Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sorma ya, ben de aldim bayramliklari mini mini,
simdi nasil giycem onu dusunuyorum kara kara, giyemicem herhalde, cok rahat edemem diye dusunuyorum ozellikle ev ziyaretinde, disarida sorun yok da

Kızlar tartilmak stres yapmaya başladı, tartilmadim.
Şimdi de tartilmamak stres yapmaya başladı, cuma tartilacagim.

Tövbeler olsun, beni bu havalar mahvetti...

cumadan cumaya tartilmak iyidir bence, ya da ne bileyim 15 gunde bir falan, hic tartilmamak bana riskli geliyor.

ama su da var, cuma tartisi var diye persembe hafif geciriyoruz falan, o yuzden cumadan cumaya mantikli, ama degisik zamanlarda tartilirsan kendini bos yere uzme riskin de var, ben her pazartesi arti geliyorum mesela, cunku haftasonu duzenim haftaicinden farkli oluyor illa ki.

sporu iptal ettim bugun, cesaret edemedin

O okuyan_e kiz kalk benim yerime de yuru, bugun halsizim
Çok geçmiş olsun canım gece bel ağrısıyla yatıp sabah sancıyla kalktım fıtığım cozuttu dün su kovası kaldırmıştı zorladı heralde üstüne birde regli oldum nerelere gidem modundayım yani eğer başarabilirsem yarım saat yürüyüş yapıcam ama henüz akşam yemeği yenemedi dışarıdan bişeyler söyledim yemekte yapamadığımdan üff yazık bize yaaaaa

ah kiyamam,
aman zorlama kendini.

annemde fitik vardi, ondan biliyorum cok zor, gecti ama annemin,
nasil gecti hic bilmiyoruz,
zira bir ara hem masaja gidiyordu, hem ilac kullaniyordu, hem de hatirlamadigim baska alternatif tip yontemleri...

gecmis olsun, ama yuruyecegim diye dert etme kendine.
moralini de bozma, iyileselim duble yururuz.

İpin ucunu hiç kaçırmadım, ne programladiysam o...
Fazla da çıksam geri adım yok.
Daha düşük kalorili beslenemem, e sporda yapamam. Sadece stresten kurtulacağım...

Son düzenleme:
otobüste göbekli birine hamile diye yer vermişliğim var
ama yolda durdurup konuşacak cesaretim yok daha
sanane dese ne dicem
Yaaa emin olmadan hamile muamelesi yapmak çok riskli yaaaa bana da otobüste yer vermişlerdi yok diyorum inatla oturttu kadın hamilesin durma ayakta diye yerin dibinde hissetmiştim

Geçmiş olsun canım ya, hepsi üst üste gelmiş kötü olmuş..
Zorlama kendini yürüyeceğim diye, dinlen bugün..

Ya bu kış baya raporlu yattım hatta zayıflamaya karar vermemde çok etken olmuştu o durumum ondan beridirde hiç bişey kaldırmıyordum annem dün çok yoruldu bütün gün hamur çamur uğraştı diye kıyamadım ben aldım kovayı eve gelip oturduktan sonra baktım kalkamıyorum şuan nasıl batıyor anlatamam
annen zayıfladı mı canım Ozaman baskı azalıyor dedi doktorum bana

Geçmiş olsun canım ya, hepsi üst üste gelmiş kötü olmuş..
Zorlama kendini yürüyeceğim diye, dinlen bugün..
Çok teşekkür ederimmm
Yürüyüşte iyi geliyor diye kaldı aklımda yanlış mı hatırlıyorum acaba sırf onun için yürüyüş diye düşünmüştüm aslında canım spordan ziyade yani

Yaaa emin olmadan hamile muamelesi yapmak çok riskli yaaaa bana da otobüste yer vermişlerdi yok diyorum inatla oturttu kadın hamilesin durma ayakta diye yerin dibinde hissetmiştim
ama emin olmuştum işte görüntüden ne bileyim
kıyamadım kadına ama pot kırmıştım
çaktırmasaydın sende yerine kurulup keyfini çıkartsaydın

ama emin olmuştum işte görüntüden ne bileyim
kıyamadım kadına ama pot kırmıştım
çaktırmasaydın sende yerine kurulup keyfini çıkartsaydın
Değilim dediydim ama çok bozulmuştum hem bana göre çok göbeğimde yoktu kaban dan öyle duruyordu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…