Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim tatilim onlar uyuduktan sonra başlıyor popom yer görmüyor gündüz ennaa susadım anne şu oyuncak nerde annee kardeşim elimi ısırdı anneee abim bilmem ne yaptı hayy ebeezin köprücük kemüğü
Kiz Lusi butun kardesler boyle degil mi

Su altda ki olayin hepsini kelimesi kelimesine yasadik

Benim tatilim onlar uyuduktan sonra başlıyor popom yer görmüyor gündüz ennaa susadım anne şu oyuncak nerde annee kardeşim elimi ısırdı anneee abim bilmem ne yaptı hayy ebeezin köprücük kemüğü
benimkiler 19 ve 14 yaşında
hala yerler birbirlerini
geçen kızım kardeşine sarıldı
gözlerim yaşardı çok şükür bu günleri gördük diye

E sen boyle tatlis tatlis yazinca kiyamiyorum
sedulu gel bacim

sedulu hanım keyiflerde görmez o sabaha kadar
sen kes cezayı
gerçi tatil hazırlığı yapmış baya koşturmuş Lusi hanımcım eritmişmidir ki
Erimiştir canıııım şimdi çağırmayın kamçılıyı işi gücü vardır kadınceğizin hem maazallah ceza neyim keser tatil öncesi tadımız kaçmasın Ali Rıza bey moduna sokmayın beni

kızları evlerinden toplayıp kampa sokacağız
her sabah ve akşam 2 şer saat koşu
kişi başı günde bir damacana su
akşam sadece salata
Hadi bakalım bayram dönüşü neler olacak. Biz de takımı 4 er saat kampa alıp 2 damacana su mu içirsek Zipzip- E Elif_Eylul

tatilden seksi foto atsın bize
pırtlayan yerlerini görelim
bir daha istesede yiyemez karboyu
Portlamasın pırtlamasın diye kombinlerimi dizayn ettim hatta seksü fucuduma uygun şort bulamadım da bir kota kıyıp kestim parçalarından eciş büçüş oldu ama olsun şort her şeydir

Kiz Lusi butun kardesler boyle degil mi

Su altda ki olayin hepsini kelimesi kelimesine yasadik

Eki Görüntüle 2889683
Benim pencerem olayı yaşanmakta ya nasıl olabilir bu saçmalıklar bize ait sanıyordum ahahha bizde de zil çalınca kapıyı ben açıcam kavgası var öyle büyük bir kavga ki gelenin yüzünü kapı açılıp defalarca geri kapatılıyor herkes hakkını alana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…