susss zalım suussssbizim bumbar dediğimiz aslında şirdan. bizde bumbar olarak satılır. alırız onu güzelce yıkarız. kırkbayırı minicik minicik doğrar pilav harcının içine iç yağ ile birlikte karıştırır sonra sizin şirdana doldurur. fırına veririz. adana usulünden daha lezzetli oluyor bizdeki.
afiyet olsun hakkımSen yeme, ben senin hakkını da yerim.Sonra da dengelerim.
çıkmayın bakalım yoldan ben 5 tane kaçamak yapacağım. onuda aynı günde halledeceğim. aylardır hiç falso vermedim. ödül bile yapmadım. öyle karbonhidratmış vs miş göremezsin menülerimde. hak ettim ne kadar 69 olmasamda.
BunadimKaptanım ben paylaşma dedin diye paylaşmadım ya. Sadece tartı dedik ya.
Okadar sagliksiz gelmedi bana
peki tamam tencerenin dibinde son bir adet kaldığı zaman ben sarma yiyeceğim söz.Kızlar şaka bir yana, rutine binmeyen iyi besinin, bir kaç gün yapılan canhıraş eylemin faydası olmayacağı gibi, rutine binmeyen bazı yemeklerin yenmesinin de zararı olmaz. AmaCEYDOS şekerinin annesinin, sarmalarinin yenmemesi takdirde uygulayacağı duygusal şiddetin zararı günlerce sürer. Stres yapacak, sana da stres yükleyecek. Bir kaç gün ye gitsin yani...Anayla inatlasilmaz yer şamari oturursun.
Şamar yiyip oturacagina, sarma ye koş!
Kendine güvenemiyon di mi? Sonra da anaya cemkir, tam sopaliksin.peki tamam tencerenin dibinde son bir adet kaldığı zaman ben sarma yiyeceğim söz.
Sagol ceydoşum cümlemizinzamane gençleri işte ömrü uzun sağlık ve mutlulukla geçsin.
Küçüklüğümde 8 yasında falan adana da sokakta kazanla satılanDan yemiştim. 3 tane yemıstım tek seferde o tat halaa damagımda. Izmırde şırdan bulurmuyum dıyordum açılmış bı tane adanalı sırdancı yıyecem amaaa lanet dıyet bırakmıyor yakamışırdan ı yiyemedim ya sündür allah sündürmumbara da pul biber kimyon ekleyip ooooh
bizde şirdana bumbar derler. mumbar değil bak bumbar.CEYDOS şırdanla bumbar farklı yaw. Bagırsakları dolduruyolar bumbarda. Şırdan mide. Ama hepsını de severım
kız cidden çok güzel yapıyor pirinçler diri diri bol ekşili nasıl güveneyim kendime.Kendine güvenemiyon di mi? Sonra da anaya cemkir, tam sopaliksin.
4 adet mi eder acaba1 avuc yesin
1 avuc yesin
bir avucu tepeleme doldurursak yine de 1 avuç sayılır mı? bana göre bir avuç iki elimi birleştirince oluşan iç kısımdaki havuz oluyor. bunun orta yolunu nasıl bulacağız. 1 el ayası mı sayacağız.4 adet mi eder acaba
Artik herseye 1 avuc gözü ile bakacagim
Ama 3 ana ogun 0 ara var ise
Veya 2 ana 1 ara varsa
bir avucu tepeleme doldurursak yine de 1 avuç sayılır mı? bana göre bir avuç iki elimi birleştirince oluşan iç kısımdaki havuz oluyor. bunun orta yolunu nasıl bulacağız. 1 el ayası mı sayacağız.siz beni avuç hesabına sokarsanız ben bunun bütün kendime göre açıklarını bulurum haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?