Büyüdüler seninkiler değil mi sanki ?Geçmiş olsun
benim oğlumda bademcik, kulak tüpü ve geniz eti ameliyatı oldu. Oda çok hastalanırdı her cumartesi doktordaydık bir dönem.
Üstüne alerjik bronşit tedavisi gördü.
Doktorumuz senede 5/6 defa antibiyotik kullanacak duruma geliyorsanız ameliyat daha iyi bir seçenek demişti. O enfeksiyonlar daha çok zarar veriyor demişti
Evet büyüdüler çok şükürBüyüdüler seninkiler değil mi sanki ?
Alerjik bünyeli oğlum bebekken de yanaklarında vücudunda egzaması vardı gezmediğim doktor kalmadı koca ankarada alerji testleri de sonuç vermemişti ama aniden çıkan oğlumun kaşıdıkça kanattığı egzamaları vardı yüzünde. Aman Allahım her gören ne olmuş bu çocuğa öpmeyin vs gibi saçma sapan şeylerle akıl veriyordu.
Anlatmaya yer arıyormuşum siz alıntıladıkça eskiyi hatırlıyorum içime taş oturuyor taş
yavrum keşke yeseydim yemeden paylaştığım kilomu gördün mü? vallahi sinirlerim zıpladı. eşim bile bişey yemedin ki nasıl oldu bu deyip duruyor. şişim hala. inmedi bu sıcakta inmeyecek gibi görünüyor. gündüz klima krizi savaşını ben kazandım ama gece kapattılar ayaklarım aynı hale geldi yeniden.helal valla ben olsam kesin yerdim
benim tahminim vücudumuz pirinç ile ilişkisini kestiği için o bize yan etki yaptı. ben aylardır pirinç yememiştim hatta karbonhidrat bile neredeyse çok azdı. birden yüklenince farklı etki yaptı. neyse bu hafta ben full bünye temizliği yapacağım. ilk defa dükan birası yaptım sevdimde ama ödeme yaramadı. yarın sabah maydanoz kürü ile günü açıp öyle devam edeceğim.Selam kızlar bugün menüm hiç ama hiç olmadı kusura bakmayın gerçektenÖğleden sonra arkadaşları kahveye çağırmıştım onlarda 5te gelebiliriz dediler bende tavuklu pilav falan yaptım yemek gibi de olsun diye , sütlü tatlı poğaça falan bende hepsinden yedim Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS kaptanlarım ben bugün menü yazmasam yazılacak değil gerçekten yarın +kaç gelirim kim bilir ama yarından itibaren tekrar sıkıya dönüyorum 25günde en az 2 kilo vermem lazım Gerçekten çok özür dilerim
Gecmis olsun. Yarina bir seyi kalmaz umarim
Havalar da sicak alakasi olabilir. Tekrar gecmis olsun. Insallah etmez canim. Bol sivi tuketmesini sagla.
Bebeklikte en korktuğum ateşti benimde çok geçmiş olsun
Gecti cok sukur
10 aylik iken Ilk kulak iltihabi gecirdi. Sonra 1,5 yasina kadar resmen her ay gecirdi. Antibiotik kabusumuz olmustu.
Tupler takildi. Sag kulak cabuk duzeldi. Sol zorladi. Tüp dustugu halde duzelmedi. 3 defa tüp takildi. 8 yasinda iken kulak doktoru artik benim elimden birsey gelmez hastaneye yonlendirip ameliyat gerekli dedi.
Kac defa seslenirdik duymazdi. Ve gec konustu. Simdi masallahi var, gayet iyi duyuyor. Kontrole gidiyor musunuz?
Tedavi basladi mi?
Mutlaka tedaviye başla, git gide daha kötü olursun Allah korusun.. Erteleme, hemen başla..
Doktorum zaten hemen ertesi günü başlattı.Mahi57 sağlık bir şeye benzemez. Gençken pek farkında olunmuyor. Lütfen bir an önce tedaviye başla ve beslenmene dikkat et canım ...
GunaydinGunaydin
hangi ifadeyi kullanacağımı bilemedim. ama dedim ki ateş nasılsa düşer önemli olan müjdeli haber. bir avazda kurtulsun inşallah. bebişini kucağına alsın.
Öncelikle gözünüz aydın Allah gülerek kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oğlun içinde bir an önce düşer ateşi inşallah bu ara salgın varmış sanırım arkadaşım demişti
Gecmis olsun kuzum
Gecmis olsun
Ayrica hayirli olsun bebis.
Sizede gecmis olsun canim
3yas alti cocuklar cok sIk hastalaniyor diye hatirliyorum bizden
Selam canim
Bence yazmalisin
Mezuniyet kutlamasi der geceriz
Verirsin tatil oncesi 2 kiloyu
Gecmis olsunKardesine de hayirli dogumlar diliyorum. Habersiz birakma bizi
Sizede gecmis olsun canim ,sagsalim kavsuun insallah tez zamanda
Gözünüz aydın. Analı babalı büyüsün, sağlıklı ve huzurlu bir ömrü olsun.Hepinize çok teşekkür ederim
Zor bir geveydi, atlattık çok şükür..
