Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo bildirimi
Gecen cuma: 69.7
Guncel: 68.2
Fark:1.5
Yuzde:2.15
Hedef:66.9
Arrietty_
Eki Görüntüle 2900667
Oyhh guzel arkadaşlarım tebrik ederim sizi gercekten muhtesem eksilerhepinizde gectiniz beni bn cok üzgünüm biktim bu tartinin tarti gunlerinde bni bu kdr uzmesinden bnde bekliyorudum bu hafta - 1.5kg yazmayi ama cok uzgunum lavabo ihtiyacimi karsilayamiyorum pazartesiye halletcem insallah bi tarti sorununi

Evet kuzum saglikciyim. Nursing home da hemsire. Türkiyede huzur evi ile ayni mantik mi bilmiyorum

Ay uyuyamadim daha kizlar
Hep Boyle oluyor. Boluk porcuk gun icinde uyurum artik

Hendrick Groenin huzur evi tarzi bir yerde yasarken yazdigi gunlukleri var, hollandaca orjinali ama cevrilmistir muhtemelen.
Alip okumani tavsiye ederim, guzel hos hisler birakan bir seri.

Gunaydin

Kaptanim sana iyi istirahatler
Tesekkuler canim
Pek uyuyamadim

Üzüldüm ama canım sağolsun zaten artık yavaşlar. Yavaş yavaş ilerlerim.
Ay bende uzuldum. Haftaya insallah canim
Hala acemi kaptanim
Günaydın kızlar, nasılsınız? Keyifler nasıl?
Hosgeldin
Teşekkür ederim kaptanım tekrar çekeyim mi gerçi çok su içtim ben kürümü de yaptım içtim

Teşekkür ederim acemilik çekip atmayı bile unutmuşum zor yaptım
Biraz bekleyip cek canim. Listeye giris süren uzar yoksa.

1 temmuzda kendi kendime, 5 temmuzda takimla basladim. Bugun itibariyle tam 9.8 vermisim
Soyleyecek pek birsey bulamiyorum. Harikasin demek disinda

Eki Görüntüle 2900634

Pazartesi: 59
Cuma ise: 56.6
Fark: 2.4
%4.067

Arrietty_
Wuuww
Gecen hafta 102
Bugun 100,8
Fark 1,2
Yuzde 1,17
Hedef 99,9
Hedefime ulasamadim yaa
Arrietty_ @Akrrep

Masallah kuzum son cikistasin
Kilo bildirimi
Gecen cuma: 69.7
Guncel: 68.2
Fark:1.5
Yuzde:2.15
Hedef:66.9
Arrietty_
Eki Görüntüle 2900667
Tebriklerr❤

Geçen hafta - 66.6
Bu hafta - 65.2
Fark - 1.4
Yüzde - %2.102
Haftaya hedef - 64

Arrietty_ @neutral
Tebrikler canim cok guzeleksi

Aksam yemeginde aci yesen biraz sabaha wc ye zor yetisirdin. Keske dun soyleseydin wc sorunu yasayabilecegini. Onerilerimiz olurdu. Bekle yine de biraz hareket et. Gelirse wc sonrasi tartilirsin.

Bekliyorum demeyi çok isterdim ama maalesef, yolum uzun, durmak yok
Ama maşaAllah sen aksamadan ilerliyorsun, eminim geçersin beni
Masallah canim. Aliyorum seni listeye. Izin donusu oldugu icin yuzden bolunuyor Ama fark etmez. Gir biran once listeye derim.
Arrietty_ sabah 56.4 geldim,
biraz daha bekleyeyim belki wc falan gelir
Bekle bakayim:))

Yaaa biz bile yazin belli bir zaman diliminde cocuklari uyutmakta zorlaniyoruz, sizin orasi nasildir kim bilir.
Kucukken zordu bazen. Simdi yaz tatilinde 22 gibi yattiklari oluyor. Hava kararmamis oluyor Birde. E tatil bitti 20de yatiyorlar simdi. Kiz babasi gibi yastiga basini koyar koymaz uyur. Oglum da malesef uykuya dalma konusunda bana cekmis. 1-2 saat donup durdugu oluyor.

Hendrick Groenin huzur evi tarzi bir yerde yasarken yazdigi gunlukleri var, hollandaca orjinali ama cevrilmistir muhtemelen.
Alip okumani tavsiye ederim, guzel hos hisler birakan bir seri.

Bakayim kutuphanede bulabilecek miyim

Vuuuyh havalara bakbn midem küçülmüş yiyemiyorum dicem gunleri hayal bide edemiiim
İnan bana da yabancı bir duygu bu ya. 1 lahmacunla bir tıkanıyorum diyorum nasıl olur. Demek böyle oluyormuş. Kilo korumanın sırrı akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yememek bence. Akşam 7'den sonra bir şey yemeyince kilo almak zor.

Tamam kaptanım..
Bölününce birşey kalmayacak ama güzelim yüzdeden :))

Haklisin bn 17:00dan sonra hic bisey yemiyorum insallah hedefe ulasip korumaya gecince boyle devam ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…