bunu güzel fiyata aldım ben 799 tl idi satışı indirim yakaladım , birde satış sitesi kupon verdi 50 tl 549 a geldi bana.Güzel görünüyor canım güle güle kullan
Ben de vazgectim zaten o kadar para vermem
Biraz daha bakınıp alys gibi almayacak herhalde
Simdi bosuna mi 10 bin yaptimHerkes otursun evinde la kimseye yürüyüş yok
İyi indirim yakalamışsın kız helalbunu güzel fiyata aldım ben 799 tl idi satışı indirim yakaladım , birde satış sitesi kupon verdi 50 tl 549 a geldi bana.
sevgiler gönderseydin bizden de tüm takım izlemedeyiz.2 yumuşamda büyüyorciktim muayeneden...
Canlı yayında tup bebek nasil yapılır onu yasayacaksiniz benimle gayrı
Aysun sevinsin sen yürü yine deSimdi bosuna mi 10 bin yaptim
Burnumu ceke ceke yuruyorum
çok pisimdir alışveriş konusunda dip fiyat bulmakta üstüme yok. gözüm dönerse hit fiyattan da aldığım olur ama olsun. eşofmanlarım da az önce giriş yaptı hey ya olacak iş mi bu.İyi indirim yakalamışsın kız helal
Evet kızlar mutlu ve pozitif çıktı çok şükür…
Yarın ki sınav içinde motivasyon oldu bu…
Türkçede yüksek çıkarırım diyor
Matematikte tüm soruları görememiş süre yetmemiş
Canın yarış mı çektiçok pisimdir alışveriş konusunda dip fiyat bulmakta üstüme yok. gözüm dönerse hit fiyattan da aldığım olur ama olsun. eşofmanlarım da az önce giriş yaptı hey ya olacak iş mi bu.
Evet kızımda matematik zorladı dediKomşumun oglu da tip istiyordu cok cok calisti fen lisesine gidiyor..Matematik zorlamış gergin ve konuşmuyor dedi annesiH3RA_ ayy Allahim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin
Geçen sene tam tersi Türkçe de çok zorlamışlardıH3RA_ okudum yukarıda kaçırmışım hadi hayırlısı olsun. türkçe kolay oluyor zaten. sayısalcılar türkçeyi çok rahat yapabiliyorlar
oy oy maşallah transfer ne zaman yapılacak2 yumuşamda büyüyorciktim muayeneden...
Canlı yayında tup bebek nasil yapılır onu yasayacaksiniz benimle gayrı
Amin canım tüm kuzular inşallahInsallah emeklerin karsiligini alir .moreli yuksekse herseyi basarir❤
ay ne bileyim ya cidden boşluktayım bugün. yemek bile hazırlamadım kendime daha. o kadar boşluk yani.Canın yarış mı çekti
simdixbeni carsamba cagirdi bir daha...haftaya bugin toplama olur büyük ihtimalle...2 yumurtada saglikli cikar da embryo olurlarsa...taze transfer yapmaz sanirim dondurup en yakin ağustosta olur transfer...yolumuz cok daha canim transfer edilecek embryolar olusur insallahoy oy maşallah transfer ne zaman yapılacak
benim bir arkadaşımında bir kızı vardı
ikinciyi tüp bebek yaptı 15 sene sonra
ikiz oğulları var şimdi
inşallah seninde gönlüne göre olsun canım
Ben de oyle hissediyorum neyse ki doktor randevum varmisay ne bileyim ya cidden boşluktayım bugün. yemek bile hazırlamadım kendime daha. o kadar boşluk yani.
Dur annem kudurtma şu manyaaaay ne bileyim ya cidden boşluktayım bugün. yemek bile hazırlamadım kendime daha. o kadar boşluk yani.
yemeğimi hazırladım nihayet. çilek frambuaz ve ananas 3 lüsü ile meyve püresi yaptım kendime bir bidon. şimdi hüpleteceğim.Dur annem kudurtma şu manyaaa
Ohhh şifa olsunyemeğimi hazırladım nihayet. çilek frambuaz ve ananas 3 lüsü ile meyve püresi yaptım kendime bir bidon. şimdi hüpleteceğim.
İnşallah canımsimdixbeni carsamba cagirdi bir daha...haftaya bugin toplama olur büyük ihtimalle...2 yumurtada saglikli cikar da embryo olurlarsa...taze transfer yapmaz sanirim dondurup en yakin ağustosta olur transfer...yolumuz cok daha canim transfer edilecek embryolar olusur insallah
Suzim de var, niye ki böyle bi mesaj@_Vera_AppLesma aysunayy @Aytac Ugur erciyes111 K klbk33 Lusi H3RA_ @Suzan Avci noram bu kişiler kendilerini hedef tablosunda aradı mı acaba merak ediyorum????
erciyes111 fotoğraf atacaktın kilo bildirimine dair olanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?