Bebeğimiz sağsalim doğdu..
Oğlumun ateşi diş çıkartmasından dolayı, hasta değil, ateşi düşüp çıkıyor sadece, kendisi cin gibi maşaAllah durmuyor yerinde her zamanki gibi :)
Gözünüz aydin sağlıkla büyüsün bebek. Dis döneminde zor ateş kaç tane kaldı disi ?Hepinize çok teşekkür ederim
Zor bir geveydi, atlattık çok şükür..
Bebeğimiz sağsalim doğdu..
Oğlumun ateşi diş çıkartmasından dolayı, hasta değil, ateşi düşüp çıkıyor sadece, kendisi cin gibi maşaAllah durmuyor yerinde her zamanki gibi :)
Ne iyi yapmissin AblaGünaydın kizlar.
Ders calisir gibi oturdum,
4 günlük beslenme programımı cikardim. İnşallah uygulamak nasip olur.
Evden çıkmayacağımiz için kontrol etmek daha kolay...
Normalde de akşamdan dolaba bakıp, programımı yapıyorum ve uygulamaya kaydediyorum. Sonra da programa uymaya çalışıyorum. Böyle daha kolay oluyor, sanki listeyi başka biri yapmış gibi...Ne iyi yapmissin Abla
Ben gün icinde plan yapiyorum. Aslinda birkac günlük yapmak daha iyi.
Sporumu da ayni sekilde planliyorum
Kiz okadar kotu degil
Evet Pazar aksami cosma olmus ama mezuniyet kutlamasi de sen buna
Allahım nasıl şeker kaptişlerim varkuzum sen mezun değil misin artık
arada bu tarz menüler olur
bu aralar çok sık olmamalı tabi ki
yeter ki sonra ki günleri etkisini yok edecek şekilde geçirmeye çalış
yavrum keşke yeseydim yemeden paylaştığım kilomu gördün mü? vallahi sinirlerim zıpladı. eşim bile bişey yemedin ki nasıl oldu bu deyip duruyor. şişim hala. inmedi bu sıcakta inmeyecek gibi görünüyor. gündüz klima krizi savaşını ben kazandım ama gece kapattılar ayaklarım aynı hale geldi yeniden.
Yaa canım bence senin yolculuktan ödem olmuş olabilir hem havalar çok sıcak hem yolculuk normal bence. Ama gerçekten mide ağrım fena pirinçten sanırım dediğin gibibenim tahminim vücudumuz pirinç ile ilişkisini kestiği için o bize yan etki yaptı. ben aylardır pirinç yememiştim hatta karbonhidrat bile neredeyse çok azdı. birden yüklenince farklı etki yaptı. neyse bu hafta ben full bünye temizliği yapacağım. ilk defa dükan birası yaptım sevdimde ama ödeme yaramadı. yarın sabah maydanoz kürü ile günü açıp öyle devam edeceğim.
Menu gayet guzel.
Öldürcen sen beniSelamlar takım tatilin ikinci gününden herkese selamın hellotrellaatatil diye de özellikle belirtiyorum ki acımasızca eleştiri yapacaksanız mutfak ın benim benim yani minnoş lusinin kontrolünde olmadığını bilin
Saat 9
Bir salatalık ile krem peynir bandırması
Bi kaç çeri domates sivri biber
Bir zeytin
( Patates kızartması bal kaymak tereyağ gibi şeyler yemedim. Kaynamış yumurtanın ebesine kadar kaynattıklarından mütevellit nimet, zıkkım haline dönüyor ve ben yeşillenmiş halini asla yemiyorum. Bu hafta böyle yumurtaya hasret geçecek anlaşılan
Saat 13
Bir kepçe kuru fasülye
Koca çanak salata
Yarım dilim siyez ekmeği
Saat 18.3
İki avuç organik nohut leblebisi
Saat 20
5 ızgara köfte
Köz biber
Bi kaç dilim domates
Bi kaç kaşık safranlı bulgur
4 kaşık havuçlu yoğurtlu meze ( inşallah mayonezsizdi yedikten sonra bu geldi aklıma)
Bi kaç dilim kavun( karpuz kavun diyette yiyeceğim şeyler değil aslında )
Yarım dilim siyez ekmeği
Su 3 lt
Suyun içinde çok durduk ama toplamda 15 dk ancak yüzmüşümdür.
12191 adım ==> 365,73 puan
Arrietty_
Oy Suzim 100 gr hic yokdan iyidirGecen cuma 106,4
Bugun 106,3
Fark 0,100
Hedef 104,5
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS Eki Görüntüle 2890467
Afiyet olsunDunun menusu:
Sabah:
2 dilim ekmek tb
1 ck kaşığı kaymak.
Oglen:
1 küçük tabak
Patlıcan.
Aksam:
1 minik parça
Ciğer sote.
2 çatal salata.
Su: 2.5 litre.
Fazla bir arti degil.Gecen cumaya gore: +200 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?