kız ne kıskanıcan zaten bir kaç kg fark var aramızda
max 3/4 ay geridesin say sadece
zaman farkı yani
yeterki sporu kat hayatına hızlandır süreci
bir kaç tane her ortama uyanlardan al yanınasorma ya, ben de aldim bayramliklari mini mini,
simdi nasil giycem onu dusunuyorum kara kara, giyemicem herhalde, cok rahat edemem diye dusunuyorum ozellikle ev ziyaretinde, disarida sorun yok da
Çok teşekkür ederimmm
Yürüyüşte iyi geliyor diye kaldı aklımda yanlış mı hatırlıyorum acaba sırf onun için yürüyüş diye düşünmüştüm aslında canım spordan ziyade yani
spor sana enerjide verecek benceHaklısın, sporsuz olduğundan zorlanıyorum belki de bu kadar.. Takıldı zaten gitmiyor, ekstra birşeyler istiyor
dün geceden beri tatile gitmeden bitirmek istediğim diziyi izliyorum.şimdi son bölüme geçtim eşim dışarıda buluşmayı teklif etti. dışarı gidiyorum. ilahi adalet o araba ile gelecek ben mecbur yürüyeceğim. hava çok sıcak evde bile elbisem sırılsıklam dışarısı nasıldır oy oy?CEYDOS nerelerdesin sekercim??
hiç üzülme canım kilo alınca bende hamile gibi duruyorum. bana da çok yer verilmişliği var işimize geliyor.ama emin olmuştum işte görüntüden ne bileyim
kıyamadım kadına ama pot kırmıştım
çaktırmasaydın sende yerine kurulup keyfini çıkartsaydın
Hangi dizi?dün geceden beri tatile gitmeden bitirmek istediğim diziyi izliyorum.şimdi son bölüme geçtim eşim dışarıda buluşmayı teklif etti. dışarı gidiyorum. ilahi adalet o araba ile gelecek ben mecbur yürüyeceğim. hava çok sıcak evde bile elbisem sırılsıklam dışarısı nasıldır oy oy?
Gecmis olsun canım bnm yeni okuyorum ve rahatsizlandinmiSagol canim.
Belkide bu günüde atlatsam yarın da boyle olursam gidicem sanırım.
Buralar da...dün geceden beri tatile gitmeden bitirmek istediğim diziyi izliyorum.şimdi son bölüme geçtim eşim dışarıda buluşmayı teklif etti. dışarı gidiyorum. ilahi adalet o araba ile gelecek ben mecbur yürüyeceğim. hava çok sıcak evde bile elbisem sırılsıklam dışarısı nasıldır oy oy?
otobüste göbekli birine hamile diye yer vermişliğim var
ama yolda durdurup konuşacak cesaretim yok daha
sanane dese ne dicem
Ayşecim harika görünüyorsunAnnemlerin yanına gidince bolca alışveriş yaptım kızlar ve hayatımda ilk kez beyaz pantolon aldım çok güzel bi duyguymuş giydiğinin olması her mağaza da aradığını bulmak filan . Bu arada kayseri de çoğu kişi beni tanımadı resmen inanamadilar arkadaşlarım akrabalar da size bir before after yapayım dedim❤
Çok sevindim canım inşallah istediğin hedefe ulaşacaksınMelegimkorusun
Guzel esim nerelerdesin nasilsin bn gunluk tartilan biriyim malesef ama tartiya gore cok yon veriyorum kendime ve tartim mutfaktaher sabah mutlaka tartiliyorum ve bugun ki sonucum cok gzl umarim cumaya kdr devam eder ve eksioer gormeye devam ederim-ederiz sendende guzel sonuclar bekliyorum umudum cogaldi bugunki tartidan sonra her bir rakam azaldigindaki sevinvimi gormeniz lazim cunku bn en son hamile kalmadan once diyet yapip 75.7yi gormus sonra bulantilarla73gormus bi insanim suan ki kilomu lise yillarinda bile gordugumu hatırlamıyorum 75.7ile hamile kaldim 86kusurle dogum yaptim uc sene denedik ilac igne polikistik den dolayı olmadi bebegimiz diyete basla yojsa cocugun olmaz dedi herseyi bıraktım cocuk dusuncesini bile kendime ve kilo vermeye odaklandim derken iki aya kalmadan hamile kaldigimi ogrendim dunya tatlisi bi kizim var (zeynep Büşra) dogimdan iki gun sonra eve geldim hmn tartildim 82 bir hafta sonra 78 ve kaldim oylece diyetle in cik in cik sizle basladigim da 76.4dum iki gun sonra size attigim tartida 75.7ile baslamis oldum tam sizle tanisip biseylere baslamak ne guzel hepinize cok tesekkur ederim insallah boyle devam anam ne cok sey yazdim kusura bakmayim tartinin heyecani
Çok teşekkür ederim biliyorum tabi ama gidemedim uzanıyorum ilaç aldım inşallah çabuk geçer bu seferÖyleyse sorun yok, yürü tabi..Bilmediğimden belki daha kötü olursun diye dedim
Afiyet olsun canım güzel menü- suSelam
Kahvalti =10:15=1has.yum.
