Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Büyüdüler seninkiler değil mi sanki ?
Alerjik bünyeli oğlum bebekken de yanaklarında vücudunda egzaması vardı gezmediğim doktor kalmadı koca ankarada alerji testleri de sonuç vermemişti ama aniden çıkan oğlumun kaşıdıkça kanattığı egzamaları vardı yüzünde. Aman Allahım her gören ne olmuş bu çocuğa öpmeyin vs gibi saçma sapan şeylerle akıl veriyordu.
Anlatmaya yer arıyormuşum siz alıntıladıkça eskiyi hatırlıyorum içime taş oturuyor taş

Evet büyüdüler çok şükür
sıkma canını dermanı olan şeyler bunlar
Allah dermansız dert vermesin
Alerjik durumları çocuk doktorları tedavi edemiyor
alerji uzmanının gözetiminde olması daha iyi sonuç veriyor
Benim oğlumda öyleydi
2.5/3 yaşına kadar normal deterjan kullanamazdım
3/4 kez çamaşırı durulatsam bile hemen kabarırdı
vücudu
büyüdükçe vücut alışıyor alerji gösterdiği şeylere
Geçmiş olsun tekrardan

helal valla ben olsam kesin yerdim
yavrum keşke yeseydim yemeden paylaştığım kilomu gördün mü? vallahi sinirlerim zıpladı. eşim bile bişey yemedin ki nasıl oldu bu deyip duruyor. şişim hala. inmedi bu sıcakta inmeyecek gibi görünüyor. gündüz klima krizi savaşını ben kazandım ama gece kapattılar ayaklarım aynı hale geldi yeniden.
benim tahminim vücudumuz pirinç ile ilişkisini kestiği için o bize yan etki yaptı. ben aylardır pirinç yememiştim hatta karbonhidrat bile neredeyse çok azdı. birden yüklenince farklı etki yaptı. neyse bu hafta ben full bünye temizliği yapacağım. ilk defa dükan birası yaptım sevdimde ama ödeme yaramadı. yarın sabah maydanoz kürü ile günü açıp öyle devam edeceğim.

Gecmis olsun. Yarina bir seyi kalmaz umarim

Havalar da sicak alakasi olabilir. Tekrar gecmis olsun. Insallah etmez canim. Bol sivi tuketmesini sagla.

Bebeklikte en korktuğum ateşti benimde çok geçmiş olsun

Cok sicak dun suyu soguk icti normal ictiginden dokundu galiba ,yine basladi atesimiz istifar etti ya daha kotu olucak yada sabaha iyilesmis kalkicak tesekkur ederim

Sizede cok gecmis ins.tekrar boyle nisey yasamazsiniz ,her hastalanmada benimde kulaklarima vurur vucudun hassas noktasi demisti doktorum oyle bir agri yok Allah sabir versin cekenede bakanada ne yutkunuyor ne nefes aldiriyor enfeksiyon dan nerelere gelmis ,cok sukur toparlamissiniz

Tedavi basladi mi?

Mutlaka tedaviye başla, git gide daha kötü olursun Allah korusun.. Erteleme, hemen başla..

Mahi57 sağlık bir şeye benzemez. Gençken pek farkında olunmuyor. Lütfen bir an önce tedaviye başla ve beslenmene dikkat et canım ...
Doktorum zaten hemen ertesi günü başlattı.
Etkisi en geç 15 güne gösterir dedi.
Bende bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum.
İlginiz için çok teşekkürler.
Iyiki varsınız.

hangi ifadeyi kullanacağımı bilemedim. ama dedim ki ateş nasılsa düşer önemli olan müjdeli haber. bir avazda kurtulsun inşallah. bebişini kucağına alsın.

Öncelikle gözünüz aydın Allah gülerek kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oğlun içinde bir an önce düşer ateşi inşallah bu ara salgın varmış sanırım arkadaşım demişti

Gecmis olsun kuzum

Gecmis olsun
Ayrica hayirli olsun bebis.

