• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar İsveç diyeti nedir hakkında bilginiz var mı Bn şimdi yeni başlıyorum ya ilk haftai isvec diyetini Bi denesem diyorum.ne dersiniz bir de açlık otu diye bir şey varmış faydasinida görenler olmuş öyle okudum netten sizden kullanan bilen var mı fikirlerinizi alalım 🥰

Kızlar İsveç diyeti nedir hakkında bilginiz var mı Bn şimdi yeni başlıyorum ya ilk haftai isvec diyetini Bi denesem diyorum.ne dersiniz bir de açlık otu diye bir şey varmış faydasinida görenler olmuş öyle okudum netten sizden kullanan bilen var mı fikirlerinizi alalım 🥰
Saglikli beslen hic meyletme şok diyetlere. Menu sayfasinda hepimiz paylasiyoruz. Oradan takip et, senin de düzenin olusur. Ben de 78 ye yakin bir kiloyla basladim 1 hafta once bak simdi 74🥰

Saglikli beslen hic meyletme şok diyetlere. Menu sayfasinda hepimiz paylasiyoruz. Oradan takip et, senin de düzenin olusur. Ben de 78 ye yakin bir kiloyla basladim 1 hafta once bak simdi 74🥰
Bir haftada 4 kilo mu yani tebrikler tamam oralarda bakıyorum zaten Bn bir haftadr kendimde çabalıyorum 80le başladım aslinda ama 75 ten asagisini yıllardır görmüyorum 😐

Menu
Sabah (9.00)
Salata (2 yumurta, mor lahana, nane-maydanoz, birer tane domates ve salatalik, bir dilim avokado, yarim pancar, bir parca cecil peyniri, bir tatli kasigi tahin) ve cay

Aksam (18.30)
Firin levrek, marul salatasi (1 porsiyon) ve yarim misir (firinlanmis)

Su : 3 litreyi gecti
Adim : 11 bin — 330 puan
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2886334
Ohh çok iyi şu adımları arttırmam lazım hep 4000lerdeyim onu da buraya atıcam diye evde yaptıklarımla😬🙈
Selam kızlar bugün yoğundum yine maalesef giremedim hiç menümü yazayım hemen
Sabah:
5 kaşık menemen
2 dilim peynir
Salatalık
4 zeytin
Çay
Öğle
Yarım simit
Ayran
Akşam
1 kase yoğurt
Su 3litre
Adım 7025 210p
300 jj 300 p
Toplam 510p
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral Dahlia_ Dahlia_
Ahh şu tempo bir dursaa dinlenmeye hiçbirşey yapmamaya çok ihtiyacım varr 😏😏

V vl3demir kesinlikle katılıyorum. Temiz ve dengeli, porsiyon kontrollü beslenme, kilo vermeye de kilo korumaya da yeter...
Bu şekilde beslenerek 9 ayda 32 kg verdim. 😉

Herkesten duyuyordum da leslie hiç nasip olmamıştı ama varım.d3dim Bi kere inşallah söyle Bi 10 kilo gidene kadar siz ne derse iniz o 💃💃
2 mile yap 5 bın adım olur zevk alırsın
Sımdı bosver takılınca yaparsın duraklama donemınde

Melegimkorusun Melegimkorusun kiz cimriyim ben sen ogrenemedin mi 🤣 sen bildigin gibi yap.

Bir de benim dolap eskidi iyice, buz yapmaya falan basladi, ondan da boyle bi dinlensin dedim, bir kac aya degirtirtecek kendini, artik gittigi yere kadar 🤗
Estağfurullah canım😂😂 ben meraktan sordum acaba gerçekten fişleri çıkarmak mı gerekiyor instada gördüm birkaç gurbetçi dolabı boşalttı tamamen dedim acaba ben mi yanlış yapıyorum🙈😂
Eşim guzel menun afiyet olsun anca bakabildim allahin izniyle guzel eksilerimiz olsun insallah bu haftaki hedefin nedir senn?
Olsun çanım ben de haftasonu pek aktif olamıyorum pek 🤗 bu hafta 58,9görsem yetecek 🙏🏻
Selam
Kahvalti =3zeytin
2has.yum
2 dilim çavdar ekmeği
Iki minik kup koy peyniri
Iki catal menemen
Ara=1yk granola
Sekersiz cay iki bardak
Akşam (16:00)=2 yuvarlak dilim sucuk
1yk suzme yogurt
Salata
1dlm çavdar ekmegi
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu Melegimkorusun Melegimkorusun
2 litre su oldu devam ediyorum suan icin 30dkka leslie var 4bini gecen adim var annemdeyim yaparsma guncellerim dukkan kapandi erkenden
Afiyet olsun canım 🤗🥰

Gecmis olsun. Acile gitseydin keske🙁
Yok canım yaa benim bünye hassas okadar çok yaşıyorum bu durumu özellikle yazları evde kimseye dokunmaz bana dokunur bölüm ek malum hamburger markalarından birine gitmiştik bir yaz günü bir tek ben zehirlendim düşün öyle bir bünye şimdi iyiyim şükür çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar..

