Demem ya :) mezuniyet kutlamasi oTamam kaptanım yazıyorum benden günah gittitakımı yoldan çıkaracaksın deme
Gecmis olsun
Ayrica hayirli olsun bebis.
Sizede gecmis olsun canim
3yas alti cocuklar cok sIk hastalaniyor diye hatirliyorum bizden
Selam canim
Bence yazmalisin
Mezuniyet kutlamasi der geceriz
Verirsin tatil oncesi 2 kiloyu
İyi akşamlar kızlar..
Bugün artık yazamam gibi görünüyor.. Oğlumun ateşi çıktı, kızkardeşim doğuma gitti, hangisine yetişeceğimi bilmiyorum şu an.. Kısmetse yarın sabah buradayım inşaAllah..
Gecmis olsun. Yarina bir seyi kalmaz umarimSagol kaptanim geçmişi okuyamim.simdi.biraz sakinledi 39aylik benimki ,ama cok yoruyor.kendini gunduz uykusunada direnince dayanamadi vucudu ins. Yarina ates devam etmez ateslenince cok.kotu oluyor
Havalar da sicak alakasi olabilir. Tekrar gecmis olsun. Insallah etmez canim. Bol sivi tuketmesini sagla.Sagol kaptanim geçmişi okuyamim.simdi.biraz sakinledi 39aylik benimki ,ama cok yoruyor.kendini gunduz uykusunada direnince dayanamadi vucudu ins. Yarina ates devam etmez ateslenince cok.kotu oluyor
Doğru ama tartı foto olmaması iyi olmuş bu evde tartı yok çünküBu cuma sonuc listesi yok. Etaplar birlesti.
Yinede cuma biz takim ici bildirim yapacagiz.
Bayram demek kilo almak demek..
Spoe yarismasi duzenlemiyoruz bayramdan dolayi. Menu bildirimlerine aynen devam.
Yoksa ipin ucu iyice kacar diye dusunuyorum.
Bebeklikte en korktuğum ateşti benimde çok geçmiş olsunSagol kaptanim geçmişi okuyamim.simdi.biraz sakinledi 39aylik benimki ,ama cok yoruyor.kendini gunduz uykusunada direnince dayanamadi vucudu ins. Yarina ates devam etmez ateslenince cok.kotu oluyor
Sorunu geçti mi canım işitme eksikliği var mı? Ben de korkuyorum kalıcı bir şey olursa diyeLusi benim buyugunde kulaklarinda tüp vardi. Biri duzeldi oburu ise bir türlü duzelmedi. Kasim da ameliyat oldu. Kulak kikirdagindan minik doku alip kulak zarindaki deligi kapadilar
Kulagi akmazdi, ama hafif isitme sorunu vardi
Umarim sizin ki düzelir tüp ile
Kiz okadar kotu degilUyarı: bu menü diyete asla uygun değildir lütfen evinizde denemeye kalkmayın
Pazar menüm
Sabah:
2 dilim kepekli ekmekle yalancı pizza ( biber, domates, yumurta, kaşar peyniri, taze soğan , maydanoz, dereotu var)
1 dilim beyaz peynir , marul
Ara
2 kuru hurma, şade Türk kahvesi
Akşam
1 kase tavuklu basmati pirinç pilavı, 1 tane peynirli poğaça, küçük kase kadayıflı muhallebi
Su: 1,5lt
Spor: yok
Bakınız hem diyeti bozduğum yetmezmiş gibi su az, spor yokama mide ağrım çok suan şeker yaramadı bana
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @Fatma Girik
Gecti cok sukurSorunu geçti mi canım işitme eksikliği var mı? Ben de korkuyorum kalıcı bir şey olursa diye
Korktugun kadar degil. 1 gunde toparlanirUyarı: bu menü diyete asla uygun değildir lütfen evinizde denemeye kalkmayın
Pazar menüm
Sabah:
2 dilim kepekli ekmekle yalancı pizza ( biber, domates, yumurta, kaşar peyniri, taze soğan , maydanoz, dereotu var)
Ara
Akşam
1 kase tavuklu basmati pirinç pilavı, 1 tane peynirli poğaça, küçük kase kadayıflı muhallebi
Bakınız hem diyeti bozduğum yetmezmiş gibi su az, spor yokama mide ağrım çok suan şeker yaramadı bana
kuzum sen mezun değil misin artıkUyarı: bu menü diyete asla uygun değildir lütfen evinizde denemeye kalkmayın
Pazar menüm
Sabah:
Ara
Akşam
Çok kabusum benim antibiyotik yaGecti cok sukur
10 aylik iken Ilk kulak iltihabi gecirdi. Sonra 1,5 yasina kadar resmen her ay gecirdi. Antibiotik kabusumuz olmustu.
