Yes beybi günde 4 saat Eva yaptigim oluyor.
İyi geceler canım takım bana emanet merak etme.İyi geceler kızlar öptüm hepinizi
Ben bu görseli gorunce hem sasirdim hem cok guldum. Suratlar, soyledikleri sey bire bir ayniBenim pencerem olayı yaşanmakta ya nasıl olabilir bu saçmalıklar bize ait sanıyordum ahahha bizde de zil çalınca kapıyı ben açıcam kavgası var öyle büyük bir kavga ki gelenin yüzünü kapı açılıp defalarca geri kapatılıyor herkes hakkını alana kadar
Hey masallahYes beybi günde 4 saat Eva yaptigim oluyor.
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar öptüm hepinizi
Apartman ışığını ilk yandıran olmak gündem konumuz ayy bu ne ya herkes aynıymışBen bu görseli gorunce hem sasirdim hem cok guldum. Suratlar, soyledikleri sey bire bir ayni
En sinir oldugum apartman isigi olayi. Artik inerken biri cikarken biri basiyor. Biri yanlislik ile basarsa oburunun sirasinda kiyamet kopuyordu. Kafayi yemelik durumdu
Kapidan olan da sasip kaliyordur
Canım salonun adı Eva, diye tahmin ediyorum.Hey masallah
Nasil guc buluyorsun ona
Ama cok guzel kilo verdin.
Mira niye Eva demis kendine?
Çocuklar uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum elimi kolumu nereye koysam ne yapsam nasıl yatsam öyle vazgeçilmez zaman dilimi ki doyamıyorumUyumam lazim uykum yok
Allah Sabir versin bacimApartman ışığını ilk yandıran olmak gündem konumuz ayy bu ne ya herkes aynıymış
Kiiz kiyamamÇocuklar uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum elimi kolumu nereye koysam ne yapsam nasıl yatsam öyle vazgeçilmez zaman dilimi ki doyamıyorum
Üst levele çıkmak istemiyorum ya gittikçe zorlaşıyorAllah Sabir versin bacim
Bizde suan
"Anne Mira /abim bana mobning uyguluyor"
Otamobbing diyorlar. Yan bakti, mobbing. Kanal degistirdi, mobbing
Alemlere daldıydım ben o saatlerdesedulu hanım keyiflerde görmez o sabaha kadar
sen kes cezayı
gerçi tatil hazırlığı yapmış baya koşturmuşLusi hanımcım eritmişmidir ki
Challengelere uyan kaldi miGünaydın kızlar
İp atlama jj günümüz hayır ola
Ben yapıyorum galiba bi tekChallengelere uyan kaldi mi
Banada oyle geliyorBen yapıyorum galiba bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?