• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

küçüğü ablası ile tatil yapsın diye istanbula yolladım. uçak birden rotada görünmez oldu. ben hemen tüm thy telefonları aramaya başladım kızım oradan thy firmasını soru yağmuruna tutuyor. cep telefonu yok sınav ödülü olacak çünkü oyyyy delirdim resmen. neyse sonra yanında bir çocuk oturuyormuş anlatmış durumu ailemi arayabilirmiyim demiş aradı benide rahatladım. sebep yanlarına aldıkları ikramların tarihi geçmişmiş onları değiştirmek için rotayı ankaraya çevirmişler. yalan kimbilir ne oldu da böyle bişey yaptılar.
Insan kafayi yer😳

Evet kızlar güzel bir detoksa başladım 2 gün önce..başlamanın sebebi sağlık problemlerinden kaynaklansada şu an çok iyi gidiyor çok şükür...

Sabah : sirkeli ve hakiki zeytinyağlı suda beklemiş 1 adet kuru incir yedim...
Ardından 1 kase yoğurt ve tabiki 🍉🍉🍉🍉

Öğle : 2 kase yoğurt + veee 🍉🍉🍉🍉🍉

Akşam eşimle birlikte 🍉🍉🍉 yer günü kapatırım şimdi çok isim var onları halledeyim . 😘 Kızlar

Evet kızlar güzel bir detoksa başladım 2 gün önce..başlamanın sebebi sağlık problemlerinden kaynaklansada şu an çok iyi gidiyor çok şükür...

Akşam eşimle birlikte 🍉🍉🍉 yer günü kapatırım şimdi çok isim var onları halledeyim . 😘 Kızlar
canım menülerimizi menü ve spor listelerine yazıyoruz buraya değil hatta pazartesi cuma baskül bildirimlerimizi de oraya yapıyoruz

Kolay gelsin canim. Hic bitmiyor camasir 🙄
Cumartesi ailem gelecek, kardeslerim esleri. Oglumun dogum günü icin. 1 gun erken kutlama olacak cunku dogum gununde 2 günlük Legoland e gidiyoruz. Daha oraya valiz hazirliyacagim.
sanada kolay gelsin canım
hele yazın hiç bitmiyor
evde oturuken bile kaç kez üst baş değişiyoruz

küçüğü ablası ile tatil yapsın diye istanbula yolladım. uçak birden rotada görünmez oldu. ben hemen tüm thy telefonları aramaya başladım kızım oradan thy firmasını soru yağmuruna tutuyor. cep telefonu yok sınav ödülü olacak çünkü oyyyy delirdim resmen. neyse sonra yanında bir çocuk oturuyormuş anlatmış durumu ailemi arayabilirmiyim demiş aradı benide rahatladım. sebep yanlarına aldıkları ikramların tarihi geçmişmiş onları değiştirmek için rotayı ankaraya çevirmişler. yalan kimbilir ne oldu da böyle bişey yaptılar.

olsun cocuklara deneyim boyle seyler.
ben benim sipaya guvenirim, oyle durumda sorumluluk sahibidir,
ama okuldan eve gelmesi konusunda guvenmem, laylaylom modundadir oyle zamanlarda da :KK70:

Bize bilgi ver kuzum😍😍😍

Back
X