5zeytin
3dlm koy peyniri
2dlm kurutulmus ekmek
3dlm dom
1tk çikolata
Aksam=16:00=2sikma(cig) +2el ayasi kdr bulgur koftesi(pismis)
Sekersiz cay kofteden anneme gittigim anlasilmistirlsu 3litre oldu devam ediyorum
Spor sonra yazarim
Arrietty_ CEYDOS @sedulu H3RA_ Melegimkorusun
Bulgur ve tavuk etinden oluyo cigkofteyi sıkıyolar ya elde oyle sikma ay nasil anlatim bilemedim de oyle isteAfiyet olsun canım güzel menü- sugerçi sıkma ne bilmiyorum inşallah karbonhidratı bol birsey değildir
Oy kuzummIk zeg groene thee, zwarte thee en koffie.. ze gooien allemaal water uit je lichaam. Het wordt aanbevolen om extra water te drinken wanneer u ze consumeert. Je kunt al niet genoeg water drinken. Dus bezuinig op deze drankjes. Het zal ook uw nieren overbelasten, wees er voorzichtig mee.
Yok bebis. Mandalina sikinti vermiiIzinli oluncada boyle diyet menusu ruhumuzda kaliyorsa cok guzel
O sekerpare tatli mi ? Yoksa meyve mi? Ben mi cok cahilim
afiyet olsun canim ,mandalina asitli gelmiyor mu midene
aksami kahvaltiyla gecistirmissin esim ,canimi ton baligi cektiriyorsun alip salata yapiyim bende persembe tek ogun em iyisi
aksam yogurt yada salata eklesen daha iyi olurdu sanki
Menun gayet dengeli canim ,afiyet olsun
Wc farkiSabahla akşam arasındaki kilo farkınız nedir kızlar az evvel tartıldım 100 Gr eksik çıktım biri açıklayabilir mi ?
Sabah ödemi mi oluyor ki ben de anlayamadım
Eki Görüntüle 2887622
Ehhh fena degilHızlı bir dönüş yapmışsın, afiyet olsun :)
Çöreğin erken saatte olması da iyi olmuş..
Afiyet olsun.. Kilo durumun nasıl?
Nasıl oldun canım? Tamamen iyileştin mi?
Yemek az, karpuz çok, sosis hiç olmamış bence..
Güzel olmuş canım.. Bugün az biraz hareket et bari..
Canım çok teşekkür ederimAyşecim harika görünüyorsun
Çok sevindim canım inşallah istediğin hedefe ulaşacaksınBebişinide allah bağışlasın canım
Ayy Almanya’ya gelin valla burada 10gündür yağmur var bir cumartesi güneşliydi. Sabah çok sıkıntılıydı hava öğleden sonradan beri tekrar yağmur, hava 16- 18dereceBuralar da...
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim biliyorum tabi ama gidemedim uzanıyorum ilaç aldım inşallah çabuk geçer bu sefer
Neyse sırf karbonhidratlı değilmişBulgur ve tavuk etinden oluyo cigkofteyi sıkıyolar ya elde oyle sikma ay nasil anlatim bilemedim de oyle iste
Pastaya rağmen menünü beğendim canımO okuyan_eArrietty_
11.45
1 dilim ev yapimi pasta
filtre kahve
12.45
3 yumurta, 2 sogan ile soganli yumurta
guzellerim (bknz foto, cok azini esim yedi)
13.30
1 mini kase kuruyemis
1 buyuk hurma
14.10 gunu kapattim
Su ve spor aksama.
Eki Görüntüle 2887909
Harika canımMenumu yazayım günü kapattım nasılsa
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 4 zeytin yarim domates ve salatalık biraz tel.peynir
Ogle 3 kaşık yoğurt içine 10 tane üzüm ve tarcin
Ara Türk kahvesi sade 2 gün kurusu 2 ceviz
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tane etli.kabak dolma ve salata
Su 3 lt
13000 adım 45 dk tempolu yurudum
Arrietty_ @sedulu CEYDOS
Çok güzel canım afiyet olsunBen de unutmadan yazayım menümü, sabaha kalıyor yoksa..
11.00
1 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 kayısı
Ara
1/3 muz
1 kupa limonlu yeşilçay
17.00
1 yumurtadan kıymalı omlet
3 küçük parça karpuz
Su şimdilik 1.5 lt, akşam ekleme yaparım..
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @KumraL_KrakeR
Harika canım afiyet olsunMenu
Sabah (8.30)
2 haslanmis yumurtanin beyazi, bir parca cecil peyniri, birer tane domates, salatalik ve kapya, birer dilim avokado ve pancar ile cay
Ara
Sut (1 bardak)
1 dilim ananas
3 badem
Aksam
Patlican kebabi (6 parca patlican 3 adet et kofte), koz biber ve domates ile ayran (2 bardak)
Su: 3 litre
Adim: 15 bin — 450 puan
Arrietty_ @sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2887960
Çok iyi ablacım afiyet olsunKAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli 2 adet kuru incir, 400 ml ılık su
KAHVALTI
200 Gr menemen, 22 Gr t.bugday ekmeği, 30 Gr beyaz peynir, salatalik, marul, kapya biber, 10 Gr çiğ kaju, 10 Gr siyah kuru üzüm
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
250 ml yeşil smoothie
ÖĞLEN
Cacık+nane+15 Gr chia tohumu, 1 adet seftali
Yeşil çay
AKSAM:
200 Gr dana biftek, ayran, en bolundan yeşil salata...
4 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?