Sizede gecmis olsun canim
3yas alti cocuklar cok sIk hastalaniyor diye hatirliyorum bizden

Selam canim
Bence yazmalisin
Mezuniyet kutlamasi der geceriz
Verirsin tatil oncesi 2 kiloyu

Gecmis olsun Kardesine de hayirli dogumlar diliyorum. Habersiz birakma bizi

Sizede gecmis olsun canim ,sagsalim kavsuun insallah tez zamanda

Hepinize çok teşekkür ederim
Zor bir geveydi, atlattık çok şükür..
Bebeğimiz sağsalim doğdu..
Oğlumun ateşi diş çıkartmasından dolayı, hasta değil, ateşi düşüp çıkıyor sadece, kendisi cin gibi maşaAllah durmuyor yerinde her zamanki gibi :)

Gözünüz aydın. Analı babalı büyüsün, sağlıklı ve huzurlu bir ömrü olsun.

Gözünüz aydin sağlıkla büyüsün bebek. Dis döneminde zor ateş kaç tane kaldı disi ?

Günaydın kizlar.
Ders calisir gibi oturdum,
4 günlük beslenme programımı cikardim. İnşallah uygulamak nasip olur.
Evden çıkmayacağımiz için kontrol etmek daha kolay...
Ne iyi yapmissin Abla
Ben gün icinde plan yapiyorum. Aslinda birkac günlük yapmak daha iyi.
Sporumu da ayni sekilde planliyorum

Ne iyi yapmissin Abla
Ben gün icinde plan yapiyorum. Aslinda birkac günlük yapmak daha iyi.
Sporumu da ayni sekilde planliyorum
Normalde de akşamdan dolaba bakıp, programımı yapıyorum ve uygulamaya kaydediyorum. Sonra da programa uymaya çalışıyorum. Böyle daha kolay oluyor, sanki listeyi başka biri yapmış gibi...

Kiz okadar kotu degil
Evet Pazar aksami cosma olmus ama mezuniyet kutlamasi de sen buna

kuzum sen mezun değil misin artık
arada bu tarz menüler olur
bu aralar çok sık olmamalı tabi ki
yeter ki sonra ki günleri etkisini yok edecek şekilde geçirmeye çalış
Allahım nasıl şeker kaptişlerim var yalnız ben bu gazla tekrar kilo almaya başlamam umarım şaka bir yana tatile gitmeden 2 kilo kadar daha versem çok iyi olacak orada alacağım kesin en azından 60ları bir daha görmek istemiyorum bugün kaldığım yerden devam Oğlanı okula bıraktım 1 saat yürüyüşümü yaptım şimdi kahvaltı zamanı

Yaa canım bence senin yolculuktan ödem olmuş olabilir hem havalar çok sıcak hem yolculuk normal bence. Ama gerçekten mide ağrım fena pirinçten sanırım dediğin gibi

CEYDOS maydanoz kürüne başla canım. Ödem atmaya bire bir. Bir de gün içinde iki fincan kadar yeşil çay, o da iyi geliyor. Ve herşeyden önemlisi, aile ziyaretlerini kendine zehredip, strese girme. Rutinin dışına çıktın, olur böyle şeyler. Anın tadını çıkar...Kocana da söyle o ne anlarmış diyetten. İsine baksın, moral bozmasın...

Alintilarim vardi bak,unutmusum
Menu gayet guzel.
Senin netinde olabilir sorun
Öldürcen sen beni
Kotu degil ya menu
Oy Suzim 100 gr hic yokdan iyidir
Dunun menusu:
Sabah:
2 dilim ekmek tb
1 ck kaşığı kaymak.

Oglen:
1 küçük tabak
Patlıcan.

Aksam:
1 minik parça
Ciğer sote.
2 çatal salata.

Su: 2.5 litre.
Afiyet olsun
Gecen cumaya gore: +200 gram
Fazla bir arti degil.

Spordan ciktim simdi cocuklari alip gezmeye gidiyoruz

Sabah tarti fotosu atamadim.
Ama durum Feci
Menu yazmayinca saldim resmen. 62.3 ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…