Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mevcut durumdan.. gecici cok şükür. Dolasim sıkıntısi var diye korktum. Buna şükür. İyilesme süreci ne zaman tamamlanacak?
Doktora göre 6 haftanın sonunda yürüyüşe başlamam gerekiyordu. Ama daha uzun sürecek gibi. Veya Dr beni yanlış anladı, ev içi yürüyüşü olarak değerlendirdi. Ev içi yürüyüş özellikle bugün daha rahat. Tabi ki fazla ayakta kalınca şişme oluyor...

Arrietty_ kaptanım ama arkadaş pasta yiyorrrr

Yok canım maalesef, sebze, yeşillik ısıramadığımdan yiyemiyorum.. Az kaldı ama git gide ağrı azalıyor..

Yavas yavas daha da kolaylasir o zaman. Evi kastetmistir. Nereden bilsin senin 20 bin adim attigini (masallah)

Yavas yavas daha da kolaylasir o zaman. Evi kastetmistir. Nereden bilsin senin 20 bin adim attigini (masallah)
Bilmem artık ne anladı...
Yarın tam 6 hafta olacak. 4 gündür gün içinde bandı çıkararak denemeler yapıyorum. Gerçi tabana basamazken de duramadim hiç. Yapı meselesi... Allah beterinden korusun, hareketsiz kalmak benim için büyük imtihan. Her halimize çok şükür...

Sıkmada bulgur var demissin yaninda da bulgur koftesi yemissin Bulguru ödül öğününe saklasan keske. Miktar fazla olmasa da tartiya arti yansir.

Begendim ben

Gecmis olsun
Yok ikiside ayni sey ztn sıkımlik olan cig digeri pismis urun ayni ama valla bnm ödül anlayisim farkli galiba meselaaa kokorec cikolata pasta pogaca fln bnm anladigim ödül bulguru ödülden degilde ogunden sayıyorum Bn öğle yada aksam ogununde 4-5kasik bulgur pilavi yanina tavuk sote yada sdce baharatli tavuk neyse bu koftenin icerigide ayni birlesimi farkli sdc

Menuye gel,
Mis gibi,
Afiyet ilsun, yesil yesil pek begendim, gozum gonlum acildi valla.
Ekmegin bile güzel o kadan diyim

Menuye gel,
Mis gibi,
Afiyet ilsun, yesil yesil pek begendim, gozum gonlum acildi valla.
Ekmegin bile güzel o kadan diyim
Hayy ağzın bal yisin tr gelince ayy bu çocukların ablası mısın desinler hangi üniversiteyi kazandınız burs verem desinler bamya tipini mini eteklerini övmelere doyamasınlar

11 277 adım attım bugün.

Duramıyorum yarın kimbilir kaç adım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…