Geliyor ornek 1 avuclarbir avucu tepeleme doldurursak yine de 1 avuç sayılır mı? bana göre bir avuç iki elimi birleştirince oluşan iç kısımdaki havuz oluyor. bunun orta yolunu nasıl bulacağız. 1 el ayası mı sayacağız.siz beni avuç hesabına sokarsanız ben bunun bütün kendime göre açıklarını bulurum haberiniz olsun.
Menemen var bizdeAksama neler var bakalim ahali.
Hasta arkadisiniz yesil fasulye ve bezelyeli bulgur pilavi yapiyor.
Bulgur pilavi avuc ici ile paylastirilacaktir
kaçlardasın kız kelebek 5700lerdeyim ben6500deyim. 8500 kaldı
Geçmiş olsun demek şimdiye nasipmiş bacım Allah kolaylık versin bulgur da iyi şişirir cumaya güzel hazırlanırsınAksama neler var bakalim ahali.
Aksama neler var bakalim ahali.
kaçlardasın kız kelebek 5700lerdeyim ben
Hiçbir şey yapmadım daha eşim bugün geç gelecek o yüzden yumurta kırar yerim oğlanla muhtemelen. Canım pek yemekte istemiyorAksama neler var bakalim ahali.
2. katı bırak jenga gibi döşerim ben1 el ayasina kac adet sigdiriyorsan artik, ikinci kati cikmak yok.
Kurallar bunlar
peki peki cizgiyi aşmayacağım söz.Geliyor ornek 1 avuclar
Eki Görüntüle 2884231
Eki Görüntüle 2884232
Hem meyve hem ekmek olsun ögün de diyorsaniz
Eki Görüntüle 2884236
Ben de spor yapmadım henüz günlük hareketlilik adımı buİyisin yine, ben 3500yürüyüş yapacak fırsatım olmadı henüz
3000 deyim. Kaldı geriye. 12bin
Sende yaris bizimkeeCayim bitti ben bir tur yuruyup geleyim. Bugun hedef 15 bin
Oyle evdeyim canim uyudum öğlene kadar kızın dersi vardı 2 de o bitti gitti oynamaya..simdi de fasulye pilav istiyorum demisti onu yapıyorum
Geçmiş olsun demek şimdiye nasipmiş bacım Allah kolaylık versin bulgur da iyi şişirir cumaya güzel hazırlanırsın
bünyemle de döverim diyorsun vay bamyoş helallllBu bunye 2 porsiyon bulgura alisik, 1 avuctan bisi olmaz
Hiçbir şey yapmadım daha eşim bugün geç gelecek o yüzden yumurta kırar yerim oğlanla muhtemelen. Canım pek yemekte istemiyor
bünyemle de döverim diyorsun vay bamyoş helallll
vay zalımmm kadın yemiyon içmiyon yürüyon11bindeyim
listede olmayınca barbunya da yersin bulgur da kuru yaAhaha onun sisirdiginden ne olacak diyorum
Ben gecen hafta 1 porsiyon barbunya yedim, ertesi gun +2 kg
Bu hafta cumaya eksi görüyorum ya o kesin de hedef tutacak mi bakalım, azicik yuruyebilsem yetecek ama
vay zalımmm kadın yemiyon içmiyon yürüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?