Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü yazmayınca ne yedin sanki kız kaslanmis olabilirsin belki ?

Ahh bu k.validem beni öldürecek. Eşim bayram için aldı bize getirdi. Oğlum çok zayıfladı, yüzü kaşık kadar kaldı. Ama sen gittikçe sisiyorsun dikkat et, felç olursan seni kimse kaldıramaz dedi. Bakım evine yatırırlar anacım, sen dert etme dedim. Doğru doğru kizim, herşeyin var bir kolayı dedi.

Hasetlik mi yapıyor kv ne kaşığı anne servis kaşığı mı deseydin
Benimki de durup durup oğlum yakışıklı oğlum diyor içinden sevgi fışkırtıyor al evine götür duvara asarsın diyeceğim az kaldı

Yok oyle agir spor yapmadim. Daha bugun basladim agirlik ile spora
Neyse skmiyorum Canimi
Hedef 50 diye basliyorum yine hergun bildirime
Ben sabitim uzun süredir regl olacağım yarın ya da öbür gün ama yine sabit ödem olmasa belki 300 gr falan eksi gelirim. Yaptığım sporlarda form korumaya yardımcı oluyor.

Seneler geçse de kv huyları değişmiyor demek ki

Tövbe estağfurullah inanamıyorum yaa annemin Bi lafı var gelin getirdim ama gelinlikten kurtulamadım diye

Bir de işin enteresan tarafı insanlara benim olmadığım yerde, över över göklere çıkarirmis.
O zaman şımarmayın diye yüzünüze böyle demek Allah canlarını sağ etsin ama bence asıl sebep sizin olmadığınız yerde sizi değil oğlunun eşini anlattığından aslında oğlunu övüyormuş gibi hissediyordur insanoğlu bir garibiz psikoloji bunlar hep

Bir pencere de ben açayım. Beni överken oğlunu, oğlunu överken aslında kendini övüyor.

Webtoon dan degil
Sende mi okuyorsun webtoon
TV kültürü yok bende kitap okumaya da ara verdim bu veletlerden beri animeye başladım sonra manga sonra webtoon en son da kore dizisi küçük ergen oldum resmen böylesi daha güzel diye düşünüyorum romantik komedi dizi önerisi beklerim mesela tatilde sıcakta sarar kanımca

CanTorun senin kv baya degisikmis,
Ondaki senaryolar muazzam. Bazen beni öldürür, oğlu arkaya kalır. Sonra oğlu evlenir. Sonra işi toparlamak için de şöyle der, gelen kıymetli olur kizim o yüzden gez toz der, ye iç der. Sonra yine dağıtır. Ahh bizim zamanimizda böyle gezip tozmak mi vardı der Neyi neden der, kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…