Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sorma ya, ben de aldim bayramliklari mini mini,
simdi nasil giycem onu dusunuyorum kara kara, giyemicem herhalde, cok rahat edemem diye dusunuyorum ozellikle ev ziyaretinde, disarida sorun yok da
bir kaç tane her ortama uyanlardan al yanına
bari
aslında kimseyi ilgilendirmez ben uygun gördükten sonra
hocanın dediğimi yap, yaptığımı yapma demesi misali akıl veriyorum ama ben yenemedim o huyumu

Haklısın, sporsuz olduğundan zorlanıyorum belki de bu kadar.. Takıldı zaten gitmiyor, ekstra birşeyler istiyor
spor sana enerjide verecek bence
bayramdan sonra hep birlikte başlıyoruz inşallah
fire vermeden
topla enerjini hazırla kendini
sonuçları gördükçe kendin yapmak isteyeceksin

CEYDOS nerelerdesin sekercim??
dün geceden beri tatile gitmeden bitirmek istediğim diziyi izliyorum.şimdi son bölüme geçtim eşim dışarıda buluşmayı teklif etti. dışarı gidiyorum. ilahi adalet o araba ile gelecek ben mecbur yürüyeceğim. hava çok sıcak evde bile elbisem sırılsıklam dışarısı nasıldır oy oy?

Hangi dizi?

Mahi57 ekurim nerelerdesin sen ne yapiyosun bayram temizliğine başladın ellamm nasıl gidiyor beslenme düzeni bnm dünkü programı kimse beğenmemiş bnde pek beğenmedim aslında ama çok kaçırmayın diye az yemeyi tercih ettim bugünde bnm misafirim vardı kendi evimde olunca tabagimi ayarlama imkanım oldu çok şükür bu sabah 76 yi görünce Bi mutlu oldum tabi ama ..

Buralar da...

otobüste göbekli birine hamile diye yer vermişliğim var
ama yolda durdurup konuşacak cesaretim yok daha
sanane dese ne dicem

Dukanla 30kilodan fazla veren tanıdığ cardi ,birakinca kilo almis nerden biliyim hamilesiniz galiba demistim bende +15kiloyla gorunce

Ayşecim harika görünüyorsun
Çok sevindim canım inşallah istediğin hedefe ulaşacaksın Bebişinide allah bağışlasın canım

Afiyet olsun canım güzel menü- su gerçi sıkma ne bilmiyorum inşallah karbonhidratı bol birsey değildir

Oy kuzumm
Yok bebis. Mandalina sikinti vermii
Sabahla akşam arasındaki kilo farkınız nedir kızlar az evvel tartıldım 100 Gr eksik çıktım biri açıklayabilir mi ?
Sabah ödemi mi oluyor ki ben de anlayamadım
Eki Görüntüle 2887622
Wc farki
Ehhh fena degil

Ayy Almanya’ya gelin valla burada 10gündür yağmur var bir cumartesi güneşliydi. Sabah çok sıkıntılıydı hava öğleden sonradan beri tekrar yağmur, hava 16- 18derece
Çok teşekkür ederim biliyorum tabi ama gidemedim uzanıyorum ilaç aldım inşallah çabuk geçer bu sefer
Geçmiş olsun canım
Bulgur ve tavuk etinden oluyo cigkofteyi sıkıyolar ya elde oyle sikma ay nasil anlatim bilemedim de oyle iste
Neyse sırf karbonhidratlı değilmiş

Pastaya rağmen menünü beğendim canım afiyet olsun görseller şahane ama kaptanlar ne der karışmam
Harika canımafiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Harika canım afiyet olsun
Çok iyi ablacım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…