ahh kurban olduğum kaç kilo fark var çok iyi bir değişimBacim yapmis gondermisne igrenc bi haldeymisim yeni farkediyom.
33+ kiloahh kurban olduğum kaç kilo fark var çok iyi bir değişim
İnşallah, her yediğimiz şifa olsun.Aynen yazin makarnaya salataya katarak yersem ancak yerim, ana yemek olarak ben de hic istemem.
Iyi etmissin sifa olsun
ingilizlerin ünlü bir lafı vardır bilirsin tam o çıktı ağzımdan33+ kilo
of of suzim ne tatlısın öyle ya. ikinci halinden bahsediyorum tabiki. hala tontiş ama çok fit duruyorsun.Bacim yapmis gondermisne igrenc bi haldeymisim yeni farkediyom.
Maşallah! Harika bir değişim...Bacim yapmis gondermisne igrenc bi haldeymisim yeni farkediyom.
AllahimBacim yapmis gondermisne igrenc bi haldeymisim yeni farkediyom.
duruşa özgüven gelmiş, feminen bir hareketle ayak öne çıkmış zalımsın suzişşş @Suzan Avciof of suzim ne tatlısın öyle ya. ikinci halinden bahsediyorum tabiki. hala tontiş ama çok fit duruyorsun.
WaaaawwwwBacim yapmis gondermisne igrenc bi haldeymisim yeni farkediyom.
bir 33 daha gitsin kim bilir neler olacakduruşa özgüven gelmiş, feminen bir hareketle ayak öne çıkmış zalımsın suzişşş @Suzan Avci
Onu yapmaya bile üşeniyorum bugünKaptan gibi menemen yap,
Misss
Canim cekti bak
Vaaayy yavrum ne güzel bir değişim. Bu daha başlangıç seni de fit in fit edeceğiz buradaBacim yapmis gondermisne igrenc bi haldeymisim yeni farkediyom.
güzel şeyler olur şöyle seksülü dantelli leoparlı bi bifor aftır isterük böylesi kurtarmazbir 33 daha gitsin kim bilir neler olacak
Akşam yemeğini erkenden kapatman harika canım. Vücut yakmaya başlayacak yedikleriniArrietty_ sedulu CEYDOS
Selam
Kahvalti(10:00)=2yum
1tk cemen
2 zeytin
1yk cokelek
1dlm cavdar ekmegi
1yesil soğan
Ara=5kiraz
3 sıkım cigkofte
Aksam (15:55de yedim ve dukkan kapandi) =tavuk salata
1 bucuk kepce mercimek batı 10kiraz
1dlm ekmek
Su 2.5litre oldu devam ediyorum sporumj yaptim ama ek olarak yaparsam aksam yazarım
ingilizlerin ünlü bir lafı vardır bilirsin tam o çıktı ağzımdan
33 nedir ya maaşallah bnim oğlanla kızı topla naaa senin gidenlerin kadar muaaşallah suphanallah
of of suzim ne tatlısın öyle ya. ikinci halinden bahsediyorum tabiki. hala tontiş ama çok fit duruyorsun.
Maşallah! Harika bir değişim...
Allahim
Su halde bile 40 yas genc gosterdigine eminim. Su hal dedigim yuzunu kapaman.
Harikasin suziiim. Fistik gibi olmussun. Ebem kari galinden cikip
duruşa özgüven gelmiş, feminen bir hareketle ayak öne çıkmış zalımsın suzişşş @Suzan Avci
CanimsinizWaaaawwww
Alkış alkış alkış mükemmel olmuşsuunn
Ayrıca şuan ki kilonu da hiç göstermiyorsun bence maşallaahhh
Hepinizden siskoyum hala ezebilirim@Suzan Avci gençleşmissin kiz, fistik gibisin maasallah,
Artik kimsenin ustune oturup ezemicen ama olsun
Hepinizden siskoyum hala ezebilirim
sumo suzii
Sen sus sen araya kaçarsın bamyoşKorkutamazsin beni artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?