heee jartiyerliyse olası tabiAlys bacım nasıl çorap aldın bakiiimmmm...
Yaa bu çocuklar çok komikler yaaTakımımın güzel anneleri, bana bir yardım edin..
Koltuktan tükenmez kalem lekesini nasıl temizleye bilirim??
Hiç yapmazdı böyle şeyler, gerçi eline kalem de verilmiyordu.. Renkli kalemleri var, onlarla da hep kağıda birşeyler karalıyordu.. Geçen sefer eline tükenmez kalem geçmiş, hemen de koltuğu yazmış.. O az birşeydi görünmüyordu pek, bu seferki bayağı kötü..
Mutfaktayım, baktım yok peşinden gittim kanepede oturmuş, beni görünce de oturdum dedi ki, pek oturan bir çocuk da değilbirşey yapmıyor diyip mutfağa geçtim tekrar.. az sonra gittim gördüm babasının kalemini götürmüş, hemen de kanepeye koşmuş
Harika eşimDun ki sporumu guncellemek istiyorum netim yok malesef kimden bulursam baglaniyorum
20dkka tempoulu yuruyusle adimin 8bin olduEki Görüntüle 2886622 @Arrietty_@seduluMelegimkorusun
Su 3 litre oldu
Çok geçmiş olsun canım yaa inşallah bugün olmaz artıkaşı beni sarstı haklısın ama kol ağrısından ziyade bende etkin olan yan etki kaşıntı oldu. mikro örümcekler tüm vücudumu sardı. cuma tüm gece kaşındım dün daha azdı bugün henüz başlamadı.
AA hemşerim varmışOnun kadar var canim Aydinin ilcesindeyimgüncel 38olmusuz serinledik biraz
Eki Görüntüle 2886730
Alys yeterince seksülü mü foto
yok dersen bikinini olanı atayım
çok deşifre olmıyım diye yüzümü kapatayım dedim
şimdi film yapımcıları, reklam şirketleri peşime düşer falan
bu yoğunlukta uğraşamam onlarla
hee evet çıktı azıcıkBu cok kapaliymis, bir de biraz gobegin cikmis sanki
hee evet çıktı azıcık
bacakları iyi inceltmişim ama dimi
Biontech meme büyütüyor diyorlarMemeleri de buyutmusun
Isin sirri nedir
Biontech meme büyütüyor diyorlar
Kuzummmm garagozlummmm gecmis olsunaşı beni sarstı haklısın ama kol ağrısından ziyade bende etkin olan yan etki kaşıntı oldu. mikro örümcekler tüm vücudumu sardı. cuma tüm gece kaşındım dün daha azdı bugün henüz başlamadı.
güzel bir tatil yaptın hepsini hak ettin. burada da özlendin haberin olsun.
Benimki buyumesinAy hadi ins,
Ben de biontech oldum, tatile yetissin lutfen
ay dün okudum o haberiBiontech meme büyütüyor diyorlar
Gecmis olsun kuzum sanadaAyy gecmis olsun canimbizim gibi oglanlarda eslesmis galiba dun benimkide 2kere elini sıkıştırdı tuvalete gittim arkamdan gelirken ne ara yaptiysa kucuk parmagi balon gibi ,sonrada diger elininki butun aksam aglmayla gecti butun gunde agla agla simdide park anlasmasi yapiyoruz parka gidince gecermis havada 43 derece guns tepemize geccek aksama kadar aglicak
sen sinovac olBenimki buyumesin
Meme duasına çık kız bi almanya semalarinda gezinAy hadi ins,
Ben de biontech oldum, tatile yetissin lutfen
Dam üstünde biontechleray dün okudum o haberi
sevindim bu yan etkisine
ilk aklıma gelende lady oldu nedense
Gece çöker sporlar solar
ay dün okudum o haberi
sevindim bu yan etkisine
ilk aklıma gelende lady oldu nedense
Ben 2sinide aldim kizz. Pfizer biontech oluyor heraldesen sinovac ol
malum çinlilerin ki küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?