Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar ❤ ev temizliğine giriscem akşa kadar oturmak yok ama nasıl da yoğunum anlatamam Sabah kalkıp gittim.yuruyusume de ama zorlaaa neyse öpüyorum hepinizi

bnnu Dahlia_ caroline84 kizlar bir türlü aktif olamiyorsunuz. Tarti bildirimi de zorluyor sizi
Burda hepimiz yogunuz. Anlayis gosteriyorum ama sonra diyorum Bende calisiyorum, cocuklarin var, ev isi var varda var. Ama vakit buluyorum.

Kilo vermeyi dusunuyor iseniz baska takimlarda umarim daha aktif olursunuz ve hedefinizi ulasirsiniz.

matilda34 menülerini bekliyorum. Yoksa seninde diyet seruvenini baska takimda devam etmeni tavsiye ederim

noram hedefine ulastin diye listeden sildim ismini canim, ama her zaman beklerim seni
H3RA_ Alys birkac kilo daha hedefiniz var sizin. O yuzden listede biraktim sizi

Melegimkorusun mezuniyetin hayirli olsun canim. Galiba son hedefindi? Degilse eklerim listeye. Haber bekliyorum senden

ysmnczm dugun dernek bitti mi? Bittiyse senden de aktif olani bekliyorum. Ilk hafta cok guzel kilo verdin. Bu hafta deneme suren bitiyordu ama uzatmak durumunda kaldim. 1. Hafta guzel kilo verdin. 2. Hafta sabit 3. Hafta 100 gr arti. Artiya takilmam ama soyle bir bakinca ne demek istedigim umarim anlata bilmissimdir

***4.Takım 736&737. Etap***

Suzan Avci (106.4/)
Yzgt66 (69.2/)
emell_ ( 83.7)
Mahi57 (69.4/)
BLU3 (72.9)
Lusi ( 64.1)

4. Takım ortalaması: %

*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 736&737. Etap***

Ysmnczm (72.6) Yeni Üye, Bt 28.06. 21 bk 75, hk 68
vl3demir (75.5) Yeni Üye, Bt 09.07. 21 bk 78.1 hk 65

*** Free üyeler ***

Lady Tenar (54.3)
Tavsannesi (57.5/)
neutral (56.5)
CanTorun (63.5/)

*** Izinli üyeler ***

Ayse_M ( 80.8) 79.8 kg ile 730.Etapda mezun olan üye
Fatma Girik (70.8/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (84.7)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü

Ellerine sağlık canım. Takımda amacimiz kurallarımız çok net. Bu şartlara uyum sağlayanlar istedikleri hedefe ulaşıyor.

Kaptanım, internet sorunu vardı diye giremedim siteye.. Kilo bildirimimi de zamanında yaptım.. Dün gece gelemedim menü yazmaya, sabahtan beri de giremedim, şimdi baktım internet düzelmiş de girebiliyorum anca.. Bundan sonra daha dikkatli olurum, erkenden yazarım

Birazdan kardeşime gideceğim, yaklaşık 2 saat sonra dönerim, biraz da yürüyüş yapmış olurum..
Kovma sakın kaptanım, valla buralardayım Arrietty_
Niyetim asla kurallara uymamak değil, öyle olsa zaten burada ne işim var.. Hastalık çok zorladı beni, ara vermek durumunda kaldım ama tam iyileşmişken artık bırakmam, aylar hatta yıllar sonra diyeyim ilk kez kendimi iyi hissediyorum kilo verdiğim için, o yüzden en az 55 kilo olmadan bırakmak yok..

Teşekkürler kaptanım ellerine sağlık
53 ü görmek istiyorum inşallah
Şu işleri toparlayıp daha sıkı ilerlemeyi planlıyorum

Kadını yalvartmadığın kalmıştı zalım kaptan Arrietty_ yazık interneti yokmuş koca takım elini cebine atsa hem internet paketi yaptırırız hem de esmeriiim e gelin başı takım bugünler için değil mi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…