Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun
Ayrica hayirli olsun bebis.

Sizede gecmis olsun canim
3yas alti cocuklar cok sIk hastalaniyor diye hatirliyorum bizden

Selam canim
Bence yazmalisin
Mezuniyet kutlamasi der geceriz
Verirsin tatil oncesi 2 kiloyu

Sagol kaptanim geçmişi okuyamim.simdi.biraz sakinledi 39aylik benimki ,ama cok yoruyor.kendini gunduz uykusunada direnince dayanamadi vucudu ins. Yarina ates devam etmez ateslenince cok.kotu oluyor

Sizede gecmis olsun canim ,sagsalim kavsuun insallah tez zamanda

Sagol kaptanim geçmişi okuyamim.simdi.biraz sakinledi 39aylik benimki ,ama cok yoruyor.kendini gunduz uykusunada direnince dayanamadi vucudu ins. Yarina ates devam etmez ateslenince cok.kotu oluyor
Havalar da sicak alakasi olabilir. Tekrar gecmis olsun. Insallah etmez canim. Bol sivi tuketmesini sagla.

Bu cuma sonuc listesi yok. Etaplar birlesti.
Yinede cuma biz takim ici bildirim yapacagiz.
Bayram demek kilo almak demek..
Spoe yarismasi duzenlemiyoruz bayramdan dolayi. Menu bildirimlerine aynen devam.
Yoksa ipin ucu iyice kacar diye dusunuyorum.
Doğru ama tartı foto olmaması iyi olmuş bu evde tartı yok çünkü

Sorunu geçti mi canım işitme eksikliği var mı? Ben de korkuyorum kalıcı bir şey olursa diye

Kiz okadar kotu degil
Evet Pazar aksami cosma olmus ama mezuniyet kutlamasi de sen buna

Sorunu geçti mi canım işitme eksikliği var mı? Ben de korkuyorum kalıcı bir şey olursa diye
Gecti cok sukur
10 aylik iken Ilk kulak iltihabi gecirdi. Sonra 1,5 yasina kadar resmen her ay gecirdi. Antibiotik kabusumuz olmustu.
Tupler takildi. Sag kulak cabuk duzeldi. Sol zorladi. Tüp dustugu halde duzelmedi. 3 defa tüp takildi. 8 yasinda iken kulak doktoru artik benim elimden birsey gelmez hastaneye yonlendirip ameliyat gerekli dedi.
Kac defa seslenirdik duymazdi. Ve gec konustu. Simdi masallahi var, gayet iyi duyuyor. Kontrole gidiyor musunuz?

Korktugun kadar degil. 1 gunde toparlanir

kuzum sen mezun değil misin artık
arada bu tarz menüler olur
bu aralar çok sık olmamalı tabi ki
yeter ki sonra ki günleri etkisini yok edecek şekilde geçirmeye çalış

Selam kızlar çok uğrayamadım buraya
dün bayram temizliği vardı evde
akşamda misafirim geldi
bugünü genelde yatarak geçirdim migrenim tuttu yine
ilaç içiyorum biraz hafifliyor bir kaç saat sonra yine başlıyor
çok yoğun bir haftaydı 3 gün yataktan çıkmadan yatasım var
Sizler de durumlar nasıl?
Bitti mi bayram temizlikleri

Çok kabusum benim antibiyotik ya kolay hasta olur hemen kulağı akardı sürekli antibiyotik kullanırdık. Her ay her hafta doktordaydık. Böyle kulağı akınca sanki benim içimden et koparmışlar beni parça pinçik etmişler gibi bi his ayy çok zor zamanlardı. Geniz eti alınmıştı o biraz büyümüş bir de bademcik büyümüş doktor ameliyat demişti ama yaz geçsin duruma bakalım diye de özellikle belirtti son gittiğimizde. Tatil dönüşü gideriz tekrar yol ameliyata çıkıyor gibi duruyor

Gecmis olsun kaptanim.
Ben bayram temizligi yapmiyorum ev zaten bombos

Kuzum baya cekiyor sizide ugrastiriyor. Biz sadece atesden anlardik.
Ameliyat oyle korkulacak gibi degil ama yasi benim oglum dan kucuk degil mi? Bize oyas ustu yapiyoruz dediler.
Sadece anestesi (turkce yanlis yazmis olabilirim) kismi zledu6. Kara kuzum cok cesaretliydi ama yanlis girmis igne, kolu sismeye basladi. Bu sefer maske teklif ettiler veya obur kol dediler. Maske denemek istedi ama tam takacak iken baya korktu agladi. Igne istiyorum diye.
Yoksa cok cabuk oldu ameliyat. Oyle korkulacak birsey yok

Selam canim
Bende Suzy gibi bayram temizligi yapmayan kesimim. Haftada 1 dip temizlik yapiyorum, yeter herhal o :)

İlk ameliyatı olduğunda 2.5 yaşındaydı şimdi 4.5 yaşa yakın.
Çok geçmiş olsun sana da canım ya. evladın derdi de bi ayrı olur cigeri parçalanıyor insanın

Geçmiş olsun
benim oğlumda bademcik, kulak tüpü ve geniz eti ameliyatı oldu. Oda çok hastalanırdı her cumartesi doktordaydık bir dönem.
Üstüne alerjik bronşit tedavisi gördü.
Doktorumuz senede 5/6 defa antibiyotik kullanacak duruma geliyorsanız ameliyat daha iyi bir seçenek demişti. O enfeksiyonlar daha çok zarar veriyor demişti

Gecmis olsun kaptanim.
Ben bayram temizligi yapmiyorum ev zaten bombos
Ev boşsa gerek yok zaten
bizde iki tane çok dağıtan ergen ve köpüş olunca temizlik bitmiyor bizim evde.
Selam canim
Bende Suzy gibi bayram temizligi yapmayan kesimim. Haftada 1 dip temizlik yapiyorum, yeter herhal o :)
Taşındığımdan beri kaç defa usta girdi eve
her seferinde temizledim dip köşe ama camlara falan dokunamıştım vakitsizlikten. Koca ev yap yap bitmiyor zaten. Her yer elden geçsin istedim.
Bir gün önce koltuk ve yatakları bile yıkattım.

Artık isyanlardayım hafta içi iş, hafta sonu ev temizliği derken bu tempo sinirlerimi yıprattı.
Hafta da bir kadın gelecek benden pes dedim eşime. Belki bu şekilde hafta sonları dinlenirim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…