• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim benim güya benden cekiniyorlar:KK70:.. esim resmen 2 3 hafta uğraştı beni ikna etmek icin..Ben hiiiiccc istemiyorum dediğim gibi ama iste esim cok ısrar edince dayanamadım...gercektrn Ben de kendimi yormak istemiyorum bu kez sahile bir tek cay demlerim herkes.ne seviyorsa alsın yesin oralardan abur cubur.onceden aksama 6 7 cesit.yapardim 2 3 cesit yaparim tamam..isteyen marketten alsin ben de pisireyim..kararliyim esime de dedim kahvalti benden gerisini bilmem dedim...

Cok hizmet ettim cok ikram yaptim..Ama karşılığını goremedim..elim avucum tup bebeğe gitti hala da öyle ama 2 maasiz diye bizi zengin sanıyorlar 1 kez.bile ihtiyaciniz var mi ne yapıyorsunuz nasil karsiliyorsunuz demediler..demiyorlar...icim buz gibi onlara...Esime dedim şimdi benim ailene hic bir vicdan borcum yok..Yalnız yaşamaya da alışmışım bana ilerde annem babam bizimle kalacak deme diyeceksen simdiden ayrılalım gençken dedim :KK53: :KK70:tamam tamam demem dedi o ne demek oyle dedi:KK70: valla yaa amann laf.nerelere geldi kiz:KK70:
İnsan dardayken bir nasılsın arıyor dimi Allahım yardım etsin canım

Ne yemek var akşama
Bende bi yandan bezelye koydum ocağa sonra pilav yapicam. Salata da yaptım mi tamamdır

bezelye demisken:

ben de yarin buzlukta kalan son bezelyeyi salataya katayim diyorum,
sunlari buldum,
ama hic pisirmeden yenir mi ki boyle bilemedim.

Screenshot from 2021-07-15 15-04-21.webp Screenshot from 2021-07-15 15-04-58.webp

Ne yemek var akşama
Bende bi yandan bezelye koydum ocağa sonra pilav yapicam. Salata da yaptım mi tamamdır
Simdi Makarna istediler Makarna ile kurtardim🤪
Aksama eniste pizza getirecekmis o yuzden ben salata yapacagim kendime.

Kizlar ayıp olmazsa bişi sorucam regliyken cırcır olan var mı yoksa bana mı özgü bişey bu acaba sonlara doğru sanırım tüm ödemimi böyle atıyorum ama ikisi birleşince tabi halsizlik aşırı oluyor geçen seneki yazlıklarımı çıkarmamıştım olmuyorlar diye bugün onları çıkardım çok şükür hepiciği oluyor 🤩🤩 bu sabah hedefimi tutturmuştum inşallah yarın biraz daha düşerim tartıda 💃💃

Bugün neden bilmem hiç iştahım yok. Sabah ve öğlen her zamanki kadar yedim ama, isteksiz. Sırf düzen kaçmasın, acikip akşam abartmamak için. Akşam için de iştahım yok.
Temizlik var evde, o yaptıkça ben yoruldum.
Başkasının pisliğini temizlemek zor iş. 😔
Bugün hava daha bi sıcak burada bende hafif şeyler tüketmeye bakıyorum sonra yemeğe saldırmamak için su dayanmıyor sürahiye habire dolduruyorum.

Kizlar ayıp olmazsa bişi sorucam regliyken cırcır olan var mı yoksa bana mı özgü bişey bu acaba sonlara doğru sanırım tüm ödemimi böyle atıyorum ama ikisi birleşince tabi halsizlik aşırı oluyor geçen seneki yazlıklarımı çıkarmamıştım olmuyorlar diye bugün onları çıkardım çok şükür hepiciği oluyor 🤩🤩 bu sabah hedefimi tutturmuştum inşallah yarın biraz daha düşerim tartıda 💃💃
Reglken cırcır gibi değil de daha sık ve daha rahat yaparım 😀 ödem güzel atılıyor öyle

Bugün neden bilmem hiç iştahım yok. Sabah ve öğlen her zamanki kadar yedim ama, isteksiz. Sırf düzen kaçmasın, acikip akşam abartmamak için. Akşam için de iştahım yok.
Temizlik var evde, o yaptıkça ben yoruldum.
Başkasının pisliğini temizlemek zor iş. 😔
Sıcaktan olabilir mi ablacım bende öyleydim zorla yumurta yedim sabah enerji olsun diye ev halkına makarna istediler diye makarna yapcam kendime salata bile yapmak istemiyorum şuan

Bi dilim ye kız göz hakkı 😀
Canim istemiyor valla. Kahvalti ile duruyorum
Gerci 2 yudum bubble Tea ictim
Okadar sicak ki
Karpuza bile bakmiyorum
Aksam menum degisti.
Cilek ve gecen kirmizi sapli sebze vardi ya turkcesini unuttum yine onlardan biraz su ile Haslayip pure haline getirip kaymak /krema artik Turkiye de ne diyorsaniz 😂 onu ekleyip yerim
Whipped cream in turkcesi krema herhalde Alys Alys ?

Back
X