Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oh oh super baslangic.

Benim challenge büyük bugun, büyük sipaya bayramlik alacagiz birlikte. Kucuge ne guzel kendim aldim evde denettim

Telefonla mi olcuyorsun adimlarini?
Bişey diyim mi ben bayramlık kısmını unutmuştum yeni Bi elbise aldıydım bayramlık bu diye söyleyim bari de alınmadı demesin sonradan
Adımları telefondan değil canım saatten ölçüyorum saatin uygulamasının görüntüsünü alıp atıyorum

Selam canım bulaşık makinesi parlatıcısıyla silmiştim bir arkadaşım ama eldiven kullan yaparsan elleri mavi gelmişti işe
Bugun pazar ve benim yuzdem 0,65%
Maşallah sanaaa ama cumaya biz birinci olacağız Alys ımlan

ay bende özledim en çokda kikir kikir güldüren geyik muhabbetlerimizi
Evdeyim yavrum ben. Uzun tatil daha yapmadık. Yıllık izin alacak bir ara eşim de öyle gidicez.
Gerçi herkesin tatil için gittiği memlekette oturunca sana her gün tatil
Yan mahallede ki otele geçsen yeter
Aynen öyle ablacım 14 kg attım bedenimden sonuçta
ama bir türlü anlayamadığım kafaları yaşıyorum şimdi.
Eskiden 2 kg alsa dert edenlere gülerdim içinden. Şimdi onlara döndüm azıcık bir yerden bir şey pırtlasa tehlike çanları çalıyor içimde. Her ne kadar hallederiz desede dilim.
Gerçi artık izleyeceğim yok hakkında fikrim daha çok.

hemen hesapladım. harikasın beklentinin çokkkk üstünde vermiş olacaksın böyle olursa.
Aldanma pazarın mahsun yüzüne karşı
mutlaka pazartesi gelecek bir gün
Sanma cumanın sever gibi göründüğüne
Çok sandığın yüzdeni düşürecek bir gün
sedulu ya bayıldım sıkça istiyoruz böyle dörtlükler

Selam canım bulaşık makinesi parlatıcısıyla silmiştim bir arkadaşım ama eldiven kullan yaparsan elleri mavi gelmişti işe

Maşallah sanaaa ama cumaya biz birinci olacağız Alys ımlan
Sizi bilmem. 2. Olabilirsiniz ama 1. Biziz BLU3 aman emegimi bosa goturme seni yeminle 1 sene 24 saat saat spamlarim

43 mü nerdesin bacım Katar'da mısın
Geçmiş olsun canım

bnnu ve Lusi cuma paylaştım ama görmediniz sanırım güncelleyeyim.

DUYURU !!!

Bu hafta zorunlu eş yarışması vardır. Aktif üyelerimizin ben hariç 18 kişi her biri eş yarışmasına katılmak zorundadır.

Ne yapacaksınız ??? Hafta boyunca eşlerinizin her türlü menü, spor, dert, sevinç tüm bedensel ve duygusal yanlış anlamadınız her şeyiyle ilgileneceksiniz. Mutlu ve motive olmuş kişi kendine daha çok özen göstereceği için daha çok kilo kaybedecektir. Birbirinizi zor durumda bırakmamak içinde menülerinize dikkat etmek zorunda kalacaksınız. Oh olsun.

Menülerinizde sporlarınızda eşlerinizi de etiketlemeyi unutmayınız. iş yükünüzü hemen azaltayım beni etiketlemenize gerek yok. Gözüm üzerinizde zaten.

Anlamadığınız bir şey varsa sormaya çekinmeyin.

Yarışmada hepinize başarılar dilerim.

Eş Listesi

*** Mahi57 & V vl3demir ***

*** @AKovser & KumraL_KrakeR ***
*** ysmnczm & caroline84 ***
*** matilda34 & bnnu ***
*** 1 1artiikizanasi & K klbk33 ***
*** Lusi & tavsannesi ***
*** @Suzan Avci & BLU3 ***
*** Melegimkorusun & @Yzgt66 ***

*** O okuyan_e & Alys ***

Eş yarışması için bir çok ismin daha aktif olması gerekmektedir. lütfen eşlerinizin menü takiplerini yapınız.

Alisveris isini bitirip geldim sonunda.
Kaldi 5 gun, sonra ben toz duman kizlar

Belkim sahilde smootiemi icerken seksulu poz gonderirim

Hala hastayim sanki ama hasta degilmis gibi yasiyorum. Yapilacak isler beni bekler. Karnim da acikti O okuyan_e im icin mezun oldugumu unuttum bu hafta. @Suzan Avci ben hic demeyim yuzdemi canim ya, iste buraz birseyler yiyeyim de biraz dussun yoksa sorun oluyor biliyon mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…