Tupler takildi. Sag kulak cabuk duzeldi. Sol zorladi. Tüp dustugu halde duzelmedi. 3 defa tüp takildi. 8 yasinda iken kulak doktoru artik benim elimden birsey gelmez hastaneye yonlendirip ameliyat gerekli dedi.
Kac defa seslenirdik duymazdi. Ve gec konustu. Simdi masallahi var, gayet iyi duyuyor. Kontrole gidiyor musunuz?
Gecmis olsun kaptanim.Selam kızlar çok uğrayamadım buraya
dün bayram temizliği vardı evde
akşamda misafirim geldi
bugünü genelde yatarak geçirdim migrenim tuttu yine
ilaç içiyorum biraz hafifliyor bir kaç saat sonra yine başlıyor
çok yoğun bir haftaydı 3 gün yataktan çıkmadan yatasım var
Sizler de durumlar nasıl?
Bitti mi bayram temizlikleri
Kuzum baya cekiyor sizide ugrastiriyor. Biz sadece atesden anlardik.Çok kabusum benim antibiyotik yakolay hasta olur hemen kulağı akardı sürekli antibiyotik kullanırdık. Her ay her hafta doktordaydık. Böyle kulağı akınca sanki benim içimden et koparmışlar beni parça pinçik etmişler gibi bi his ayy çok zor zamanlardı. Geniz eti alınmıştı o biraz büyümüş bir de bademcik büyümüş doktor ameliyat demişti ama yaz geçsin duruma bakalım diye de özellikle belirtti son gittiğimizde. Tatil dönüşü gideriz tekrar yol ameliyata çıkıyor gibi duruyor
Selam canimSelam kızlar çok uğrayamadım buraya
dün bayram temizliği vardı evde
akşamda misafirim geldi
bugünü genelde yatarak geçirdim migrenim tuttu yine
ilaç içiyorum biraz hafifliyor bir kaç saat sonra yine başlıyor
çok yoğun bir haftaydı 3 gün yataktan çıkmadan yatasım var
Sizler de durumlar nasıl?
Bitti mi bayram temizlikleri
İlk ameliyatı olduğunda 2.5 yaşındaydıKuzum baya cekiyor sizide ugrastiriyor. Biz sadece atesden anlardik.
Ameliyat oyle korkulacak gibi degil ama yasi benim oglum dan kucuk degil mi? Bize oyas ustu yapiyoruz dediler.
Sadece anestesi (turkce yanlis yazmis olabilirim) kismi zledu6. Kara kuzum cok cesaretliydi ama yanlis girmis igne, kolu sismeye basladi. Bu sefer maske teklif ettiler veya obur kol dediler. Maske denemek istedi ama tam takacak iken baya korktu agladi. Igne istiyorum diye.
Yoksa cok cabuk oldu ameliyat. Oyle korkulacak birsey yok
Geçmiş olsunÇok kabusum benim antibiyotik yakolay hasta olur hemen kulağı akardı sürekli antibiyotik kullanırdık. Her ay her hafta doktordaydık. Böyle kulağı akınca sanki benim içimden et koparmışlar beni parça pinçik etmişler gibi bi his ayy çok zor zamanlardı. Geniz eti alınmıştı o biraz büyümüş bir de bademcik büyümüş doktor ameliyat demişti ama yaz geçsin duruma bakalım diye de özellikle belirtti son gittiğimizde. Tatil dönüşü gideriz tekrar yol ameliyata çıkıyor gibi duruyor
Ev boşsa gerek yok zatenGecmis olsun kaptanim.
Ben bayram temizligi yapmiyorumev zaten bombos
Taşındığımdan beri kaç defa usta girdi eveSelam canim
Bende Suzy gibi bayram temizligi yapmayan kesimim. Haftada 1 dip temizlik yapiyorum, yeter herhal o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?