Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eline saglik kaptanim Bazi bildirimlerde yuruyus-adim ayri ayri hesaplanip verilmis. Yururken-dans vs yaparken adim saymiyor muyuz zaten, ikisi ayri ayri mi hesaplanacak. Kafam karisti

Eklerim tabi
Ne ortalama dusurmesi
Ben seni herzaman cok disiplinli ve istikrarlı hatirliyorum.
Olmaz eyle

Eline saglik kaptanim Bazi bildirimlerde yuruyus-adim ayri ayri hesaplanip verilmis. Yururken-dans vs yaparken adim saymiyor muyuz zaten, ikisi ayri ayri mi hesaplanacak. Kafam karisti
Ikisini ayri ayri hesapliyoruz
Sürekli saati kolunda takili olan kisiler icin adim sayisi ayri dans /zumba puani ayri hesabi isi zor oluyor

Waoow teşekkür ederim
Suda haklısın artırmaya uğraşıyorum emin ol adım sayıları evden çalıştığım için daha artıramıyprum, Sadece yürüyüş bandında geçirdiğim adımlar bunlar
Gibi gibi ben dünki menümü hemen yazıyorum . Alla alla pazarı neden yazmamışım ya hu halbuki hafif geçtiydi

Evet şu ara su içimini azalttım dikkat edicem bundan sonra
Hem ekmek hem tarhana fazla karbo olabilir aksam icin canim agir gelmesiyse afiyet olsn

Patlicani ekmekle yemegi cok sverim afiyet olsun canim

Porsiyonlar normalse menu olarak guzel bence :)

Afiyet olsun ❤
Evet normal sadece iki öğünde baklagil yemiş oldum şişkinlik yapar kesin

p.tesi tartımı çalıştıramamıştım zalımın pili bitmiş neyse ki düzeldi. şuan reglim inşallah cumaya ödemim gider perşembe günü de protein atak yapma planım var sonra cuma günü gelsin eksiler hobaaaa

Gunaydin beybigirller

Azicik menu alintilayayim didin.

Guzel, umutluyum senden bu hafta, azicik daha fazla adimlasan bir de

Cok guzel menu bence
Ama o barbunyanin etkisi 2 gune cikiyor maalesef, yine de cumaya etkisi gecmis olur bence, afiyet olsun. Tartilip moralini bozma bugunlerde, bugun yarin sebze agirlikli olsun menulerin.

Cozdun sen bu isi, gayet guzel.
Degisik degisik seyler de ekliyorsun çok faydali bence.

Salatalarin boldur ins, yoksa kendimi kandirilmis hissederim

Gayet guzel, kurabiyeyi gozum gormedi bile, dengeli bir menu olmus.

Guzel canim gayet dengeli,
Miktarlari da ekleyebilirsen sonraki gunlerde daha iyi degerlendirme alabilirsin.

Hastayken vucut ne istiyorsa onu vermek lazim bence. Ben de bu 3 gundur meyve agilrikli besleniyorum. Atlatalim da toparlariz. Yorma kendini sporla.

Salata olaymis aksam on numaraymis. Senin icin guzel menu, hep boyle ol aman.

2 yk pirinc bence normal kafana takma hic. Senin de menunde salata/ sebze eksik ama.
Adimin cok az, biraz daha artirmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…