Dün iyi başlayan günüm pek iyi bitmedi..
Ağzımın içinde kocaman yaralar oluşmuş, dün akşam neredeyse ağlayacaktım, o kadar acıtıyor yani.. Gece birşeyler sürdüm öyle uyudum ama pek fayda etmedi..
Geçmiş olsun canım. Ağız yaralarına kara dut şurubu iyi geliyor...

Günaydın kızlar..

Dün iyi başlayan günüm pek iyi bitmedi..
Ağzımın içinde kocaman yaralar oluşmuş, dün akşam neredeyse ağlayacaktım, o kadar acıtıyor yani.. Gece birşeyler sürdüm öyle uyudum ama pek fayda etmedi..

Gecmis olsun canim ,bu ara duzgun beslenemedigin icinde olabilir tellere alisana kadar vitamin kullansan ,berbat oluyor onlarin agrisida😪

10.07.2021
14:00 = 1 biber +2 parmak sucuk + 2x2x2 boyutlarında kaşar ile 2 yumurtadan omlet
1 adet tereyağlı milföy
17:00= 9 adet çilek 3 kaşık krema ile
20:30 = 7 adet ekşili köfte ve 2 kaşık bile olmayan suyu
ara = 1 sütlü nescafe
su = 2000 ml içerim ben daha gece bitmedi
spor = 150 adet jj ama kolsuz yaptım mecburen yarım sayalım 75 adet = 75 puan
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral

Afiyet olsun kaptanim ☺kol agrin hala var mi? Anneminkide sisti biraz agrisi var
♥️👋
12.00:
1tk zeytin ezmesi
1 tk ezme
3 zeytin
1 yk menemen
2 catal sosis
1 kk kadar ekmek
15.00:
2 kraker 2 dilim kasar
19.00:
Tavuklu salata
Su 1,5 litre ve devammm
Spor devam ediyorum
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu CEYDOS CEYDOS BLU3 BLU3

Afiyet olsun canim 🥰
h 1 domates, 1 yumurtadan sucuklu omlet, 1d ekmek
Öğle 1 dilim kavun, 2kayısı, 4 kiraz 1/2 muz dan oluşan 1 tabak meyve salatası.
Akşam 1 kepçe taze fasülye, 1d ekmek, 1 kase yoğurt
Su 3lt su
Spor 180 Merdiven 54p
8102 adım 243p. (uyuyakaldım sonra yemek faslı derken yürüyemedm fazla)
Toplam 297p Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS CEYDOS @1artiikizanasi
Eki Görüntüle 2886427

hafif gecirmissin gunu bence menun guzel :)
Dün yol baya sürdü Şanlıurfa dayım şuan.
Cumartesi 2 yumurta, peynir, zeytin, bir dilim ekmek, 5 çatal karpuz

Ara sade kahve

Akşam mangalda et ve tavuk, ayran, patlıcan salatası

2 tane maden suyu
3 litre su
120 tane merdiven 36 puan
8382 adım 251 puan toplam 287 puan
İyi geceler dilerim Eki Görüntüle 2886430

Menüm..

Öğlen
1.5 kase yoğurt çorbası

Ara
Yarım şeftali

Akşam
Yarım kase tel şehriyeli çorba

Su 1.250

Adım - 6.800 - 204p
100 ipsiz atlama - 24 p
228 p

Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @KumraL_KrakeR

Afiyet olsun canim ,ins.cabuk iyilesir dislerin yemeden enerjin kalmiycak 😓

Selam kızlar bugün yoğundum yine maalesef giremedim hiç menümü yazayım hemen
Sabah:
5 kaşık menemen
2 dilim peynir
Salatalık
4 zeytin
Çay
Öğle
Yarım simit
Ayran
Akşam
1 kase yoğurt
Su 3litre
Adım 7025 210p
300 jj 300 p
Toplam 510p
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @neutral Dahlia_ Dahlia_

Simit olmasaydı keşke ama akşam yemediğin için dengelemişsin biraz..

Geçmiş olsun canım. Ağız yaralarına kara dut şurubu iyi geliyor...

Sağol ablacım..
Bakayım bir bulabilir miyim..

Gecmis olsun canim ,bu ara duzgun beslenemedigin icinde olabilir tellere alisana kadar vitamin kullansan ,berbat oluyor onlarin agrisida😪

Çok sağol canım..
Genel olarak iyiyim, yormuyor şimdilik, rahatsız olursam vitamin alırım..

Back
X