Mesleğin nedir bebişim sağlıkçı mısın nöbet olunca başka şeyler gelmiyor aklımaUyanin artik
Daha 1,5 saatim var Eve gitmeye.
Eki Görüntüle 2900627
Biraz hava alip kahve icip ise devam
Kim der sabahin 5.30 u oldugunu
Eki Görüntüle 2900629
Oyhh guzel arkadaşlarım tebrik ederim sizi gercekten muhtesem eksilerKilo bildirimi
Gecen cuma: 69.7
Guncel: 68.2
Fark:1.5
Yuzde:2.15
Hedef:66.9
Arrietty_
Eki Görüntüle 2900667
Vuuuyh havalara bakAlmamak için bir çabam yok kuzum midem küçülmüş yiyemiyorum artık. Yoksa çok dikkat etmiyorum açıkçası.
Bugunun yemegini hazirladim o piserken camasir katladim oncesinde de mutfagi topladim o saati buldu.suspushanimcim niye uyaniksin sen :)
Evet kuzum saglikciyim. Nursing home da hemsire. Türkiyede huzur evi ile ayni mantik mi bilmiyorumMesleğin nedir bebişim sağlıkçı mısın nöbet olunca başka şeyler gelmiyor aklıma
Yaaa biz bile yazin belli bir zaman diliminde cocuklari uyutmakta zorlaniyoruz, sizin orasi nasildir kim bilir.Uyanin artik
Daha 1,5 saatim var Eve gitmeye.
Eki Görüntüle 2900627
Biraz hava alip kahve icip ise devam
Kim der sabahin 5.30 u oldugunu
Eki Görüntüle 2900629
Evet kuzum saglikciyim. Nursing home da hemsire. Türkiyede huzur evi ile ayni mantik mi bilmiyorum
Ay uyuyamadim daha kizlar
Hep Boyle oluyor. Boluk porcuk gun icinde uyurum artik
Tesekkuler canimGunaydin
Kaptanim sana iyi istirahatler
Ay bende uzuldum. Haftaya insallah canimÜzüldüm ama canım sağolsunzaten artık yavaşlar. Yavaş yavaş ilerlerim.
HosgeldinGünaydın kızlar, nasılsınız? Keyifler nasıl?
Biraz bekleyip cek canim. Listeye giris süren uzar yoksa.Teşekkür ederim kaptanım tekrar çekeyim mi gerçi çok su içtim ben kürümü de yaptım içtim
Teşekkür ederim acemilik çekip atmayı bile unutmuşum zor yaptım
1 temmuzda kendi kendime, 5 temmuzda takimla basladim. Bugun itibariyle tam 9.8 vermisim
Wuuww
Tebriklerr❤Kilo bildirimi
Gecen cuma: 69.7
Guncel: 68.2
Fark:1.5
Yuzde:2.15
Hedef:66.9
Arrietty_
Eki Görüntüle 2900667
Tebrikler canim cok guzeleksi
Aksam yemeginde aci yesen biraz sabaha wc ye zor yetisirdin. Keske dun soyleseydin wc sorunu yasayabilecegini. Onerilerimiz olurdu. Bekle yine de biraz hareket et. Gelirse wc sonrasi tartilirsin.Oyhh guzel arkadaşlarım tebrik ederim sizi gercekten muhtesem eksilerhepinizde gectiniz beni bn cok üzgünüm biktim bu tartinin tarti gunlerinde bni bu kdr uzmesinden bnde bekliyorudum bu hafta - 1.5kg yazmayi ama cok uzgunum lavabo ihtiyacimi karsilayamiyorum pazartesiye halletcem insallah bi tarti sorununi
Masallah canim. Aliyorum seni listeye. Izin donusu oldugu icin yuzden bolunuyor Ama fark etmez. Gir biran once listeye derim.Bekliyorum demeyi çok isterdim ama maalesef, yolum uzun, durmak yok
Ama maşaAllah sen aksamadan ilerliyorsun, eminim geçersin beni
Bekle bakayim:))
Kucukken zordu bazen. Simdi yaz tatilinde 22 gibi yattiklari oluyor. Hava kararmamis oluyor Birde. E tatil bitti 20de yatiyorlar simdi. Kiz babasi gibi yastiga basini koyar koymaz uyur. Oglum da malesef uykuya dalma konusunda bana cekmis. 1-2 saat donup durdugu oluyor.Yaaa biz bile yazin belli bir zaman diliminde cocuklari uyutmakta zorlaniyoruz, sizin orasi nasildir kim bilir.
Hendrick Groenin huzur evi tarzi bir yerde yasarken yazdigi gunlukleri var, hollandaca orjinali ama cevrilmistir muhtemelen.
Alip okumani tavsiye ederim, guzel hos hisler birakan bir seri.
İnan bana da yabancı bir duygu bu ya. 1 lahmacunla bir tıkanıyorum diyorum nasıl olur. Demek böyle oluyormuş. Kilo korumanın sırrı akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yememek bence. Akşam 7'den sonra bir şey yemeyince kilo almak zor.Vuuuyh havalara bakbn midem küçülmüş yiyemiyorum dicem gunleri hayal bide edemiiim
Masallah canim. Aliyorum seni listeye. Izin donusu oldugu icin yuzden bolunuyor Ama fark etmez. Gir biran once listeye derim.
Bekle bakayim:))
Kucukken zordu bazen. Simdi yaz tatilinde 22 gibi yattiklari oluyor. Hava kararmamis oluyor Birde. E tatil bitti 20de yatiyorlar simdi. Kiz babasi gibi yastiga basini koyar koymaz uyur. Oglum da malesef uykuya dalma konusunda bana cekmis. 1-2 saat donup durdugu oluyor.
Bakayim kutuphanede bulabilecek miyim
Kıaaaz sen bu fit halinlen mi oturuyorsun üstümüze? Ayıp ya. Vallahi ayıp.
Haklisin bn 17:00dan sonra hic bisey yemiyorum insallah hedefe ulasip korumaya gecince boyle devam ozmnİnan bana da yabancı bir duygu bu ya. 1 lahmacunla bir tıkanıyorum diyorum nasıl olur. Demek böyle oluyormuş. Kilo korumanın sırrı akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yememek bence. Akşam 7'den sonra bir şey yemeyince kilo almak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?