KizBenim tatilim onlar uyuduktan sonra başlıyor popom yer görmüyor gündüz ennaa susadım anne şu oyuncak nerde annee kardeşim elimi ısırdı anneee abim bilmem ne yaptı hayy ebeezin köprücük kemüğü
Yani burdan pek bi uslu durmuyorsun. Var bi cinlikAnaya mı çekmiş zalım kız
Tenk yuTebrikler canlarrrr
benimkiler 19 ve 14 yaşındaBenim tatilim onlar uyuduktan sonra başlıyor popom yer görmüyor gündüz ennaa susadım anne şu oyuncak nerde annee kardeşim elimi ısırdı anneee abim bilmem ne yaptı hayy ebeezin köprücük kemüğü
sen damacana kadarsın zatenBoyle anlasmamistik
menüler fena değildeUstunde ki stresi at, Halledersin sen
Suan ki durumun spora izin vermesede menu ve su miktarin guzel ise gider yavas yavas
Tadi rahatsiz etmiyor ise guzel fikirmenüler fena değilde
suyu artırmam lazım
yarın dukan yapayım diyorum
soğuk soğuk iyi gider sıcakta
E sen boyle tatlis tatlis yazinca kiyamiyorumHi taksim
Zabah nanköralasıca kocamla kendime tost yapmıştım iş yerinde yemek üzere lakin sinirimi bozduğumdan mütevellit ona vermedim. Öğlen de işten izin alıp bavul toplama programım vardı lakin kurumda bir takım mevzular vuku bulduğundan kaçamadım ve yemekhane menüsü de makarnalı şeyler olması münasebetiyle sabah kocaya nasip olmayan tost bana nasip oldu ve hüpletmek zorunda kaldım
Saat 9
İki dilim Siyez ekmeğinden kaşarlı tost
Ayran
Saat 13
İki dilim siyez ekmeğinden kaşarlı tost
Ayran
Saat 19
Karabuğdaylı tavuklu salata diyeceğim lakin tavuklarımı zalım bebe yedi tabuk tabuk diye diye
Çeyrek leeahmacunun
Eki Görüntüle 2889687
Leeahmacunun hikayesi ise şöyle dün zalım ev eşrafı lahmacun pide gömüklediler la dedim bi lokma da anayıza da ayırım yarın yerim dedim insafa geldiler de hisseme düşen çeyrek lahmacunu yedim.
Çok karbonlu gün olmuş tamam len farkındayım
Su 4 litre
Arrietty_
9416 adım==> 282,48
Eki Görüntüle 2889690
sedulu hanım keyiflerde görmez o sabaha kadar
Eritmistir yasedulu hanım keyiflerde görmez o sabaha kadar
sen kes cezayı
gerçi tatil hazırlığı yapmış baya koşturmuşLusi hanımcım eritmişmidir ki
yeni tatlara mızmızlanan ben severek içiyorum şaşırtıcı şekildeTadi rahatsiz etmiyor ise guzel fikir
tatilden seksi foto atsın bizeEritmistir ya
Zalim bebeleri ile su saate kadar ugrasmis birde.
Erimiştir canıııım şimdi çağırmayın kamçılıyı işi gücü vardır kadınceğizin hem maazallah ceza neyim keser tatil öncesi tadımız kaçmasın Ali Rıza bey moduna sokmayın benisedulu hanım keyiflerde görmez o sabaha kadar
sen kes cezayı
gerçi tatil hazırlığı yapmış baya koşturmuşLusi hanımcım eritmişmidir ki
Hadi bakalım bayram dönüşü neler olacak. Biz de takımı 4 er saat kampa alıp 2 damacana su mu içirsekkızları evlerinden toplayıp kampa sokacağız
her sabah ve akşam 2 şer saat koşu
kişi başı günde bir damacana su
akşam sadece salata
Ahahatatilden seksi foto atsın bize
pırtlayan yerlerini görelim
bir daha istesede yiyemez karboyu
Portlamasın pırtlamasın diye kombinlerimi dizayn ettim hatta seksü fucuduma uygun şort bulamadım da bir kota kıyıp kestim parçalarından eciş büçüş oldu ama olsun şort her şeydirtatilden seksi foto atsın bize
pırtlayan yerlerini görelim
bir daha istesede yiyemez karboyu
Yaristiralim, dermisimHadi bakalım bayram dönüşü neler olacak. Biz de takımı 4 er saat kampa alıp 2 damacana su mu içirsekZipzip- E Elif_Eylul
Zalımlık sizin işiniz olmuş vayy zalımiçeler
Benim işim vardı öpüyorum sizi görüşürüzzz.Yaristiralim, dermisim
Benim pencerem olayı yaşanmakta ya nasıl olabilir bu saçmalıklar bize ait sanıyordum ahahha bizde de zil çalınca kapıyı ben açıcam kavgası var öyle büyük bir kavga ki gelenin yüzünü kapı açılıp defalarca geri kapatılıyor herkes hakkını alana kadarKizLusi butun kardesler boyle degil mi
Su altda ki olayin hepsini kelimesi kelimesine yasadik
Eki Görüntüle 2889683
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?