Mevcut durumdan.. gecici cok şükür. Dolasim sıkıntısi var diye korktum. Buna şükür. İyilesme süreci ne zaman tamamlanacak?6 hafta önce baldirimda lif koptu,tüm bacağımda daha çoğu bilekte ödem yaptı canım...
Doktora göre 6 haftanın sonunda yürüyüşe başlamam gerekiyordu. Ama daha uzun sürecek gibi. Veya Dr beni yanlış anladı, ev içi yürüyüşü olarak değerlendirdi. Ev içi yürüyüş özellikle bugün daha rahat. Tabi ki fazla ayakta kalınca şişme oluyor...Mevcut durumdan.. gecici cok şükür. Dolasim sıkıntısi var diye korktum. Buna şükür. İyilesme süreci ne zaman tamamlanacak?
@emell_Arrietty_
11.45
1 dilim ev yapimi pasta
filtre kahve
12.45
3 yumurta, 2 sogan ile soganli yumurta
guzellerim (bknz foto, cok azini esim yedi)
13.30
1 mini kase kuruyemis
1 buyuk hurma
14.10 gunu kapattim
Su ve spor aksama.
Eki Görüntüle 2887909
Super
Salata eksik ama yiyemiyor sun bu ara galiba
Cok guzel,
Yumurta beyazlarini tek basina sevmiyorum ama
Mis mis
Senin bol salatani yesinler,
Cok guzel
Sadece sut riskli, hassasiyetin yoksa o da hic sorun degil, mis gibi afiyet olsun.
Yavas yavas daha da kolaylasir o zaman. Evi kastetmistir. Nereden bilsin senin 20 bin adim attigini (masallah)Doktora göre 6 haftanın sonunda yürüyüşe başlamam gerekiyordu. Ama daha uzun sürecek gibi. Veya Dr beni yanlış anladı, ev içi yürüyüşü olarak değerlendirdi. Ev içi yürüyüş özellikle bugün daha rahat. Tabi ki fazla ayakta kalınca şişme oluyor...
Bilmem artık ne anladı...Yavas yavas daha da kolaylasir o zaman. Evi kastetmistir. Nereden bilsin senin 20 bin adim attigini (masallah)
Hasta hasta calis, oraya kos buraya kos. Tabiki iyilesmem@Suzan Avci kiz dinlen, bak ben gecen pazartesiden beri iyilesemedim.
Tam iyileştim diyorum, azicik yorsam kendimi halsiz kaliyorum.
Yok ikiside ayni sey ztn sıkımlik olan cig digeri pismis urun ayni ama valla bnm ödül anlayisim farkli galiba meselaaa kokorec cikolata pasta pogaca fln bnm anladigim ödül bulguru ödülden degilde ogunden sayıyorum Bn öğle yada aksam ogununde 4-5kasik bulgur pilavi yanina tavuk sote yada sdce baharatli tavuk neyse bu koftenin icerigide ayni birlesimi farkli sdcSıkmada bulgur var demissin yaninda da bulgur koftesi yemissinBulguru ödül öğününe saklasan keske. Miktar fazla olmasa da tartiya arti yansir.
Begendim ben
Gecmis olsun
Almış almış da vermeye gelmişKilo almiyor ki veriyor
Hic acimicam sebze salata yemeyenlere artik, gidemezsiniz boyle wc ye, oh olsun size
Cok gecmis olsun kacirmisim affola
Bugun calismadim tum gun disardaydim. 800 km yaptim gene
Hastaligimda sanki kotulesiyor.
sabah: 2 kasar 2 wasa
Oglen: proteinbar
Aksam: 1 tavuk wrap
Ara: cay ve kahve
Su 1 litre iciyorum hala
Arrietty_ @sedulu @neutral @Fatma Girik BLU3
Bana uzak Allah'a yakın olsun zalım glisemik indeksi yüksek karbonhidrat cehennemlerde yanasıcaŞuan oyle. Karbohidrat ağırlıkli yerken günde 1 di
Hadi kolay gele bn 10bin icin 1bucuk saat spor yapiyorumNapıyorsunuz kızlar?
Ben yürüyüşe başladım 10bin yapayım hiç değilse
Yaaa evettAksam sabahtan 1-1.2 kg fazla cikiyorum ben. Oruclu muydun? Ancak o zaman aksam eksi cikiyorum ben
2 kiloya elveda
Hellöööög hanımlar
Saat 9.3
2 yumurtadan omlet
5 badem
5 zeytin
Saat 15
Sebzeli et sote salata ve ayran
Bir dilim %100 ekşi mayalı ekmekAlys
Eki Görüntüle 2888056
Saat 19
Menüye ek iki ısırık mısır haşlaması
Eki Görüntüle 2888058
Su 3 lt oldu 4 yapmaya çalışacağım.
Adım da 10000 e tamamlayacağım.
Arrietty_ @Tavsannesi
Hayy ağzın bal yisin tr gelince ayy bu çocukların ablası mısın desinler hangi üniversiteyi kazandınız burs verem desinler bamya tipini mini eteklerini övmelere doyamasınlarMenuye gel,
Mis gibi,
Afiyet ilsun, yesil yesil pek begendim, gozum gonlum acildi valla.
Ekmegin bile güzel o kadan diyim
CanimsinCok gecmis olsun kacirmisim affolavallahi cok az yiyon nasil dayaniyon masallah diim
11 277 adım attım bugün.Super
Sinavinda basarilar.
Ama bence adimlamaya devam etmelisin, on bin hedefleyebilirsin. Spor zihni de acar. Hatta bir doktor sey demisti, zayiflamak icin spor yapmayin, ama beyniniz daha iyi calissin diye spor yapin. Bu dunyada hareket etmeyen hic bir canlının beyni yoktur demisti. Hareket beyni besler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?