- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Sagol canımCanım, harika olmuşsunnn
Daha yolun var ama bu halinle bile fit görünüyorsun
Haha neden se bana da öyle geliyo bu görsel ve isminden dolayıBenim kv de sirke li şeyleri sever yapar onun sirke anası da var korkunç sanki canlı gibi geliyor şişeden çıkacak yayıla yayıla salona gelecek
Eki Görüntüle 2887913
Kendine güvenli bir duruşu da var şimdi mutfakta olsa her işime karışırmış laf sokarmış gibi bir his geliyorHaha neden se bana da öyle geliyo bu görsel ve isminden dolayı
Kendine güvenli bir duruşu da var şimdi mutfakta olsa her işime karışırmış laf sokarmış gibi bir his geliyor
Annemlerin yanına gidince bolca alışveriş yaptım kızlar ve hayatımda ilk kez beyaz pantolon aldım çok güzel bi duyguymuş giydiğinin olması her mağaza da aradığını bulmak filan . Bu arada kayseri de çoğu kişi beni tanımadı resmen inanamadilar arkadaşlarım akrabalar da size bir before after yapayım dedim❤
Cok fazla değil de soyle bi 72 75 arasi göreyim diyorum sonra da bölgesel yapayım senin dediğin gibi diyorum nasi olur sence . Çok teşekkür ederim canım benimE English_teacherrr cok guzel olmussun, cok yakismis pantolonun da,
aynen beyaz pantolon giymek ne guzel bir duyguymus degil mi.
bisi diyim mi, bence hic fazlaligin kalmamis senin,
boyun zaten maasallah, cok asiri zayiflamana gerek yok bu boyla,
ama daha fitlesmek icin bolgesel devam edebilirsin. hatta ayni bedende kalip hafif kaslanabilirsin bile, tabi birazcik arti cikartir tartida bu durum seni ama guzel de durur.
Cook teşekkür ederim canımBluzun bile uzerinde bol duruyor nasil tanisinlar canim ,harika olmussun
Yok ben canavarlardan korkarım.Benim kv de sirke li şeyleri sever yapar onun sirke anası da var korkunç sanki canlı gibi geliyor şişeden çıkacak yayıla yayıla salona gelecek
Eki Görüntüle 2887913
Cok fazla değil de soyle bi 72 75 arasi göreyim diyorum sonra da bölgesel yapayım senin dediğin gibi diyorum nasi olur sence . Çok teşekkür ederim canım benim
Valla kenar da vermeyi dusunuyodumatarsin foto bakariz beya
esas liste kan agliyor zaten, bayramdan sonra tum mezunlari esas listeye koyalim kalabaliklassin, oyle kenarda kosede verme 7-8 kg yi
yok ben İstanbuldayımAnkara'da mısın sen canım ?
Armuttan alıyordum hep ama gelmiyorlar ya sürekli iptal oluyor eee kendimi işimi ona göre ayarlıyorum bir an da puff oluyor
banada olmuşsun sen daha da kilo verme dediler direkt görenlerValla kenar da vermeyi dusunuyodumtatile gitcez ay ağustos ta şimdi takım adına kötü olmasın diye şey ettiydim sonra girerim esas listeye kalırsa verecek kilom ahaha
Yaa demi insan yolda görünce durdurasi geliyo hatta akraba filan ne varsa yardımcı olurum diyesim geliyo nasi bi öz güvensebanada olmuşsun sen daha da kilo verme dediler direkt görenler
hatta plajlarda bir özgüvenliydim sorma
cafelere geçmediğim sürece pareyo bile sarmadım
fazlalığı olanları durdurup yol yöntem gösteresim, bir kaç aya çözersin bu işi diye heveslendiresim bile geldi
ama ben bitti demeden bitmez
bacakları biraz daha inceltmem ve beli 65 sınırlarına getirmem lazım
kalçada 95 olursa tadımdan yenmem
maşallahhh okadar güzel zayıflamışsın ki gerçekten bişey kalmamış gibiAnnemlerin yanına gidince bolca alışveriş yaptım kızlar ve hayatımda ilk kez beyaz pantolon aldım çok güzel bi duyguymuş giydiğinin olması her mağaza da aradığını bulmak filan . Bu arada kayseri de çoğu kişi beni tanımadı resmen inanamadilar arkadaşlarım akrabalar da size bir before after yapayım dedim❤
özgüven değil aslındaYaa demi insan yolda görünce durdurasi geliyo hatta akraba filan ne varsa yardımcı olurum diyesim geliyo nasi bi öz güvense
Ahahaha esime biri ne güzel kilo vermişsin, delikanlı gibi olmuşsun demeye görsün. Hemmen başlıyor şöyle yedim, böyle yemedim. Su saatte yürüdüm, bu saatte zipladim demeye. Sürekli kilolulari görüp ay sevabina anlatabilsem keşke diyor...banada olmuşsun sen daha da kilo verme dediler direkt görenler
hatta plajlarda bir özgüvenliydim sorma
cafelere geçmediğim sürece pareyo bile sarmadım
fazlalığı olanları durdurup yol yöntem gösteresim, bir kaç aya çözersin bu işi diye heveslendiresim bile geldi
ama ben bitti demeden bitmez
bacakları biraz daha inceltmem ve beli 65 sınırlarına getirmem lazım
kalçada 95 olursa tadımdan yenmem
Cok teşekkür ederim canım darısı herkese diyim isteyenmaşallahhh okadar güzel zayıflamışsın ki gerçekten bişey kalmamış gibi
nasıl hafiflemişsindir çok mutlu oldum before afteri görünce senin için
Sen zaten süper gorunuyosundur eminim bende canımözgüven değil aslında
yapabileceğini ve çokda zor olmadığını biliyoruz
çünkü yaptık
hele gencecik kızları görünce içim gidiyor
sen daha hızlı verirsin, yapma bunu kendine diye öğütleyesim geliyor
herşey dış görünüş değil yağlanan organlar, sağlık sorunları falan daha düşündürücü
bir butiğin elbiselerini çok beğendim
bir kaç elbise denedim
S bedenleri bile toplamadı üst tarafım yanlardan göğüslerim gözükecek neredeyse
meğer yabancı kadınların bedenlerine göre çalışıyorlarmış
satıştaki kadın çok narin bir yapınız var dedi
he evet göğüs kısmım incedir dedim
bence her yeriniz öyle,
turistler daha yapılı oluyorlar biraz kilo aldırlar mı çok kaba duruyorlar
biz Türk kadınları daha narin ve kibar gözüküyoruz dedi
bizimki de göbeği azıcık eritmiştiAhahaha esime biri ne güzel kilo vermişsin, delikanlı gibi olmuşsun demeye görsün. Hemmen başlıyor şöyle yedim, böyle yemedim. Su saatte yürüdüm, bu saatte zipladim demeye. Sürekli kilolulari görüp ay sevabina anlatabilsem keşke diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?