Maşallah, harika görünüyorsun.kendim için önyargılarım olduğu doğrudur
şehir içinde giydiğim şort/etek boyunu bile kısaltamadım daha fazla
tatile gidince daha kısa giyiyorum ama şehirde maximum böyleyim genelde
Eki Görüntüle 2887938
Menemen yap
Benim gibi
Benim kv de sirke li şeyleri sever yapar onun sirke anası da var korkunç sanki canlı gibi geliyor şişeden çıkacak yayıla yayıla salona gelecek
Eki Görüntüle 2887913
kendim için önyargılarım olduğu doğrudur
Eki Görüntüle 2887938
kendim için önyargılarım olduğu doğrudur
Eki Görüntüle 2887938
Islık şeysi varmıydi acep ondan attığımı farz etkendim için önyargılarım olduğu doğrudur
Eki Görüntüle 2887938
İstedigin gibi mini giyebilirsin yavrum çok hoş dururkendim için önyargılarım olduğu doğrudur
Eki Görüntüle 2887938
Kızlar tartilmak stres yapmaya başladı, tartilmadim.
Şimdi de tartilmamak stres yapmaya başladı, cuma tartilacagim.
Tövbeler olsun, beni bu havalar mahvetti...
Çok geçmiş olsun canım gece bel ağrısıyla yatıp sabah sancıyla kalktım fıtığım cozuttu dün su kovası kaldırmıştı zorladı heralde üstüne birde regli oldum nerelere gidem modundayım yani eğer başarabilirsem yarım saat yürüyüş yapıcam ama henüz akşam yemeği yenemedi dışarıdan bişeyler söyledim yemekte yapamadığımdan üff yazık bize yaaaaa
Çok geçmiş olsun canım gece bel ağrısıyla yatıp sabah sancıyla kalktım fıtığım cozuttu dün su kovası kaldırmıştı zorladı heralde üstüne birde regli oldum nerelere gidem modundayım yani eğer başarabilirsem yarım saat yürüyüş yapıcam ama henüz akşam yemeği yenemedi dışarıdan bişeyler söyledim yemekte yapamadığımdan üff yazık bize yaaaaa
İpin ucunu hiç kaçırmadım, ne programladiysam o...cumadan cumaya tartilmak iyidir bence, ya da ne bileyim 15 gunde bir falan, hic tartilmamak bana riskli geliyor.
ama su da var, cuma tartisi var diye persembe hafif geciriyoruz falan, o yuzden cumadan cumaya mantikli, ama degisik zamanlarda tartilirsan kendini bos yere uzme riskin de var, ben her pazartesi arti geliyorum mesela, cunku haftasonu duzenim haftaicinden farkli oluyor illa ki.
Yaaa emin olmadan hamile muamelesi yapmak çok riskli yaaaa bana da otobüste yer vermişlerdi yok diyorum inatla oturttu kadın hamilesin durma ayakta diye yerin dibinde hissetmiştimotobüste göbekli birine hamile diye yer vermişliğim var
ama yolda durdurup konuşacak cesaretim yok daha
sanane dese ne dicem
kız ne kıskanıcan zaten bir kaç kg fark var aramızdaHiçç kıskanmadımmmm
Ya bu kış baya raporlu yattım hatta zayıflamaya karar vermemde çok etken olmuştu o durumum ondan beridirde hiç bişey kaldırmıyordum annem dün çok yoruldu bütün gün hamur çamur uğraştı diye kıyamadım ben aldım kovayı eve gelip oturduktan sonra baktım kalkamıyorum şuan nasıl batıyor anlatamamah kiyamam,
aman zorlama kendini.
annemde fitik vardi, ondan biliyorum cok zor, gecti ama annemin,
nasil gecti hic bilmiyoruz,
zira bir ara hem masaja gidiyordu, hem ilac kullaniyordu, hem de hatirlamadigim baska alternatif tip yontemleri...
gecmis olsun, ama yuruyecegim diye dert etme kendine.
moralini de bozma, iyileselim duble yururuz.
Çok teşekkür ederimmmGeçmiş olsun canım ya, hepsi üst üste gelmiş kötü olmuş..
Zorlama kendini yürüyeceğim diye, dinlen bugün..
ama emin olmuştum işte görüntüden ne bileyimYaaa emin olmadan hamile muamelesi yapmak çok riskli yaaaa bana da otobüste yer vermişlerdi yok diyorum inatla oturttu kadın hamilesin durma ayakta diye yerin dibinde hissetmiştim
Değilim dediydim ama çok bozulmuştum hem bana göre çok göbeğimde yoktu kaban dan öyle duruyordu benceama emin olmuştum işte görüntüden ne bileyim
kıyamadım kadına ama pot kırmıştım
çaktırmasaydın sende yerine kurulup keyfini çıkartsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?