Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

susss zalım suussss başgan nerdesin yoldan çıkarıyorlar bizi Arrietty_

çıkmayın bakalım yoldan ben 5 tane kaçamak yapacağım. onuda aynı günde halledeceğim. aylardır hiç falso vermedim. ödül bile yapmadım. öyle karbonhidratmış vs miş göremezsin menülerimde. hak ettim ne kadar 69 olmasamda.

Okadar sagliksiz gelmedi bana
1 avuc hakki var artik gözümde herkesin

Kiz sen 2 gundur menülerine laf atiosun. Kotu degildi
Sadece dun 1 dilim ekmek fazla olmus
Onun disinda yazdigin seyde haklidin
Az yiyerek olmaz. Suzy hakli sebep ile minik minik yiyor

Kızlar şaka bir yana, rutine binmeyen iyi besinin, bir kaç gün yapılan canhıraş eylemin faydası olmayacağı gibi, rutine binmeyen bazı yemeklerin yenmesinin de zararı olmaz. Ama CEYDOS şekerinin annesinin, sarmalarinin yenmemesi takdirde uygulayacağı duygusal şiddetin zararı günlerce sürer. Stres yapacak, sana da stres yükleyecek. Bir kaç gün ye gitsin yani...Anayla inatlasilmaz yer şamari oturursun.
Şamar yiyip oturacagina, sarma ye koş!

Son düzenleme:
peki tamam tencerenin dibinde son bir adet kaldığı zaman ben sarma yiyeceğim söz.

zamane gençleri işte ömrü uzun sağlık ve mutlulukla geçsin.
Sagol ceydoşum cümlemizin ıstıyorlar yaww aıleyle pasta kes, dısarı yemege gotur, arkadaslaryla kes. Forma al hedıye. bıtmıyorduuu
şırdan ı yiyemedim ya sündür allah sündür mumbara da pul biber kimyon ekleyip ooooh
Küçüklüğümde 8 yasında falan adana da sokakta kazanla satılanDan yemiştim. 3 tane yemıstım tek seferde o tat halaa damagımda. Izmırde şırdan bulurmuyum dıyordum açılmış bı tane adanalı sırdancı yıyecem amaaa lanet dıyet bırakmıyor yakamı artık bu yaz batman a gttıgımde yıycem

4 adet mi eder acaba

Artik herseye 1 avuc gözü ile bakacagim
Ama 3 ana ogun 0 ara var ise
Veya 2 ana 1 ara varsa
bir avucu tepeleme doldurursak yine de 1 avuç sayılır mı? bana göre bir avuç iki elimi birleştirince oluşan iç kısımdaki havuz oluyor. bunun orta yolunu nasıl bulacağız. 1 el ayası mı sayacağız. siz beni avuç hesabına sokarsanız ben bunun bütün kendime göre açıklarını bulurum haberiniz olsun.

1 el ayasina kac adet sigdiriyorsan artik, ikinci kati cikmak yok.
Kurallar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…