kaptırmışım kendimi. 56.876 en üst adım daha da yapabilirdim 30 dk tenefüse çıkmasaydım.
Grupta çok dinlenenler var onlar gelsinaynısı aklıma gelmediyse ne olayım. toplanıp gelsinler beraber temizlesinler işler güçler serildi diye dün geçirdim içimden.
Tam bir Koç garısısınız hanımefendi
Tebrikler bebetom hep rekorlar bizde olsun
cici spor ayakkabılarım az önce ulaştı. yeni bir yarışa mı girsek. yan gelip yatmasınlar etiketli etiketliSupersin canim tebriklervalla tam koc kadinisin inatçı tuttugunu koparan 60 da yaparmissin
Ooooo kavgada denmez laGrupta çok dinlenenler var onlar gelsin
Güzel günlerde kullan canımmmcici spor ayakkabılarım az önce ulaştı. yeni bir yarışa mı girsek. yan gelip yatmasınlar etiketli etiketli
6 hafta sonraBi dahaki liste hazirligi ne zaman
Adım deli değil mi her seyi derimOoooo kavgada denmez la
Güzel haber ver bak çocuk, takımca heder ettin hepimiziGeldim hastanedeyim sira bekliyorum bakalım benim yumoslar insallah iyidir
o kadar yürüyüşe yerinden oynamamislardir insallah
Faturayı da gönderelim ödesinçamaşırları hallettim ben aralarda ama nasıl ? kalkınca atıyordum adıma dalıp unutuyordum gece aklıma geliyor ve ikinci yıkama yapıp yatmadan seriyordum u hafta elektrik ve su da çoştu bu yüzden.
Gız sus hala 60 diiiiyyt manyakSupersin canim tebriklervalla tam koc kadinisin inatçı tuttugunu koparan 60 da yaparmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?