• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? kaptanlarım ve eşim kusura bakmayın gerçekten dün gündüz buradaki Türk arkadaşlarla buluştuk giremedim. Oğlumu okuldan aldıktan sonra da biraz tatsız olaylar yaşadık inanın hiç keyfim yoktu dün ve bugün. Hemen 2 günlük paylaşım yapacağım tekrr özür dilerim Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @neutral @Fatma Girik Huhuki Huhuki
Benimde netim yok esim gelince baglanabiliyorum sadece bnmde kusuruma bakma esim💕

Çarşamba menüm
Sabah
Menemen, 2 dilim ekmek, çay

Ara
3kuru hurma, 6 çiğ badem

Akşam
100gr kadar et, salata

Su: 2lt
Spor: 11800adım:354p

Perşembe menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin , 1 dilim ekmek, dereotu, domates

Ara
120kalorilik fıstıklı bar, sütlü kahve

Akşam
1 kase mercimek çorba, salata, 2-3yk yoğurt

Su:2lt
Spor: 11600adım: 348p
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @neutral @Fatma Girik Huhuki Huhuki
Menulerinde adimlarinda guzel tebrik ederim bol eksilerimiz olsun

Selam
Kahvalti =3zeytin
2has.yum
2 dilim salam
1cavdar ekmegi
Ara=sekersiz cay ve kraker bi kac tane
Aksam=18:00(gec oldu biraz disardaydim. Gelir gelmez yedim)
Yarim kabak rendelenip sotelendi
2yk yogurt
2yk bulgur pilavi
1bardak ayran yemekten sonra ictim
Su 2.5devam ediyorum
30dkka leslie =90p
5bin adim=150p
Toplam =240p
Arrietty_ Arrietty_ @Fatma Girik sedulu sedulu @neutral Melegimkorusun Melegimkorusun gun icine hep hareket halindeydim bu kdr oldu spor yarin telafi edicem insallah
Çok iyi canım
Benimde netim yok esim gelince baglanabiliyorum sadece bnmde kusuruma bakma esim💕
Önemli değil canım🤗
Selam Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu @FatmaGirik Melegimkorusun Melegimkorusun
Kahvalti =2zeytin
2yumurta
2dlm ekmek
1dlm salam
Ara=1 kare cikolata
Aksam=1kabak
3kasik yogurt
2 köfte
Spor=45dkka leslie =135p
40dkka eva fitness=160p
10.948adim 11bin olcak o yzden ona gore yazim=330p
Toplam =625p
Su 3 bitmek uzere
Eki Görüntüle 2889036
bugün de çok iyi canım yarın güzel bir eksi gelecek inanıyorum 🙏🏻🙏🏻
Menulerinde adimlarinda guzel tebrik ederim bol eksilerimiz olsun
İnşallah canım🥰🥰
Canım oğlumla alakalı çözülmeyecek Birsey değil ama ana yüreği bugün okulla konuştum yardımcı oldular bakalım. Zaten surda 2hafta kaldı kapanacak okullar 🙏🏻

Ravent ya da isgin mi ne burada dogu bölgesinde yaygın batıda pek bilinmez. Hatta ingilizlerden başka sık tüketen de yok diyorlar 😀
Aslinda burda yazin baya tuketiyorlar. Komposto icin
Ay bulamadim iyimi. Badem yiyorum 🙈
Zaten aksilik cikti. Arabanin tekeri patladı Eve gidip birkac parca ust almaya giderken

Back
X